JustynaDarek 08.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 rozpoczęliśmy budowę domku i planujemy wannę w sypialni,szukamy ciekawych inspiracji,jeśli ma ktoś jakieś zdjątka to pochwalcie się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 http://www.studioilse.com/images/interiors/chiswick/bedroom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A muszla????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 08.07.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pomyłka. Serio. Jest tyle sytuacji, w których takie rozwiązanie jest niepraktyczne a wręcz uciążliwe..... że aż szkoda wymieniać, aczkolwiek sam romantyzm pewnych mozliwych momentów i namiastkę pewnego luksusu rozumiem. Napiszę Tobie co my zrobiliśmy: W projekcie nasza sypiealnia to prawie kwadrat 16m kw, na przeciwko łóżka jest ściana która ukrywa 2 szerokie przejścia do pokoju kąpielowego i obok do garderoby. Pomiedzy tymi wejściami są szerokie suwane drzwi szklane które zamykają garderobę bądź to pokój kapielowy. Wanna jest w nim tak ustawiona (właśnie taka "wiktoriańska" jak powyżej), że kiedy łazienka otwarta jest na sypialnię to tworzą jakby jedno pomieszczenie i wanna wchodzi na pierwszy plan sypialni. Takie 2 w jednym i z czysto praktycznych powodów warto to przemysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia 08.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 "Napiszę Tobie co my zrobiliśmy: W projekcie nasza sypiealnia to prawie kwadrat 16m kw, na przeciwko łóżka jest ściana która ukrywa 2 szerokie przejścia do pokoju kąpielowego i obok do garderoby. Pomiedzy tymi wejściami są szerokie suwane drzwi szklane które zamykają garderobę bądź to pokój kapielowy. Wanna jest w nim tak ustawiona (właśnie taka "wiktoriańska" jak powyżej), że kiedy łazienka otwarta jest na sypialnię to tworzą jakby jedno pomieszczenie i wanna wchodzi na pierwszy plan sypialni. Takie 2 w jednym i z czysto praktycznych powodów warto to przemysleć." Mnie sie taki pomysł też bardziej podoba. Może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 08.07.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Łazienka obok sypialni - czemu nie, ale wanna w sypialni to wg mnie przesada. Chyba, że ktoś lubi szokować. Plusów takiego rozwiązania nie widzę żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaDarek 08.07.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nie chodzi o żadne szokowanie,poprostu widzieliśmy takie rozwiązania i nam się to podoba i dlatego się nad takim rozwiązaniem zastanawiamy,mamy dużą sypialnie i szukamy jakiś inspiracji wanny w sypialni,każdy ma oczywiście prawo do napisania własnego zdania pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 po amerykańsku:http://www.casualcountryloghomes.com/betterbedhottub.JPG http://www.bahl.com/images/Real_Estate/464_Ocean_View/bedroom.jpgza parawanem : http://threesistershotel.com/photogallery/photos/DSC_8604.JPG lub ciasnawo...http://www.hudspethinn.com/images/smallpics%20054.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.07.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 nie chodzi o żadne szokowanie,poprostu widzieliśmy takie rozwiązania i nam się to podoba i dlatego się nad takim rozwiązaniem zastanawiamy,mamy dużą sypialnie i szukamy jakiś inspiracji wanny w sypialni,każdy ma oczywiście prawo do napisania własnego zdania pozdrawiamy ...co dla jednych jest szokiem, dla innych nie...aranżujcie Wasze wnętrza tak, aby czuć sie w nich dobrze...niezależnie czy to się komuś podoba, czy nie... Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 poprostu widzieliśmy takie rozwiązania i nam się to podoba A możecie wymienić jakiekolwiek zalety takiego rozwiązania poza kwestiami estetycznymi? Dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie, ale może wasze argumenty sprawią że zmienię zdanie. Też mamy dużą sypialnię, więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mon1719501780 10.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 hmm.. rozwazalam muszle podwieszona w salonie (co by moc uczestniczyc caly czas w rozmowie w czasie spotkan, nie czekac w napieciu na przerwe reklamowa w czasie dlugiego wciagajacego filmu...), a na wanne w sypialni nie wpadlam ale jesli juz ja tam stawiac, to moze blisko lozka (np. 60 cm-metr), laczac oba sprzety blatem, wtedy mozna sie fajnie turlac z lozka prosto do cieplutkiej wody, pelen odlot kiedys dazylo sie do wydzielania pomieszczen, a teraz ludzie dostrzegaja coraz wiecej plusow ich laczenia (czyzby powrot do zrodel?) ..tak wiec zapytam - ta wanna w sypialni to nie jest przypadkiem dla kozki albo swinki? bo jesli dla kota, to jestem za i moze kiedys tez sie na cos takiego szarpne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 10.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 a może łóżko w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woland1980 11.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 11.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 rozpoczęliśmy budowę domku i planujemy wannę w sypialni,szukamy ciekawych inspiracji,jeśli ma ktoś jakieś zdjątka to pochwalcie się!!!!! Witam Ja bym wstawił jeszcze pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 11.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 22.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Nie pytam o sens - przeciwnikow i zwolennikow pewnie jest sporo - ja zdecydowana jestem i szukam inspiracji... Moze ktos pokaze swoja?? Albo cudza?? Wklejajcie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a wiesz, że mnie to b.interesuje?!też bym tak chciała i co nie ma propozycji żadnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 był wątek o wannie w sypialni - tam troszkę zdjątek, ale to chyba nie to czego szukacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 22.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 no ja chyba tego szukam...ogranicza mnie miejsce i kasa - wiec wypasione, wielkie pokoje kapielowe z wanna na podescie jak z filmow z Cleopatra nie wchodza w gre zaraz poszukam tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=106490&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts