Magi77 30.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witaj Jolu Wpadlam i ja zobaczyć Twój domek i ogródek. Niestety większość zdjęć mi się nie otwiera (zwłaszcza ta piękna barierka mnie interesuje), ale z tego co widzę, to bardzo przytulny i ciepły domek. Bardzo mi się podoba kuchnia i widzę, że muszę swoją doświetlić Jeśli chodzi o ogródek, to liczę na to że się od Was dziewczynki zarażę i za rok ja też coś może podziałam, na razie trochę roślinek do domku kupuję i próbuję się rozeznać co i jak (jak na razie nawet od doniczkowych trzymałam się z daleka). Uczę się od Was i poznaję rośliny, może coś z tego będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 30.06.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Magi,nawet sie nie obejrzysz jak pokochasz roślinki, jak będziesz chciała żeby wokół domu zrobiło się ładnie i kolorowo. Jak już wszystko, no może większośc rzeczy w domku będzie zrobione to przyjdzie czas na otoczenie. Szkoda tylko, że wszystko jest takie kosztowne i muszę rozkładac wydatki w czasie. Tak bardzo bym chciała móc pozwolic sobie na wszystko co potrzeba od razu. I tylko już czekac na efekty. I patrzec jak roślinki rosną. A tak niestety zagospodarowanie terenu przed domem, tzn. położenie kostki i posadzenie w wolnych miejscach roślinek i wykonanie drewnianego tarasu, będzie chyba musiało zaczekac do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Magi,nawet sie nie obejrzysz jak pokochasz roślinki, jak będziesz chciała żeby wokół domu zrobiło się ładnie i kolorowo. Jak już wszystko, no może większośc rzeczy w domku będzie zrobione to przyjdzie czas na otoczenie. Szkoda tylko, że wszystko jest takie kosztowne i muszę rozkładac wydatki w czasie. Tak bardzo bym chciała móc pozwolic sobie na wszystko co potrzeba od razu. I tylko już czekac na efekty. I patrzec jak roślinki rosną. A tak niestety zagospodarowanie terenu przed domem, tzn. położenie kostki i posadzenie w wolnych miejscach roślinek i wykonanie drewnianego tarasu, będzie chyba musiało zaczekac do przyszłego roku u mnie kostka i zmiana ogrodzenia dopiero chyba za trzy lata... przy dobrych wiatrach to bardzo duży wydatek, a tu jeszcze w domu nie wszystko zrobione Magi, w domowych mogę Ci pomóc, w roślinach ogrodowych dopiero zdobywam wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 01.07.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 W tym roku zrobiliśmy ogrodzenie frontowe, bo siatkę z trzech pozostałych stron mieliśmy już dawno. Zamówiliśmy szafy do wiartołapu i sypialni, bo nie było gdzie ciuchów trzymać. I już nerwicę miałam jak patrzyłam na te rzeczy poupychane gdzie się da. Teraz nareszcie wszystko na swoim miejscu. Kostkę mamy już nawet kupioną, ale jej ułożenie musi poczekać. Stanęliśmy przed wyborem : kostka albo wyjazd na krótkie wakacje No i wybraliśmy wypad nad Bałtyk. W końcu odpocząć też trochę trzeba, no i dziecko niech ma jakieś wspomnienia z wakacji Ach trudne te wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.07.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Aniu jeśli chodzi o rośliny domowe, to zaopatrzyłam się w odpowiednią lekturę, tzn. w ksiązkę gdzie jest sporo na temat najbardziej popularnych roślin domowych. Ale jakbym czegoś tam nie doczytała, to chętnie się zwrócę po pomoc Nas niestety wydatki też dobiły, samo położenie kostki kosztowało majątek Teraz czekamy na ekipę co ma zrobić tynki zewnętrzne i podbitkę ( następny dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżży wydatek). Ale co zrobić jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. W domu na razie nic się nie zmienia, muszę kupić tylko komodę dla maluszka, żeby poukładać rzeczy, bo trochę tego już nakupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 no, komodę też mam w planie kupić w najbliższym czasie już nigdzie nie wcisnę ani sztuki ciuszka, a tu trzeba miejsca na takie rzeczy dla kolejnej osóbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 pieknie ci rosnie w ogródku, jakie zrobiliście ogrodzenie od frontu? nas tez to czeka, może w tym roku może w następnym... sama niewiem, też sobie fundnelismy wakacje zamiast zrobić cos przy domu, a wciąz jeszcze tyle nie wykończone ale cóż, raz się żyje, nie mozna sobie wszystkiego odmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 03.07.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Agiis,ogrodzenie zrobione jest ze słupków klinkierowych i metalowych przęsęł. Postaram się wkleić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielu 07.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hej hej jolu, czytałam watek z kuchniami, czytałam czytałam i w końcu trafiłam na to co chciałam a mianowicie na blache nad blatem w kuchni!!! Powiedz prosze mi, gdzie się zamawia cos takiego, bo ja szukam ale w zwyklych sklepach typu praktiker to raczej tego nie dostane ( ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 jaki słodki avatarek ślicznusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Aniu, ta blacha jak dla mnie to jest super rozwiązanie. Glazury nie chciałam, bo to takie oklepane. Ale nie wiem nie gdzie można kupić arkusze tej blachy. My zamawialiśmy to razem z meblami kuchennymi u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 jaki słodki avatarek ślicznusi i nawzajem Aniu, nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Pokażę nasze ogrodzenie frontowe robione w tym roku. Pochłonęło pieniądze przeznaczone na nie ale też na ułożenie kostki http://lh6.ggpht.com/jola.j33/SHn39d3jXGI/AAAAAAAABwM/S2H1CG8Xpqc/s576/IMG_2651.JPGhttp://lh4.ggpht.com/jola.j33/SHn4Dz03uMI/AAAAAAAABwU/7UgoxP9iyxo/s576/IMG_2652.JPGhttp://lh4.ggpht.com/jola.j33/SHn4K9D_7UI/AAAAAAAABwc/wLRhO7RrgGU/s576/IMG_2653.JPGhttp://lh4.ggpht.com/jola.j33/SHn4SJuyGrI/AAAAAAAABwk/H-B5gZXPFM8/s576/IMG_2654.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 czemu nic nie widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 no teraz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 13.07.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Teraz zaprezentuję prawie gotową sypilanię. Prawie, bo brakuje jeszcze nocnych szafek.http://lh3.ggpht.com/jola.j33/SHn88i3L9eI/AAAAAAAAB1k/FyL8o9X00DQ/s576/IMG_2697.JPGhttp://lh5.ggpht.com/jola.j33/SHn9J-fcLTI/AAAAAAAAB18/FCMUdv1qgXg/s576/IMG_2700.JPG http://lh3.ggpht.com/jola.j33/SHn8gQrMUbI/AAAAAAAAB0s/R4L48voiQJs/s576/IMG_2690.JPG ....makaron na oknie, tylko trochę słabo widać, może poniżej będzie lepiejhttp://lh6.ggpht.com/jola.j33/SHn8l_WN5jI/AAAAAAAAB00/7SHjCI55iF4/s576/IMG_2691.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 ale masz ładnie... tak orientacyjnie możesz zdradzić ile wynosi koszt takiego ogrodzenia?? Bo mi to spokoju nie daje i nie wiem kiedy będzie nas stać na cos takiego ale łoże to macie.... śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 14.07.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Koszt tego ogrodzenia, czyli 20 m z małym haczykiem, to ok 11 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Koszt tego ogrodzenia, czyli 20 m z małym haczykiem, to ok 11 tys. dużo, ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 19.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Piękny dom i muszę wrócić do tematu barierki Pokazałam ją mężowi i się zaraził, tak jak ja Dziękuję za inspiracje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts