Wola 08.07.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 złożyłem wizytę w składzie budowlanym aby zorientowac się jaka jest sytuacja z dachówkami . Bardzo sięzdziwiłem bo towar mają . potrzebuję porady czy warto wykupywac dachówkę , czy poczekac bo może staniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 08.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 No właśnie.Ja też dzwoniłam orientacyjnie i też mają dachówki.O ceny nie pytałam bo jeszcze nie wiem jaką kupimy. Ale jestem zadowolona że jest towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 10.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 to ze towar jest to jedno a jaką ma cenę to drugie. Dzisiaj dostałam wycene Robena średzka falista angoba i cena dachowki miedzianej jest praktycznie taka sama jak meyer-holsena tandemu, a Roben antracyt jest po prostu droższy od meyer-holsena. Ceny są kosmiczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jaką dostaliście cenę na średzką falistą? Mnie wczoraj podali 37,90 za m2 (wersja falista plus miedziana, też angoba). Termin realizacji min. 3 miesiące. Ale generalnie to mają teraz w hurtowniach straszny zastój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 11.07.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Moim zdaniem tak, już szału nie ma, towaru jeszcze natłuką ,w zimie będą promocje, kto może niech poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 12.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jak zima bedzie taka jak poprzednia to z pewnoscia promocji nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 12.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jaką dostaliście cenę na średzką falistą? Mnie wczoraj podali 37,90 za m2 (wersja falista plus miedziana, też angoba). Termin realizacji min. 3 miesiące. Ale generalnie to mają teraz w hurtowniach straszny zastój. 39.06 za m2 dlatego jej nie biorę ale jakby cena była bardziej przyjazna to wybrałabym właśnie tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 15.07.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A mi podali 52 zeta za mkw Sredzka Falista Plus Kasztanowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts