robercik k. 08.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam,ja widzialam Sandre z pieknie wykonanym dachem ta fala dodaje uroku i to bardzo!!!!dom jest sliczny z zewnatrz, ale nie wiem czy kuchnia nie jest za mala ???i gdzie mozna zrobic jadalnie???jak ktos ma jakies pomysly niech pisze!acha i usytuowanie kominka???my zastanawiamy sie nad tym projektem i mamy glowny problem z salonem i kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 08.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A co to za projekt? Daj link do tego projektu. Na tak zadane pytanie NIKT Ci nie odpowie. Nie każdemu Sandra kojarzy się z domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 11.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 witam my budujemy ten dom.zlikwidowalismy wszystkie sciany miedzy kuchnia a salonem i przestrzen jest duza. jesli zrezygnuje sie w kuchni z wyspy to miejsca jest duzo na stol. wejscie dodomu mamy w miejscu kotlowni a kotlownie w pierwotnym wejsciu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 podejrzewam ze chodzi o "sandre"z pracowni Archipelag http://www.archipelag.pl/projekty-domow/sandra/ znam ten dom i z zewnatrz i od srodka (robilam adaptacje projektu a potem firma w ktorej pracowalam budowala ten dom inwestorom) Kuchnia nie jest za mala - jest w sam raz Dla mnie Jakie TY masz oczekiwania wobec kuchni i jej rozmiarow jakie chcesz miec tam sprzety , ile osob lubi gotowac i bedzie sie "krecic" po kuchni - tego to ja juz nie wiem - wiec odpowiedz na tak postawione pytanie - jest niewykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts