kofi 08.07.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Chyba mszyce, bo blisko ścieżki "wydeptanej" przez mrówki. Pani w sklepie zaproponowała Decis. Ale decisem po szpinaku i burakach? Ale z drugiej strony: lubimy szpinak i buraki. Nie lubimy mszyc. Biedronek mało, albo jakieś anorektyczki, nie jedzą tych mszyc. Macie jakieś pomysły, żebyśmy to jednak my zjedli ten szpinak i to bez mszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To potraktuj je wyciągiem z czosnku! A biedrony nie jedzą, bo mrówki im nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.07.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Czosnek to nawet dobry do szpinaku. A jak wyciągnąć wyciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 moja "firmowa" ogrodniczka mieszka Ludwik ( miętowy do mycia naczyń) z wodą ( zapytam o proporcje) i "myje" tym róże. Ale do warzyw chyba nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.07.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 moja "firmowa" ogrodniczka mieszka Ludwik ( miętowy do mycia naczyń) z wodą ( zapytam o proporcje) i "myje" tym róże. Ale do warzyw chyba nie bardzo... Ludwik podobno ulega biodegradacji, oby mszyce również... pytaj, Nefer jestem mocno zdeterminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 moja "firmowa" ogrodniczka mieszka Ludwik ( miętowy do mycia naczyń) z wodą ( zapytam o proporcje) i "myje" tym róże. Ale do warzyw chyba nie bardzo... Ludwik podobno ulega biodegradacji, oby mszyce również... pytaj, Nefer jestem mocno zdeterminowana Jutro Ci napiszę proporcje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czosnek to nawet dobry do szpinaku. A jak wyciągnąć wyciąg? 5 dag czosnku zalej wieczorem wiaderkiem gorącej wody i zostaw do rana. Rano możesz ruszać z tym do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glilka 29.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ile to jest 5 dag w przeliczeniu na zabki? cala glowka? mozna to w skorce pokroic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 To jakieś 2 - 3 główki. Ostatnio okazało się, że nawet lepiej zalać je zwykłą zimną wodą na noc - rano wyciąg jest gotowy do użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glilka 29.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 pokrojone w skorce czy obrane? a moze cale glowki?i dolac do tego ludwika?a moze i te pokrzywy w tym moczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Obrane, zmiażdżone szerokim nożem (nie praską). Żadnych Ludwików, detergenty są niebezpieczne dla zdrowia, chcesz to potem jeść? Pokrzywa nie zaszkodzi i nie pomoże w niczym, będą to niepotrzebne dwa grzyby w barszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.