Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki kabel na przyłącze energetyczne

Recommended Posts

Więc po co pisałeś, że zrozumiałeś?

Jesteś kolego wygodnym i roszczeniowym leniem.

Proste informacje które można zdobyć wpisując w wyszukiwarce odpowiednie hasło są dla ciebie z powodu lenistwa nieosiągalne.

Uważasz, ze wystarczy na forum zadać pytanie (nie mam tu na myśli pytania tytułowego) i tabuny innych osób rzucą się by wyjaśnić Ci wszystko od A do Z.

Twoja rola sprowadza się tylko do zadawania pytań.

Może jednak troszkę inwencji własnej wskazane?

A może w kwestii grupy przyłączeniowej wskazane jest zapytać tam skąd dokument z taką informacją pochodzi?

Edytowane przez kkas12

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zrozumiałem ze nie dotyczy mnie to co pisze w opisie a pytanie dlaczego taka grupa a nie inna ?

Informacje które znalazłem nie do końca i nie wszystkie są wiarygodne dlatego szukam dalej, oczekując znalezienia pomocnych i uzasadnionych informacji

ZE udzielił informacji jak powyżej

W przypadku niewiedzy od tego jest FORUM by zadawać pytania i liczyć na pomocną i grzeczną odpowiedz

W przypadku niewiedzy od tego jest FORUM by zadawać pytania i liczyć na pomocną i grzeczną odpowiedz

Każdy roszczeniowiec "pisze" taki swój regulamin na każdym forum.

Umiesz liczyć kolego?

Więc przede wszystkim licz na siebie, czyli na wiedzę którą sam zdobędziesz.

Żadne forum Ci tego nie da.

Umiesz liczyć kolego?

Więc przede wszystkim licz na siebie, czyli na wiedzę którą sam zdobędziesz.

Żadne forum Ci tego nie da.

I to jest twoja rada kolego ? nie pomocna w żadnym stopniu!!! a co do zdobywania wiedzy nie można miec wykształcenia z kadzdej dziedziny.

'' roszczeniowiec '' nie znam takiego słowa ,w słowniku go niema wiec zachowaj go dla siebie.

wiecej pytań nienam bo i tak zadnej sensownej odpowiedzi nie uzyska:bye:

Widzisz kolego dostałeś informację o kablu?

Dostałeś.

Dostałeś informację o uziomie fundamentowym?

Dostałeś.

I zamiast podziękować (nie domagam się wcale) śmiesz pisać, że żadnej sensownej informacji nie uzyskałeś.

To jest prostactwo (to słowo jest w słowniku) kolego w pełnej krasie.

Nic więcej.

Na a tak, ale przecież dwanaście (roszczeniowych) postów już napisał.

Żegnam.

Nie zamierzam robic nic samemu tylko przygotować sie do rozmowy z fachowcami kturych na rynku nie brakuje a w szczególności fachowców któż sie tak tylko nazywaja . Co do praw rynku moje podejscie jest takie że zarabiam po to by i drugiemu dać zarobić a nie jak to sie robiło ""ja zrobie sobie sam""