Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KRAB 3 Z ARCHETONU- Zapraszamy

Recommended Posts

u nas też dach powoli zaczyna sie kryć (narazie garaż) jaką macie dachówkę ? jakie okna wybieracie? Ja zastanawiam sie nad Oknoplastem albo Bruno Plus z Porąbki Iwkowskiej (dobre tanie sprawdzone przez brata)

Zapewne chodzi Ci o pana Ryśka bardzo miło go wspominamy... szkoda że już skończyli =)

a tu jeszcze zdjęcie przy schodach ;))) http://img265.imageshack.us/img265/779/dsc02211yf8.th.jpg

Mam dylemat teeraz jak rozplanować kuchnię, łazienke ze skosami żeby to było funkcjonalne oraz dobrze rozmieścić wszystkie media (wode, ogrzewanie etc.)

Jakie wybraliście ogrzewanie ? jednym słowem napisz wszystko na co się juz zedcydowaliście

pozdrawiam, z pozdrowieniami dla Twojego wujaszka ;)

• Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo chetnie pokaze ci mojego krabika tylko ze nie umiem wklejac zdjec :oops: :cry: .....jesli chodzi o dachowke to klops :cry: mam blache...niestety tniemy koszty jak mozemy :cry: ... :D ale i tak mi sie podoba....dach prawie skonczony zostaly jeszcze obrobki ..no i musze przypilnowac okienek w ganku bo za nisko chcieli mi powiesic rynne :evil: achhh zazdroszcze ci garazu bo my musielismy zrezygnowac z powodu waskiej dzialki o oknach tez myslalam ale narazie mam wycene z Oknoplastu 13000zlw sobote wsrepnie jestesmy umowieni z elektrykiem ciekawe ile zaspiewa....hydraulika niby wstepnie mamy ale trzeba mu chyba przypomniec....piec co mysle jakis rozsadny pewnie mialowy...mysle tez nad podlogowka w kuchni ,lazience na dole i w hollu ale zalezy od kasy :roll: napewno zrobie swiatla przy schodkach bo trzeba je wyeksponowac..a jest ich troche nie..na stare lata bedziem sie wspinac :wink: hihi sport to zdrowie pozdrawiam i podaje adres moze tak ci wysle zdjecia co ? [email protected]

• 2 weeks później...

Mam małe pytanko: Czy zostawiacie takie krycie na zimę, czy może jeszcze będziecie kłaśc np. blachodachówkę? Jestem ciekawa, bo my mamy już folię, mamy łaty, ale narazie pogoda u nas tak fatalna, że dalej nic nie możemy zrobić, i martwię się czy taka "konstrukcja" długo przetrwa. pozdrawiam

• 2 weeks później...
mysle ze spizarka z wejsciem z kuchni bedzie poreczniejsza taka bardziej kuchenna ...ta z wejsciem z korytarza bedzie bardziej schowkiem ja stawiam na kuchene wejscie jest bardziej poreczne i ukryte a tego czasem potrzeba w kuchni jak nie masz okna na zachodniej scianie to mebli wejdzie ci sporo.....a tak nawiasem fajna jest ta spizarka szkoda ze nie ma jej u mnie :cry: :cry: za wasko niestety ...i mam okno od zachodu ale z tego akurat sie ciesze mimo ze mebli bedzie mniej..a co mi tam musze miec duzo mebli :D :wink:

• 4 weeks później...

zdecydowanie wejście od kuchni, ja dodatkowo drzwie z korytarza kuchenne przeniosłabym lekko w prawo tak zeby korytarzyk należał do kuchni a nie przedpokoju, wtedy nawet obecne wejście do spiżarki już mieściło by sie w obrębie kuchni a nie przedpokoju

ewentualnie mozesz zastąpic obecne wejscie do spizarki drzwiami suwanymi lub ostatecznie harmonijką

Od lewej wejście do kuchni a z prawej do spiżarki

http://images27.fotosik.pl/137/94a837601071596am.jpg http://images30.fotosik.pl/138/759e0be7e673fd15m.jpg

Tutaj widok z korytarza- "zamurowane" wejście do spiżarki, oraz wejśćie do kuchni

http://images34.fotosik.pl/101/996dfad1ffd7b7f8m.jpg