kasiola 09.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam w projekcie 4 schodki zewnętrzne zaokrąglone .Już widzę problem z wykonaniem tych schodów a drugio z okładziną. Może juz ktos rozwiązał taki problem - prosze o rady i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 09.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam Ostatnio widzę że sporo ludzi robi schody i taras z kostki. Zaokrąlenie uzyskuje się z palisady. Nie ma problemów z okładziną i co najważniejsze na pewno nie będzie śliskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 09.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Chyba nie odkryję Ameryki jeśli napiszę, że pewnie trzeba szałować takie schody na półokrągło Napiszę jadnak jaką okładzinę na takich schodach widziałam ostatnio w realu - schodki były trzy szerokie na jakieś trzy metry albo i lepiej ale stosunkowo nie wysokie poszczególne stopnie. Na każdym stopniu była przyklejona ( na jakimś kleju zapewne ) płyta granitu nieszlifowanego w takim czerwonawym kolorze. Płyty były każda w jednym kawałku, przycięte na półokrągło i ciut wystające do przodu względem stopnia. Same stopnice były z tego granitu, to co widać z czoła ( nie pamiętam jak się nazywa ta część stopnia ) było na razie betonowe. Wyglądało pięknie ale kosztowało też pewnie nie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 10.07.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wyglądało pięknie ale kosztowało też pewnie nie mało. Włąsnie dałam wycenić moje schody w takiej wersji - powiem Wam jak dostanę odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts