ekeko 27.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 no ja mam u siebie faaca przy bramie, nigdy nie mialem zadnych problemow wiec dlatego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 27.08.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 a jak z prowadnicami do tak dużej bramy? Te już chyba kupuje się wraz z bramą i jeżeli będą słabe to brama mimo bardzo dobrego napędu nie będzie działać tak jak należy Macie jakieś przemyślenia na ten temat. Bramę będę miał 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekeko 28.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 no mi sie wydaje, ze zrobienie dobrej mechaniki jest wazne. bo zla moze byc szkodliwa dla automatu, bo te wszystkie wyliczenia producenta co do wagi rozmiarow itp maja sens jezeli to gladko chodzi, bo jezeli nie to sila z jaka bedzie pracowal moze byc duzo wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Faaca nie znam, ale od dłuższego czasu użytkuję napęd Nice i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 28.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a jak z prowadnicami do tak dużej bramy? Te już chyba kupuje się wraz z bramą i jeżeli będą słabe to brama mimo bardzo dobrego napędu nie będzie działać tak jak należy Macie jakieś przemyślenia na ten temat. Bramę będę miał 5 m Lepiej jest kupić w faacu bo mają odpowiedznie do autoamtu a potem dospawać do bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 28.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam,Ja mam bramę suwaną wiśniowskiego o długości ok. 6m. Do tego napęd BFT Deimos BT. Chodzi od roku i jedyna regulacja jakiej musiałem dokonać w automatyce to ustawienie większej siły- gdy wieje, to niestety tak długa brama ma duże opory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holusio 29.08.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 I FAAC I nice jest ok kwestia doboru automatu i odpowiedniego montazu nalezy pamietac aby NIE UZYWAC automatu jako pomocy tu cytat: dzien dobry niech pan przyjedzie zalozyc naped do bramy bo moja mama jest stara i nie ma sily a i ja mam problem ja otwierac... brama czy wjazdowa czy garazowa musi chodzic nienagannie aby stosowac do niej naped jeszcze slowo na temat bramy garazowej i wyboru producenta na pewno nie zadna firma krzak polecam 1normstahl 2krispol i 3hormann co do pana od WLASNEJ automatyki to ciesze sie ze nie byl moim klientem... pozdr holusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekeko 30.08.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 co do pana od WLASNEJ automatyki to ciesze sie ze nie byl moim klientem... holusio a moze porosisz Pana i Ci sprzeda patent na ten automat bedziesz sprzedawal naprawde wytrzymaly automat czolg go nie rozwali stworzysz konkurencje dla FAACa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts