moniga 09.07.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Zdecydowaliśmy się na wiercenie studni głębinowej i tu zaczęło się szukanie bo w naszej okolicy nikt nie wierci. Mieszkamy w Raiczu - na lini Poznań(100km) Wrocław(50km) może ktoś z naszych stron wiercił studnie i może podać jakieś namiary na firmy i podzielić się wrażeniami z tych prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuta 11.07.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 moniga napisał: Zdecydowaliśmy się na wiercenie studni głębinowej i tu zaczęło się szukanie bo w naszej okolicy nikt nie wierci. Mieszkamy w Raiczu - na lini Poznań(100km) Wrocław(50km) może ktoś z naszych stron wiercił studnie i może podać jakieś namiary na firmy i podzielić się wrażeniami z tych prac? Witam Mieszkam w Lesznie. Niedawno wierciłam studnie ok 12 m głeboką w Przemęcie na działce rekreacyjnej pozdrawiam nuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniga 12.07.2003 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Dzięki za odzew. Tak słyszałam że w Przemęcie i okolicach na działkach wiercą, ale czy miałaś profesjonalną ekipę której można zawierzyć? Jakie stawki sobie życzą?Jeśli możesz podać od m, czy jk się nie wwiercą to czy szukają dalej bez dodatkowych kosztów, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuta 12.07.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Moge podać adres. Najlepiej byłoby sprawdzic osobiscie.Pojechac na miejsce i zapytać "działkowiczów". Ja nie korzystalam jeszcze z tej wody i niewiele wiem. danutab2b@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 13.02.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 W moich rejonach (ok.Legnicy) wierceniami zajmują się starżacy (straż przeciwpożarowa). Popytaj swoich miejscowych strażaków- u mnie zrobienie studni zajęło ok.5-10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts