Lidka i Janusz 09.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Szukam rozwiązania do prysznica. Z dwóch stron ściany w kaflach, z jednej z luksferów. Prysznic bez brodzika. Chcę zamontować drzwi zamontowane na zawiasach, tak tafla szkła. Tylko zastanawiam się, na czym one będą się zatrzymywać, jeżeli z drugiej strony luksfery? I jak motować luksfery ? Do betonu czy do płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markiz 09.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mi również podobają się takie rozwiązania. Ja chcę podobny prysznic z tym że nie będę miał na żadnej ścianie luksfer, po prostu 2 ściany obłożone kaflami, a dwie to szklane tafle przy czym jedna to drzwi. Czy będziesz montował niski brodzik, czy podłoga prysznica będzie stanowiła część podłogi łazienki? Jak w takim drugim przypadku uszczelnia się szczelinę między drzwiami a podłogą - a może montuje się takie płaskie tacki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 09.07.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Będę miala podlogę z kafli ze spadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Lidko- ja chyba mam taką kabinę o jaką pytasz . Luksfery są osadzone w ramkach, a drzwi zamykają się na metalowej listwie, która była w komplecie. Poszukam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 09.07.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Lidko- ja chyba mam taką kabinę o jaką pytasz . Luksfery są osadzone w ramkach, a drzwi zamykają się na metalowej listwie, która była w komplecie. Poszukam zdjęcia. Moniko, jak zwykle jesteś nieoceniona . Czekam na zdjęcia. Widzisz , jak nie podloga i gres, to teraz lazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 09.07.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Soniko, poza tym calego Twojego domu nie widzialam, bo mo się zdjęcia nie otwierają, więc ...Łazienka w kolorze zielonym, a u Ciebie chyba inne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ale jednak przedobrzyłam , luksfery nie mają ramki tylko fugę i ściana jest kombinowana: http://images30.fotosik.pl/22/59aca945bb87a810med.jpg gdyby miały być same luksfery, to nie wiem jak zamontować taką listwę . U mnie jednak trzyma się muru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Coś tam się u mnie otwiera , a łazienka błękitna, a nie zielona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 09.07.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Coś tam się u mnie otwiera , a łazienka błękitna, a nie zielona . Soniko dziękuję za pomoc, prysznic ma być bez brodzika, ze spadkiem. Ale może jakoś wykombinuję z tą listwą. Muszę popytać w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts