Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Petycja do wypelnienia - zapraszam

Żelka

Recommended Posts

Zeljka

ale u nas to jest, przynajmniej było 2 mce temu.

http://www.nfz.gov.pl/profilaktyka/

Sama dowiedziałam się przypadkiem, skorzystałam w prywatnej klinice która miała podpisany kontrakt i polecałam wszystkim znajomym z mizernym efektem

W tym dniu byłam jedynym (!) klientem, doktorka ręce załamywała, mogła przyjąć 20 kobitek

PETYCJA PODPISANA !

Dzisiaj moja Pani doktor mi mówiła że ztego bezpłatnego zaproszenia skorzystało ok.10% (u nas) ,a nawet znalazła się jedna Pani która oburzona zadzwoniła do nich z pretensjami ,jak to ona sobie nie życzy by jej przysyłano takie zaproszenia :) ,skąd oni mają jej dane osobowe.

Ja kilka miesięcy temu dostałam zaproszenie (przyznam, że z niecierpliwością na nie czekałam). Niezwłocznie zadzwoniłam, żeby umówić się na badanie i ....musiałam czekać aż 3 miesiące. (U nas chyba cieszy się ono zainteresowaniem) Badanie mam za tydzień. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Ja Wam dam, baby jedne, co to jest za znak.., o ten :oops:

To badanie nie boli, kosztuje tylko troche wlasnego czasu...

Z marszu mi tu na badanie, ale juz..., :wink: pamietajcie, ze najlepiej po m-ce...., no i mamografia tez sie przyda.., raz w roku.... spokojniej sie zyje....

:roll:

Kobitki dbajmy o siebie bo nikt tego dla nas nie zrobi. :p :wink:

Zelijka Ten znaczek :oops: - to znak ,że wstyd mi za siebie. Powinnam iść juz rok temu, ale jakos zawsze czsu brak. W okolicach maja miala z tym problem moja koleżanka z pracy- tez sie wybrała po ilus latach ....i sie okazało ,że coś znaleźli. To mnie zdopingowało do szybkiej wizyty-ale jak widzisz jeszcze do niej nie doszło. A koleżanka jest w trakcie leczenia- odebrała lampy i czeka na zabieg :-?

pzdr cyla 8)

Kobitki kochane w roku jest az 8760 godzin. Czy z tego nie mozna znalezc dla siebie te tylko 2 godziny? Czy tak malo siebie cenimy? Czy tak malo nam zalezy na nas samych?

Jestesmy zawsze dla innych, dla meza, dla dzieci, dla rodziny.., dla pracy....

Badzmy troche tez dla siebie. Podarujmy sobie te 2 godzinki w roku. Wolam i do Was i do siebie samej tez. :p :wink: Nie wolno nam z siebie zrezygnowac.

Moze Nefer wroci i powie to bardziej stanowczo.... :wink:

Nie wiem jak Wam ale mi czasami przydaje sie taki kopniak, jak to Nefer umie zrobic... :wink: