Żelka 09.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 http://www.CervicalCancerPetition.eu/ nic nie kosztuje a moze pomoze.... mozna rzucic tez do forum o zdrowiu, tylko, ze ja nie jestem zalogowana, wiec moze ktos inny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dziękujemy, już zamieszczamy. http://forum.poradnikzdrowie.pl/viewforum.php?f=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dziekuje w imieniu kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Już podpisałam. Moja Przyjaciółka zmarła na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 09.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Zeljkaale u nas to jest, przynajmniej było 2 mce temu. http://www.nfz.gov.pl/profilaktyka/Sama dowiedziałam się przypadkiem, skorzystałam w prywatnej klinice która miała podpisany kontrakt i polecałam wszystkim znajomym z mizernym efektemW tym dniu byłam jedynym (!) klientem, doktorka ręce załamywała, mogła przyjąć 20 kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 09.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 PETYCJA PODPISANA ! Dzisiaj moja Pani doktor mi mówiła że ztego bezpłatnego zaproszenia skorzystało ok.10% (u nas) ,a nawet znalazła się jedna Pani która oburzona zadzwoniła do nich z pretensjami ,jak to ona sobie nie życzy by jej przysyłano takie zaproszenia ,skąd oni mają jej dane osobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja kilka miesięcy temu dostałam zaproszenie (przyznam, że z niecierpliwością na nie czekałam). Niezwłocznie zadzwoniłam, żeby umówić się na badanie i ....musiałam czekać aż 3 miesiące. (U nas chyba cieszy się ono zainteresowaniem) Badanie mam za tydzień. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie czekac na zaproszenie, to nasz obowiazek raz w roku.... Cytologia nawet privatnie nie jest taka droga, u nas 80zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 done Robię co roku - nie mam wyjścia - grupa ryzyka genetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No, dooobra pójdę w tym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ...podpisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 09.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 podpisłam........I na badanie też sie wkońcu wybiorę cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ja Wam dam, baby jedne, co to jest za znak.., o ten To badanie nie boli, kosztuje tylko troche wlasnego czasu... Z marszu mi tu na badanie, ale juz..., pamietajcie, ze najlepiej po m-ce...., no i mamografia tez sie przyda.., raz w roku.... spokojniej sie zyje.... Kobitki dbajmy o siebie bo nikt tego dla nas nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 10.07.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zelijka Ten znaczek - to znak ,że wstyd mi za siebie. Powinnam iść juz rok temu, ale jakos zawsze czsu brak. W okolicach maja miala z tym problem moja koleżanka z pracy- tez sie wybrała po ilus latach ....i sie okazało ,że coś znaleźli. To mnie zdopingowało do szybkiej wizyty-ale jak widzisz jeszcze do niej nie doszło. A koleżanka jest w trakcie leczenia- odebrała lampy i czeka na zabieg pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Niektóre kobiety to chyba by musiały być przez policjanta doprowadzone tak jak to bywa w niektórych stanach bo ich żadne profilaktyczne programy UE nie są w stanie przywołać do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kobitki kochane w roku jest az 8760 godzin. Czy z tego nie mozna znalezc dla siebie te tylko 2 godziny? Czy tak malo siebie cenimy? Czy tak malo nam zalezy na nas samych? Jestesmy zawsze dla innych, dla meza, dla dzieci, dla rodziny.., dla pracy.... Badzmy troche tez dla siebie. Podarujmy sobie te 2 godzinki w roku. Wolam i do Was i do siebie samej tez. Nie wolno nam z siebie zrezygnowac. Moze Nefer wroci i powie to bardziej stanowczo.... Nie wiem jak Wam ale mi czasami przydaje sie taki kopniak, jak to Nefer umie zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Podpisane I przebadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 done Robię co roku - nie mam wyjścia - grupa ryzyka genetycznie To tak jak i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ja robię choć ryzyka nie ma Ale zawsze wolałam profilaktyke od leczenia No kobitki brać się za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts