YreQ 12.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Są całkiem fajne, daj znać ile kosztują - zgarbiona czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 13.07.2007 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 W Centrum Klinkieru w Katowicach mają te płyteczki za 54 zł z groszami brutto. Może to jakoś przeżyję Cena za metr kwadratowy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.07.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 I raz jeszcze ja, bo robię akurat porządek w papierach, prospektach, katalogach i takich tam....... Może uzyskasz efekt na jakim ci zależy używając płytek klinkierowych ręcznie formowanych z firmy CRH ( importowane) w kolorze: FB GD, FB ROSA WEISS, FB TERRA COTA ? Ale cena od 1,66 do 1,74 EURO za sztukę........drogo... Ja u nich szarpnę się tylko na cegłę ręcznie formowaną na ściankę dzielącą jadalnię od kuchni...........męża już uprzedziłam cena kosmiczna, ale efekt także - jutro zrobię zdjęcia i wkleję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.07.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Cena za te płytki klinkierowe rzeczywiście porażka Nawet 1,74 zł a nie Euro za sztukę to w moim przypadku byłoby drogo bo podmurówka jest dosyć wysoko ( cztery schodki do domu ) a w obwodzie mamy 51 mb. Do tego trzy filary, tego nasz budżet napewno by nie wytrzymał Piaskowiec też mi się podoba i wszystkie twory "piaskowcowopodobne" ale mam obawy co do utrzymania tego w należytym stanie. W okolicy mamy płot z piakowca, dom przy ulicy i piaskowiec dziś jest już w opłakanym stanie t.j. najzwyczajniej utytłany błotem, kurzem i innym brudem. A płot ma góra trzy lata. Muszę się solidniej rozejrzeć za tymi płytkami poszukaj Klinker Sire http://www.klinkersire.com/ita/rivestimenti_2.asp?cat=3&serie=RIVESTIRE http://www.klinkersire.com/ita/rivestimenti_2.asp?cat=3&serie=I+GRAFFIATI+RUSTICI są dostepne w Polsce i przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts