czester 1 09.07.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 09.07.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... witaj, zadaj pytanie na grupie "Górny Śląski i okolice" tam Ci "nasi" szzybciej odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 10.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, jestem w trakcie wykańczania posesji i mam dylemat jaką kostke wybrać, jaką kostke brukową polecacie aby nie było wykwitów i przebarwień oraz gdzie najlepiej kupić na terenie śląska pozdr... Dobrą renomą cieszy się kostka z DREW-BET-u , przynajmniej na północy województwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sitemaster 12.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Odradzam LIBET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester 1 16.07.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Odradzam LIBET chodzi o firme czy o rodzaj kostki, i dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts