frosch 28.09.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 mundziu , jak sie ciesze , ze do nas wpadlas ty nie chciej tylko kop jak ja dalam rade , stara babinka to i tobie pojdzie lajtowo a potem pochwal sie fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie wiesz po co taki świstek? A chciałabyś stawiać dom na polu na którym jest produkcja rolna? No przeciez to oczywiste, nie wiedziałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 kze, myslalam , ze jak dzialka jest budowlana to proste , ze bedziemy na niej stawiac dom oni odrolniali tylko grunt pod domem p.s. Czekam na pozdrowienia od basib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zolte posiadam i zielone tez depeesia powiedz Pawlowi , zeby jakis walek znow przygotowal , Frosch nie bedzie sie mogl oprzec a jakby tak mogl sie jeszcze karnac wiadoma bryka , to juz.......szczytowanie Noooo, Paweł już szykuje. Bryka zwarta i gotowa. Chyba do lakiernika damy na takie okazje. A te żółte to od kogo masz? Bo dziecko jeszcze matury nie zdążyło zrobić, a już chcą z niedgo przedpoborowego mieć. Chyba musze go zaprowadzić do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 zolte posiadam i zielone tez depeesia powiedz Pawlowi , zeby jakis walek znow przygotowal , Frosch nie bedzie sie mogl oprzec a jakby tak mogl sie jeszcze karnac wiadoma bryka , to juz.......szczytowanie Noooo, Paweł już szykuje. Bryka zwarta i gotowa. Chyba do lakiernika damy na takie okazje. A te żółte to od kogo masz? Bo dziecko jeszcze matury nie zdążyło zrobić, a już chcą z niedgo przedpoborowego mieć. Chyba musze go zaprowadzić do lekarza. moj syn powiedzial im , ze pije , pali i uzywa jego kumple tak mu doradzili chca go tylko w razie wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 05.10.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wywołana do tablicy już dłużej ukrywać się nie mogę Frosiu serdeczne pozdrowienia i buziaki i ogromne podziękowania za dotychczasową pomoc i oczywiście proszę o dalsze instrukcje. Widzę, że takie miłe żabki przyciągają tylko fajnych gości, więc żeby wkupić sie w łaski miłego towarzystwa chciałam poczęstować wszystkich pysznym ciastem http://img258.imageshack.us/img258/3128/ltartavg4.jpg Oczywiście musze też pogratulować "stanu surowego zamknietego" . Będę pilnie śledzić kolejne postępy z papierkami bo to jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wojny, powiadasz... Hm, a nie dałoby się tak jakoś.... w ogóle bez tego? Basiu, witaj w naszej szurniętej gromadce. Piękne ciacho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Basiu, witaj w naszej szurniętej gromadce. Piękne ciacho! Że szurnięta, to fakt ... Witaj Basiu Wojny, powiadasz... Hm, a nie dałoby się tak jakoś.... w ogóle bez tego? Może jeszcze przypalić głupa, czyli przedstawić się jako: gej, pacyfista, świadek Jehowy itp. Możliwości i pomysłów wiele. Najlepszy byłby jednak ktoś znajomy w WKU. Frosiu, kiedy teraz bedziecie w Polsce? A może już jesteście, a ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 basiu witam cie tradycyjnym chlebem i....wodka http://www.modanaslub.pl/repozytorium/artfoto/chleb_duze.jpg bardzo sie ciesze , ze przelamalas sie i dziekuje za poczestunek kolezanki sie uciesza , a moze i koledzy tez zagladaj prosze czesto depeesia, mam nadzieje , ze wojny nie bedzie , wiec upiecze sie mojemu Tomkowi poza tym narazie sie uczy , wiec ma spokoj braza nie wystarczy grac wariata , nawet brat konczyny i nerki nie dyskwalifikuje calkowicie od sluzby ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana wiem , troche staroswiecka jestem ten rocznik tak ma p.s. teraz jestem w De -do srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witaj kobieto blaszak dojechał, bo nie zauważyłam nigdzie zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Można poszukać służby zastępczej - Straż Pożarna, pogotowie ratunkowe itp. I odroczenie na czas studiów chyba też dalej obowiązuje. No i oczywiście wyjazd za granicę. ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana Zaraz o najgorszym myślisz Można też inaczej, mniej osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witaj kobieto blaszak dojechał, bo nie zauważyłam nigdzie zdjęcia?? niestety jeszcze nie dojechal po powrocie zadzwonie aby sie dowiedziec dlaczego o nas zapomnieli moj tatus strasznie sie stresuje , poniewaz zostal upowazniony do jego odbioru on sie tak wkrecil w ta budowe wracajac z Ciechocinka musial wpasc "po drodze " i sprawdzic czy wszystko jest ok Froschek twierdzi , ze nie trzeba szukac zadnego kierbuda szkoda , ze tatus nie ma uprawnien obiecuje wkleic zdjecie zaraz jak bedzie blaszak na dzialce moze nawet zrobie sobie takie pamiatkowe foto jak ty musze jakas stosowna bluzke poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 moze nawet zrobie sobie takie pamiatkowe foto jak ty musze jakas stosowna bluzke poszukac koniecznie moja droga, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W sumie to nie wiem po co komu bluzka do zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W sumie to nie wiem po co komu bluzka do zdjecia No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W sumie to nie wiem po co komu bluzka do zdjecia no chyba tylko po to, żeby ją zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Można poszukać służby zastępczej - Straż Pożarna, pogotowie ratunkowe itp. I odroczenie na czas studiów chyba też dalej obowiązuje. No i oczywiście wyjazd za granicę. ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana Zaraz o najgorszym myślisz Można też inaczej, mniej osobiście hmmm.... ten pan swojego czasu mial wyjatkowo osobiste zamiary wobec mojej osoby syn ma wbita katogerie D , wiec mysle , ze nie jest zle ale mam jeszcze jednego , mam nadzieje , ze rownie dobrze bedzie gral degenerata jak jego brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 W sumie to nie wiem po co komu bluzka do zdjecia no chyba tylko po to, żeby ją zdjąć w bieliznie bedzie mi zimno , brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Frosia Mozna o wiecej podpowiedzi w sprawie odroczenia? Moj Synek ma wezwanie na komisje juz Przeciez to dziecko jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Można poszukać służby zastępczej - Straż Pożarna, pogotowie ratunkowe itp. I odroczenie na czas studiów chyba też dalej obowiązuje. No i oczywiście wyjazd za granicę. ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana Zaraz o najgorszym myślisz Można też inaczej, mniej osobiście hmmm.... ten pan swojego czasu mial wyjatkowo osobiste zamiary wobec mojej osoby syn ma wbita katogerie D , wiec mysle , ze nie jest zle ale mam jeszcze jednego , mam nadzieje , ze rownie dobrze bedzie gral degenerata jak jego brat Synek ma uzdolnienia aktorskie...Może się uda. Dzięki Dziewczyny, za podpowiedzi, wykorzystamy na pewno. Póki co ma w planie studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts