Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zolte posiadam :D i zielone tez :p

depeesia powiedz Pawlowi , zeby jakis walek znow przygotowal 8) , Frosch nie bedzie sie mogl oprzec :D

a jakby tak mogl sie jeszcze karnac wiadoma bryka , to juz.......szczytowanie 8) :lol: :lol: :lol:

Noooo, Paweł już szykuje. :lol: :lol: :lol: Bryka zwarta i gotowa. :D 8) Chyba do lakiernika damy na takie okazje. :o :lol:

A te żółte to od kogo masz? Bo dziecko jeszcze matury nie zdążyło zrobić, a już chcą z niedgo przedpoborowego mieć. :evil: Chyba musze go zaprowadzić do lekarza. :roll:

zolte posiadam :D i zielone tez :p

depeesia powiedz Pawlowi , zeby jakis walek znow przygotowal 8) , Frosch nie bedzie sie mogl oprzec :D

a jakby tak mogl sie jeszcze karnac wiadoma bryka , to juz.......szczytowanie 8) :lol: :lol: :lol:

Noooo, Paweł już szykuje. :lol: :lol: :lol: Bryka zwarta i gotowa. :D 8) Chyba do lakiernika damy na takie okazje. :o :lol:

A te żółte to od kogo masz? Bo dziecko jeszcze matury nie zdążyło zrobić, a już chcą z niedgo przedpoborowego mieć. :evil: Chyba musze go zaprowadzić do lekarza. :roll:

moj syn powiedzial im , ze pije , pali i uzywa :roll:

jego kumple tak mu doradzili

chca go tylko w razie wojny :roll: :roll: :roll:

Wywołana do tablicy już dłużej ukrywać się nie mogę :oops:

Frosiu serdeczne pozdrowienia i buziaki i ogromne podziękowania za dotychczasową pomoc i oczywiście proszę o dalsze instrukcje. Widzę, że takie miłe żabki przyciągają tylko fajnych gości, więc żeby wkupić sie w łaski miłego towarzystwa chciałam poczęstować wszystkich pysznym ciastem :)

http://img258.imageshack.us/img258/3128/ltartavg4.jpg

Oczywiście musze też pogratulować "stanu surowego zamknietego" . Będę pilnie śledzić kolejne postępy z papierkami bo to jeszcze przede mną :lol:

Basiu, witaj w naszej szurniętej gromadce. Piękne ciacho! :D

Że szurnięta, to fakt ... Witaj Basiu :D

Wojny, powiadasz... :roll: Hm, a nie dałoby się tak jakoś.... w ogóle bez tego? :roll:

Może jeszcze przypalić głupa, czyli przedstawić się jako: gej, pacyfista, świadek Jehowy itp. Możliwości i pomysłów wiele. Najlepszy byłby jednak ktoś znajomy w WKU.

Frosiu, kiedy teraz bedziecie w Polsce? A może już jesteście, a ja nie wiem?

basiu witam cie tradycyjnym chlebem i....wodka :lol: :lol: :lol:

http://www.modanaslub.pl/repozytorium/artfoto/chleb_duze.jpg

bardzo sie ciesze , ze przelamalas sie i dziekuje za poczestunek

kolezanki sie uciesza , a moze i koledzy tez :roll: :wink: :wink:

zagladaj prosze czesto :D

depeesia, mam nadzieje , ze wojny nie bedzie , wiec upiecze sie mojemu Tomkowi

poza tym narazie sie uczy , wiec ma spokoj

braza nie wystarczy grac wariata , nawet brat konczyny i nerki nie dyskwalifikuje calkowicie od sluzby

ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU 8) ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece :roll: :oops: , za bardzo jestem do Froscha przywiazana

wiem , troche staroswiecka jestem

ten rocznik tak ma :lol:

p.s. teraz jestem w De -do srody

Można poszukać służby zastępczej - Straż Pożarna, pogotowie ratunkowe itp. I odroczenie na czas studiów chyba też dalej obowiązuje. No i oczywiście wyjazd za granicę.

ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana

Zaraz o najgorszym myślisz :-? Można też inaczej, mniej osobiście :wink:

Witaj kobieto :D

blaszak dojechał, bo nie zauważyłam nigdzie zdjęcia?? :roll:

niestety jeszcze nie dojechal :(

po powrocie zadzwonie aby sie dowiedziec dlaczego o nas zapomnieli

moj tatus strasznie sie stresuje , poniewaz zostal upowazniony do jego odbioru

on sie tak wkrecil w ta budowe :lol: :lol: :lol:

wracajac z Ciechocinka musial wpasc "po drodze " i sprawdzic czy wszystko jest ok :o :lol: :lol: :lol:

Froschek twierdzi , ze nie trzeba szukac zadnego kierbuda

szkoda , ze tatus nie ma uprawnien :roll: :D :D

obiecuje wkleic zdjecie zaraz jak bedzie blaszak na dzialce

moze nawet zrobie sobie takie pamiatkowe foto jak ty 8) :p :p :p

musze jakas stosowna bluzke poszukac 8) :lol: :lol:

Można poszukać służby zastępczej - Straż Pożarna, pogotowie ratunkowe itp. I odroczenie na czas studiów chyba też dalej obowiązuje. No i oczywiście wyjazd za granicę.

ja mam co prawda pewna znajomosc w WKU ,ale nawe dla syna sie az tak nie poswiece , za bardzo jestem do Froscha przywiazana

hmmm.... ten pan swojego czasu mial wyjatkowo osobiste zamiary wobec mojej osoby :oops: :roll: 8)

syn ma wbita katogerie D , wiec mysle , ze nie jest zle

ale mam jeszcze jednego , mam nadzieje , ze rownie dobrze bedzie gral degenerata jak jego brat 8) :lol: :wink:

hmmm.... ten pan swojego czasu mial wyjatkowo osobiste zamiary wobec mojej osoby :oops: :roll: 8)

syn ma wbita katogerie D , wiec mysle , ze nie jest zle

ale mam jeszcze jednego , mam nadzieje , ze rownie dobrze bedzie gral degenerata jak jego brat 8) :lol: :wink:

Synek ma uzdolnienia aktorskie...Może się uda. :D Dzięki Dziewczyny, za podpowiedzi, wykorzystamy na pewno. Póki co ma w planie studia. :D