Gosia-Anbudowa 20.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 doberek http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a065.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ooooo i stronke pyknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 gosia chyba zmienie orientacje tylko czy ty umiesz tapetowac i kafelkowac ???? ew-unia dzieki za faworki , frosch sie obzeral nimi bezwstydnie caly wieczor (twoimi oczywiscie , pozeral je doslownie oczami ) depeesia powodzenia w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ooooo i stronke pyknęłam teraz streszczenium poprzedniej stronki poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tapetować umiem ale kachelków to jeszcze nie kładłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 tapetować umiem ale kachelków to jeszcze nie kładłam damy rade z tymi kafelkami kleju mam rozrobionego dosc sporo cale wiaderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 aaaaaa o tym wiaderku to ja gdzies czytałam no co całe zycie człowiek się uczy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Do tych kafelków mogę dołączyć - zdolna jestem, to się naucze wtrymiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie ukladam ale "duchowo " wspieram..hehhe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo, gratulki, widzę, że remont pierunem idzie! Kochana, kafelkować też mogiem, a jakże, w domku dwa prysznice okafelkowałam, to się juz nauczyłam. I z wiaderkiem poradzę. Na zakupy po południu pojedziemy, jak Sołtys zionąć przestanie wczorajszą zabawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cześć Słońce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 witam ludziska cigarettenpauze sobie zrobilam c.d. moich poczynan : zdarta reszta tapet, zeskrobane resztki ze scian, makowki zrobione , fasolka na "po bretonsku" sie juz moczy , kafelek nie bede zmieniac , ale pomaluje je na bialo , skulam ich dwie scianki (tam bedzie tapeta na scianach), wynioslam na smietnik wszelkie badziewie, posprzatalam , wrocilam na smietnik ...wygrzebalam kafelki ... ..zostana doklejone w innym miejscu .... , zmienilam opatrunek (wczoraj weszlam topa na listwe z wystajacym gwozdziem ).... teraz ide poczytac o metodach malowania kafelkow .....nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 wycuffom pikny kuniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jak tam remont? Pewnie idziecie do przodu jak burza! Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Frau Generalin, melduja posłusznie co wszystko żech kupiła, ino chleb mam swojski, nie vasa, bo hab Ich vergessen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Generalowa ...... depeesia tym chlebem sie nie przejmuj , damy rade bez niego nie wiem czy juz dzisiaj zaczelas sie dietowac czy od jutra zaczynasz .... jesli od jutra , to jeden dzien masz juz rozpisany jesli dziasiaj, daj znac , rano cos wymysle ...teraz jestem padnieta jak maly osiolek od 8-mej na najwyzszych obrotach, ale oboje zadowoleni z siebie na maxa jutro cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 No ja zrobiłam sobie wieczorną kolację, która była opbiadem, bo wróciliśmy z zakupków późnowato i głodna bardzo byłam, to zrobiłam. Rano, jak będziesz miała siłę, to opowiedz coście nawyrabiali dzisiaj - ja dam radę bo mam rozpiskę, a obiad na jutro też gotowy, bo została mi z dzisiaj jeszcze jedna porcja. Odmeldowuję się! Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tak po cichutku, żeby nie obudzić, bo zmęczeni na pewno bardzo jesteście... Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ....., skulam ich dwie scianki (tam bedzie tapeta na scianach), wynioslam na smietnik wszelkie badziewie, posprzatalam , wrocilam na smietnik ...wygrzebalam kafelki ... ..zostana doklejone w innym miejscu .... , bajerancki tekst ...wczoraj weszlam stopa na listwe z wystajacym gwozdziem ... Przepraszam ... ...czasami się tak pałętam, jak smród po gaciach ... .....froszka, teraz to już na pewno nie będziesz chciała krowy ze mną doić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts