Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

depeesia , halba potrzebuja na ....moja wrodzono niesmialosc :roll: :oops:

ale to prawda - jak blam jeszcze piekna , mloda i glupia to przychodzilo do mnie pelno absztyfikantow - jak otworzyl moj tato zawsze sie pytal ich czy maja ..halba , jak nie - to mnie nie zawolal :roll: :lol: :lol:

potem musialam sie tlumaczyc , ze tatus ma takie poczucie humoru (a on tak szczerze mowiac w ten sposob sprawdzal bystrosc potencjalnych zieciow ) .paru nawet te flaszke przynioslo , ale wtedy nie mieli czego u mojej mamy szukac :o :lol: :lol: :lol: , wiec potem towarzystwo sie wycwanilo i pytalo najpierw o mojego brata :D .jeden byl taki zdenerwowany , ze spytal : dzien dobry, jest andrzej ? tato odp.ze tak, ale nim ten go zawolal amant odpalil : to mozna prosic gosie ? :D tato: a flaszke masz ? mlody: nastepnym razem przyniose :D i ogorki tez :D .tacie szczena opadla i.....moglam sie z nim spotykac :) :) :) stare dobre czasy , z chlopakiem przyjaznie sie do dzisiaj, niestety ...jego zona zabrania nam jakichkolwiek kontaktow :evil: :(

depeesia co dzisiaj jadlas? troche chcialam cie sprawdzic 8) i jak tam waga ????

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosiu, na śniadanie była reszta wczorajszej sałatki wieczornej. Potem na obiad barszcz czysty z marchewką gotowaną (tylko) potem pół serka homo z jagodami, co je sama słoiczkowałam (bez grama cukru), teraz zjadłam dwa plastry ananasa. :D

Waga stoi. :evil:

Chyba zacznę jakieś biegi albo na konia dam sie wsadzić, może mi wytrzęsie ten cholerski tłuszcz. :evil:

No nie, na konia to nie, ale już mi chodzi po głowie poranne latanie szybkim truchtem.

Najlepiej jak wiosna jest, wtedy wystarczy iść popracować w ogrodzie. :-? :D

I tak się nie poddam. :evil:

I daję SŁOWO HONORU, że NIC INNEGO nie podjadam. :( .

Duszku, ja tam nie wątpię, że umiesz sam wziąć... :oops: :lol: 8)

Frosiu

na konia dam sie wsadzić, może mi wytrzęsie ten cholerski tłuszcz. :evil:

nooooo :roll: z tym koniem to niezly pomysl 8) ..nie bron sie kobieto 8) :D :D

taka jazda to okolo 400 kalorii spalonych i jaka przyjemnosc :D

nie przejmuj sie, wazne ze nie idzie do gory , zima czlek malo ruchawy jest to ciezko zrzucic wage :roll: :roll:

Niestety, koń odpada ze względu na mój wzrok (przy upadku groźba odklejenia siatkówki i ślepoty). :(

Ale naprawdę myślę o jakichs truchtach. :evil: :lol:

o jakim koniu ty mowisz ?

popros P. zeby cie przytrzymal 8) :wink: :lol: :lol:

polecam .....hula hoopa albo....chopa :oops: ....niezle pomoce przy redukcji zbednego tluszczu :D

Niestety, koń odpada ze względu na mój wzrok (przy upadku groźba odklejenia siatkówki i ślepoty). :(

Ale naprawdę myślę o jakichs truchtach. :evil: :lol:

o jakim koniu ty mowisz ?

popros P. zeby cie przytrzymal 8) :wink: :lol: :lol:

polecam .....hula hoopa albo....chopa :oops: ....niezle pomoce przy redukcji zbednego tluszczu :D

No monitor mam znowu do czyszczenia! :lol: :lol: :lol:

A to Sołtys ma mnie trzymać na tym koniu?

A wytrzyma? :oops: :lol:

No i jak to jakim koniu? Dużym! 8) :p

Depsia, w ogródku to Ty się co najwyżej z gąską możesz przywitac :-? Jak żeś się tak zaparła na to odchudzanie, to weź się za ćwiczenia .. rowerek masz??? Masz, no to dymaj, a nie .... O!!!!

(I przez najbliższe kilka tygodni Depsi się na oczy nie pokażę, bo mi resztę urody zetrze...)