frosch 25.02.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 depeesia , halba potrzebuja na ....moja wrodzono niesmialosc ale to prawda - jak blam jeszcze piekna , mloda i glupia to przychodzilo do mnie pelno absztyfikantow - jak otworzyl moj tato zawsze sie pytal ich czy maja ..halba , jak nie - to mnie nie zawolal potem musialam sie tlumaczyc , ze tatus ma takie poczucie humoru (a on tak szczerze mowiac w ten sposob sprawdzal bystrosc potencjalnych zieciow ) .paru nawet te flaszke przynioslo , ale wtedy nie mieli czego u mojej mamy szukac , wiec potem towarzystwo sie wycwanilo i pytalo najpierw o mojego brata .jeden byl taki zdenerwowany , ze spytal : dzien dobry, jest andrzej ? tato odp.ze tak, ale nim ten go zawolal amant odpalil : to mozna prosic gosie ? tato: a flaszke masz ? mlody: nastepnym razem przyniose i ogorki tez .tacie szczena opadla i.....moglam sie z nim spotykac stare dobre czasy , z chlopakiem przyjaznie sie do dzisiaj, niestety ...jego zona zabrania nam jakichkolwiek kontaktow depeesia co dzisiaj jadlas? troche chcialam cie sprawdzic i jak tam waga ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No jakże, halbka dla ojca abo brata! Oj, Duchu, chyba wiem, dlaczegoś Ty nie żeniaty. bo jo nigdy zech nie kupowoł dziołchy łod..familli ino zech se som od zycia zawsze broł coch chcioł depesia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Frosiu, na śniadanie była reszta wczorajszej sałatki wieczornej. Potem na obiad barszcz czysty z marchewką gotowaną (tylko) potem pół serka homo z jagodami, co je sama słoiczkowałam (bez grama cukru), teraz zjadłam dwa plastry ananasa. Waga stoi. Chyba zacznę jakieś biegi albo na konia dam sie wsadzić, może mi wytrzęsie ten cholerski tłuszcz. No nie, na konia to nie, ale już mi chodzi po głowie poranne latanie szybkim truchtem. Najlepiej jak wiosna jest, wtedy wystarczy iść popracować w ogrodzie. I tak się nie poddam. I daję SŁOWO HONORU, że NIC INNEGO nie podjadam. . Duszku, ja tam nie wątpię, że umiesz sam wziąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Frosiu na konia dam sie wsadzić, może mi wytrzęsie ten cholerski tłuszcz. nooooo z tym koniem to niezly pomysl ..nie bron sie kobieto taka jazda to okolo 400 kalorii spalonych i jaka przyjemnosc nie przejmuj sie, wazne ze nie idzie do gory , zima czlek malo ruchawy jest to ciezko zrzucic wage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Niestety, koń odpada ze względu na mój wzrok (przy upadku groźba odklejenia siatkówki i ślepoty). Ale naprawdę myślę o jakichs truchtach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam to samo. Jedzenie zredukowałam a efektów na wadze nie widać. Spodnie jakby luźniejsze ale chyba to złudne wrażenie W każdym razie chciałabym troszkę schudnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Niestety, koń odpada ze względu na mój wzrok (przy upadku groźba odklejenia siatkówki i ślepoty). Ale naprawdę myślę o jakichs truchtach. o jakim koniu ty mowisz ? popros P. zeby cie przytrzymal polecam .....hula hoopa albo....chopa ....niezle pomoce przy redukcji zbednego tluszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 zeby tylko potem nie czuly sie te chopy.....ciemiezone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nie wiem czemu ale jak czytam o tych ciemiężonych to na myśl mi przychodzi jedno określenie "nie w ciemię bite" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 trafna mysl maylandziu, trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 phrotestujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 protest przyjęty rozpatrzymy w ciagu miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Niestety, koń odpada ze względu na mój wzrok (przy upadku groźba odklejenia siatkówki i ślepoty). Ale naprawdę myślę o jakichs truchtach. o jakim koniu ty mowisz ? popros P. zeby cie przytrzymal polecam .....hula hoopa albo....chopa ....niezle pomoce przy redukcji zbednego tluszczu No monitor mam znowu do czyszczenia! A to Sołtys ma mnie trzymać na tym koniu? A wytrzyma? No i jak to jakim koniu? Dużym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Bodzio mowi , ze jak pojdziesz galopem to na pewno wytrzyma duszek, co ciebie sie zas nie podobo ??? zloz pisemna prosbe, dolacz 3 zdjecia /topless/ / i zastanowimy sie jak ci pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dobry wiecżór o Ty wstrętny Żabolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 tez cie kocham :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Depsia, w ogródku to Ty się co najwyżej z gąską możesz przywitac Jak żeś się tak zaparła na to odchudzanie, to weź się za ćwiczenia .. rowerek masz??? Masz, no to dymaj, a nie .... O!!!! (I przez najbliższe kilka tygodni Depsi się na oczy nie pokażę, bo mi resztę urody zetrze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 chopie jo juz je w arbeit od 7mej...a ty mi trzy cwierci na dziewiec wstowej godosz Dzien dobry Romus.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witanko Sołtys z koniem będzie się szarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts