DPS 26.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Tego nikt nie wie, może w wersji ostatecznej będzie sam robił za konia. Frosia, galopem, powiadasz? Czy Bodzio ma tę wiedzę z doświadczenia czy tylko o tym czytał? Bo jak tylko czytał, to ja w to nie wierzę. Waga dzisiaj znowu (ufff!) lekko drgnęła w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dobry wieczór Ropucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Żaby, śpita już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Starczy tego spania. Dzień dobry. Tendencja spadkowa u mnie od wczoraj się utrzymuje. Chyba dzięki Tobie, wreszcie, Frosiu. Sołtys dzisiaj od rana jakiś zmęczony, jakby galopował całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 depes......nie dosc ze calyn dzien to i jeszcze nocke mu zrobilas? bidny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ja jemu nockę? No wiesz, Duchu, kiedyś trzeba te obowiązki małżeńskie wypełniać, w dzień u nas się nie da, więc... Mówi, że zmęczony, ale szczęśliwy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nio przecie pisze ze bidny to fcale nie snacy ze tak mówiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzien doberek robota bylam od wczoraj zawalona depeesiu ciesze sie bardzo , ze twoja waga i ze P. taki szczesliwy grunt to pozytywne myslenie ..... froschka waga tak ..rosnie i spada , ale ogolnie tez jest szczesliwy co w tygodniu zrzuci w weekend przybierze przedwczoraj przypomnialo mi sie , ze mam w mikroweli ..grilla ( od 5 lat tam siedzi ) i nigdy go nie wykorzystalam , wiec zrobilam rybke - makrelke i byla..masakrycznie przepyszna .nie wspomne juz jak szybko posilek przygotowalam ja w ogole jestem antymikrofalowkowa , dzieci owszem lubia cos w niej przygrzewac - najczesciej sobie robia jakies tosty albo odgrzewaja obiad ale ten grill to fajna sprawa musze sie przyjrzec czy piekarnika tez nie mam z grillem stara zacofana jestem , gotuje zazwyczaj tradycyjnie dzis robie skrzydelka (na ostro) do tego kalafior, marchewka i co tam jeszcze znajde w lodowce na parze aaa ....i jeszcze cos ...wczoraj zjedlismy obiad dosc wczesnie ( ) bo gdzies o 18 i okolo 22-ej frosch mial napad checi na slodkie , wiec dostal.....wafle ryzowe ( dziewczyny kupily jak byly na feriach) z miodem (dzeiki temu Froscha ubylo 700g od wczoraj) ty wiesz , ze 100g tych wafli to tylko 360 kcal , a cala paczka to wlasnie 100g , bo one lecuitkie sa .jakby co to polecam , bo od nich sie raczej nie przytyje .dobre sa w biedronce ( znajdziesz je na stoisku z pieczywem...przynajmniej w Bytomiu na Knajfeldzie , jakbys nie wiedziala gdzie , to zadzwon do mojego tomka to po ciebie wyjedzei )).jadlam kiedys z moja Ola kanapki z nich z serem , pomidorkiem, ogorkiem , jajkiem i ze szczypiorkeim i byly bardzo smaczne . to narazie, ide sie przebrac, kawke wypic i chatke ogarnac , bo nasyfilismy wczoraj z Froschem niemilosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Muszę i u nas na Knajfeldzie zobaczyć za tymi waflami. Chociaż akurat ze słodyczami to nie mam wielkiego problemu, nie tęsknię jakoś i nie brak mi. Za to chlebka to mi brak. Ale wytrzymam. Będzie dobrze. A grill to na pewno fajna sprawa jest, chociaz i ja jakos nie korzystam. Mam chyba w kuchence w piekarniku, ale nigdy nie uzywałam, zawsze jak już coś to też tradycyjnie. W sumie tradycja to przecież fajna sprawa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dobry wieczór no sama nie wiem co z robić z tą zieloną nakrapianą paskudą co to mnie od żmiji nawtykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Tę zieloną, nakrapianą paskudę to trzeba po prostu kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Brazula ta paskuda to mnie ostatnio tak nawtykała na gadulcu że do dzisiaj się pozbierać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kurczę, jeszcze sprzatasz? Zrób chilkę przerwy na kawę, to na pewno Ci dobrze zrobi. Dzień doberek, zielone ludki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 no wez ... robilam porzadek wieczorem w ..lozku w skrzyni pod materacem, zeby nie bylo wrzucam tam wszystko (pekluje tam glownie stare ciuchy froscha, ktore moze jeszcze wykorzystac w pracy) polowe wyrzucilam do piwnicy, polowe na hasiok teraz niestety lece do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 w skrzyni pod materacem, zeby nie bylo wrzucam tam wszystko Myslałam, że tylko ja tak robię... Bardzo proaktyczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 dobry wieczór Żaba nie przerób się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzień doberek! Tak sobie pomyslałam - dobrze, że w tych czasach jeszcze ta pracka jest, nie? Słoneczko nam dzisiaj ktoś ukradł. Ale przebiśniegi już kwitną całą gębą, czuć przedwiośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 http://www.strykowski.net/krajobraz_fotografia/Slonce_-_zdjecie_slonca_wschodzacego_3464.jpg witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzień dobry Żaba dalej robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hej hej weekenda poswiecilam CALKOWICIE chlopkowi : gotowanko, mizianko,skakanko i dbanko uwielbiam takie chwile , Frosch chyba tez, bo dzisiaj do pracy nie chcial isc w koncu zadbalam troche o siebie kosmetycznie , w porywie obcielam wlosy Froschowi heheh .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts