Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

Tego nikt nie wie, może w wersji ostatecznej będzie sam robił za konia. :lol: :oops: 8)

Frosia, galopem, powiadasz? :lol:

Czy Bodzio ma tę wiedzę z doświadczenia czy tylko o tym czytał? :oops: :p :lol:

Bo jak tylko czytał, to ja w to nie wierzę. :wink: 8)

Waga dzisiaj znowu (ufff!) lekko drgnęła w dół. :D :D :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Starczy tego spania. :lol:

Dzień dobry. :D

Tendencja spadkowa u mnie od wczoraj się utrzymuje. 8) :D

Chyba dzięki Tobie, wreszcie, Frosiu.

Sołtys dzisiaj od rana jakiś zmęczony, jakby galopował całą noc. :lol: :oops: :p

dzien doberek :D

robota bylam od wczoraj zawalona :(

depeesiu :lol: :lol: :lol: ciesze sie bardzo , ze twoja waga i ze P. taki szczesliwy 8) :wink: :wink: :D

grunt to pozytywne myslenie .....

froschka waga tak ..rosnie i spada , ale ogolnie tez jest szczesliwy

co w tygodniu zrzuci w weekend przybierze :lol:

przedwczoraj przypomnialo mi sie , ze mam w mikroweli ..grilla :o ( od 5 lat tam siedzi ) i nigdy go nie wykorzystalam :oops: :o , wiec zrobilam rybke - makrelke i byla..masakrycznie przepyszna .nie wspomne juz jak szybko posilek przygotowalam

ja w ogole jestem antymikrofalowkowa , dzieci owszem lubia cos w niej przygrzewac - najczesciej sobie robia jakies tosty albo odgrzewaja obiad

ale ten grill to fajna sprawa :D

musze sie przyjrzec czy piekarnika tez nie mam z grillem :oops: :lol: :lol: stara zacofana jestem , gotuje zazwyczaj tradycyjnie :oops:

dzis robie skrzydelka (na ostro) do tego kalafior, marchewka i co tam jeszcze znajde w lodowce na parze

aaa ....i jeszcze cos ...wczoraj zjedlismy obiad dosc wczesnie ( :lol: ) bo gdzies o 18 i okolo 22-ej frosch mial napad checi na slodkie , wiec dostal.....wafle ryzowe ( dziewczyny kupily jak byly na feriach) z miodem :p :p :p (dzeiki temu Froscha ubylo 700g od wczoraj)

ty wiesz , ze 100g tych wafli to tylko 360 kcal :o , a cala paczka to wlasnie 100g , bo one lecuitkie sa .jakby co to polecam , bo od nich sie raczej nie przytyje .dobre sa w biedronce ( znajdziesz je na stoisku z pieczywem...przynajmniej w Bytomiu na Knajfeldzie :lol: :lol: , jakbys nie wiedziala gdzie , to zadzwon do mojego tomka to po ciebie wyjedzei )).jadlam kiedys z moja Ola kanapki z nich z serem , pomidorkiem, ogorkiem , jajkiem i ze szczypiorkeim i byly bardzo smaczne .

to narazie, ide sie przebrac, kawke wypic i chatke ogarnac , bo nasyfilismy wczoraj z Froschem niemilosiernie :oops:

Muszę i u nas na Knajfeldzie zobaczyć za tymi waflami. :wink:

Chociaż akurat ze słodyczami to nie mam wielkiego problemu, nie tęsknię jakoś i nie brak mi.

Za to chlebka to mi brak. :-?

Ale wytrzymam.

Będzie dobrze. :D

A grill to na pewno fajna sprawa jest, chociaz i ja jakos nie korzystam. Mam chyba :roll: w kuchence w piekarniku, ale nigdy nie uzywałam, zawsze jak już coś to też tradycyjnie. :wink:

W sumie tradycja to przecież fajna sprawa jest. 8) :lol:

Dzień doberek! :D

Tak sobie pomyslałam - dobrze, że w tych czasach jeszcze ta pracka jest, nie? :wink:

Słoneczko nam dzisiaj ktoś ukradł. :-?

Ale przebiśniegi już kwitną całą gębą, czuć przedwiośnie! :D