DPS 02.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Tak i myślałam, że zajęłaś się Froschem. Jak tam, remont już zakończony? Bo ja tu na foty czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki snilam jej sie ..........z dzieckiem matulu najswietsza chron mnie przed macierzynstwem lub babcierzynstwem , bo ... ostatecznie potkom mogiem byc i......bede ......maluskiego Colina p.s. foty zrobione, jak zrzuce to podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Po tym wczorajszym mizianku Froscha, to nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Frosia, aleś sobie udka wymodelowała tym hu... cos tam. No ja się nie dziwię, że Frosch do pracy nie chce iść. Zdjęcia piękne som, a juz najbardziej na świecie to pododba mi się ta figurka wysoka na półkach nad stołem. Po prostu piękna jest! I jeszcze tapety bardzo mi sie podobają, ciekawy wzór mają i fajną kolorystykę. No i stół i krzesła są super. Mieszkanko wygląda jak z pudełeczka, ściany, podłoga, meble - wszystko naprawde piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 depepesiu dziekuje ci slicznie za mile slowa za figurke dalam jak za zboze ..rzadko kiedy dam sie sobie samej namowic na taka rozpuste , ale zakochalam sie w niej ....prawie jak we Froschu mowisz o tapecie z przedpokoju ??? mnie tez sie podoba : tlo jest matowe , jakby z filcu a wzor - wklesly i blyszczacy parkiet w przedpokoju Froschek wymienil na moj wymarzony - bielony dab , ale....niemilosiernie skrzypial .....podloga masakrakrycznie nierowna , wiec.....wlasnie sleczy nad jego ponownym ukladaniem (chlop ma nudy zwyczajnie ) zgadnij jak sprawdza czy nadal skrzypi ..........cwiczy kroki samby ...i twierdzi , ze nie jest najgorzej , ale......mogloby byc lepiej jak pragne sexu...nie wytrzymam z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dobry wieczór Żaba no kaj ten buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wy to jednak dbacie o siebie bardzo. Fajnie tak! A Frosch, powiadasz, sambę ćwiczy... Znowu go ubędzie. A figurka - cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 B.mowi ze nauczy cie tych krokow przy najblizszej okazji..... nie wiem czy po treningu bardziej cie bedzie d..pa bolala czy....brzuch w sylwestra uczyl moja przyszla synowa ....mloda miala beke przez caly styczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Frosia, a ten strój to bardzie taki aerobikowy czy z "Gwiezdnych Wojen" ... bo ja ślepa jestem No udka to faktycznie masz ... uważaj na Francuzów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja tam Froscha się nie boję! Przetrzymam ten trening, jeśli tylko Ty i Sołtys nie będziecie mieli nic naprzeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 frosch mowi, ze dasz rade , bo jestes cool kobita mlodsze wytrzymywaly lanie po ..d.upach ja w tym czasie z P. zajme sie czyms pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 GDZIE TE FOTY UDKA NO NO NOOOOO buziaki http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 GDZIE TE FOTY UDKA NO NO NOOOOO buziaki http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif u depeesi na mailu udaka mam niezle ......mocna znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dobrą metodą na pozbycie się kalorii jest gra na bębnach .... ...tylko piwa nie można stawiać obok "garów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 dobry wieczór to jak te nauki tańca działają odchudzająco to ja się piszę na lekcje do Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci No nie wiem... Może takie bycie zmuszaną przez Froscha jest całkiem przyjemne, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czytam i uczę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Poćwicz z Szanownym. Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts