Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosia, aleś sobie udka wymodelowała tym hu... cos tam. :oops: :p

No ja się nie dziwię, że Frosch do pracy nie chce iść. :D

Zdjęcia piękne som, a juz najbardziej na świecie to pododba mi się ta figurka wysoka na półkach nad stołem. :oops: :D

Po prostu piękna jest! :D

I jeszcze tapety bardzo mi sie podobają, ciekawy wzór mają i fajną kolorystykę.

No i stół i krzesła są super.

Mieszkanko wygląda jak z pudełeczka, ściany, podłoga, meble - wszystko naprawde piękne. :D :D :D

depepesiu dziekuje ci slicznie za mile slowa :oops: :oops: :oops:

za figurke dalam jak za zboze :oops: ..rzadko kiedy dam sie sobie samej namowic na taka rozpuste :roll: :lol: :lol: , ale zakochalam sie w niej ....prawie jak we Froschu :)

mowisz o tapecie z przedpokoju ??? mnie tez sie podoba : tlo jest matowe , jakby z filcu a wzor - wklesly i blyszczacy :roll:

parkiet w przedpokoju Froschek wymienil na moj wymarzony - bielony dab , ale....niemilosiernie skrzypial :evil: .....podloga masakrakrycznie nierowna , wiec.....wlasnie sleczy nad jego ponownym ukladaniem (chlop ma nudy zwyczajnie :lol: )

zgadnij jak sprawdza czy nadal skrzypi 8) ..........cwiczy kroki samby :o :roll: :lol: :lol: ...i twierdzi , ze nie jest najgorzej , ale......mogloby byc lepiej :lol: :lol: :lol:

jak pragne sexu...nie wytrzymam z nim :roll: :p

No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? :oops: 8) :D

Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. :D

No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? :oops: 8) :D

lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci 8) :lol: :lol: :lol:

lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci 8) :lol: :lol: :lol:

No nie wiem... Może takie bycie zmuszaną przez Froscha jest całkiem przyjemne, co...? :oops: :p :lol: