frosch 04.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci No nie wiem... Może takie bycie zmuszaną przez Froscha jest całkiem przyjemne, co...? nie narzekam cwiczcie dziewczyny !!!! nie znacie dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ćwiczę całen czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nie spalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ćwiczę całen czas ja też tylko zastanawiam się co ja w sumie ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 nie spalas ? za Świteziankę robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja już wyrywanie chwastów w ogrodzie ćwiczę. A jak się można zmęczyć przy tym... Że o wyginaniu się nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 kurna sorry ale salatany jezdem...witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dzień dobry! Jak tam podłoga w przedpokoju? Zapewne nie smie ani trzasnąć, ani skrzypnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://nicalbonic.blox.pl/resource/dzien_dobry_to_jest_napad.jpg cycki w gore majtki w dol??? podloga poprawiona idealnie ciekawie skad wiedzialas depeesiu ? pamietasz napis: tutaj bedzie obraz ??? ....... do pracy lece , narka duszek wpisalam u ani nieprawidlowa nazwe tego pakietu juz poprawilam , mozesz sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No jak skąd wiedziałam? Przecie jak Frosch ćwiczył, żeby mnie nauczyć, to MUSIAŁ idealnie sprawdzić! Napad fajny jest. I jaki ten obraz, Frosia, mów, bom ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 duszek wpisalam u ani nieprawidlowa nazwe tego pakietu juz poprawilam , mozesz sprawdzic kaj zas ...linka doffej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 padnieta jestem :/ duszek u aniwmuratorze wkomentach ci pisalam link http://www.bayernparkett.com/tarkett/eiche/antik/weiss/maxidiele/1blatt-p-257.html?kendola=7642a7f8ad716313a0813742e19bbac4 depeesai , jeszcze nie skonczony ,ale napisu juz nie widac jeny, czlowiek sie cieszy z takich pierdol jak male dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jasne ze terkett to łajno dla mas jest..i wcale nie tani na dodatek..to taki ciut lepszy tfu barlinek wrr jezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 znaczy sie my taka masa..ciemna nie jest zle, bo duzo za niego nie dalismy ... bez kitu - Frosch kleczac rozbieral panele i w miare jak sie przesuwal do tylu , rysowal podloge sprzaczka klapka jakby kto z twoich klientow pytal o Tarkett , czy jak mu tam .... to powiedz, ze dasz im moj nr gg , moga pyatc o co chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Frosia, to Ty sama ten obraz tak...? Wow, jak skończysz, to koniecznie fotke poproszę, koniecznie! Jak Ty padnięta, to odpocznij, kochaniutka, bo niedobrze jest przesolić i za dużo szaleć. Zrób sobie dobrej kawki, weź coś smacznego (czekoladkę, ciacho) i usiądź na sofie. Zrelaksuj się i pozwól Froschowi porozpieszczać się trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam froschakowato z wietrznej dzis W-wki. zapiernicza po polu az pogwizduje. A Ty froschia na nurkowanie sie rzucilas jak widze. O jaki obraz chodzi to ja pojecia nie mam, ale kcem tez zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór no to się okrągło zdziwiłam ja ma w mieszkaniu tarketta no i po prostu cudo nic na nim nie iwdać ma ładny połysk niekłopotliwy w utrzymaniu żadnych rys nie uwidziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 wusia ciesze sie , ze mialas szczescie do tego tarketta .....nie mozesz wiec juz mowic , ze masz zyciowego pecha depeesiu no sama , ciagle jezcze tam cos dorabiam , a B. sie wpieprza i gada , ze w koncu go spieprze jak skoncze to sie pochwale (zeljce tez ) a tak po za tym..... ....nery mi nawalily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Froschia Ty sie nam tu nie rozkladaj, no! Nery wysiadaja od braku piwa. Tak mi zawsze mowia. A tak powaznie w naszym wieku to nalezy plecy zawsze miec przykryte i nie chodzic z golym brzuchiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ale ty madrze mowisz Zeljko z tym piwem to zawsze wszyscy mi mowia zebym pila...na zdrowie z brzuchem tez racja ...tylko , ze na mnie to tylko te pieprzone biodrowki moge dostac ....w dodatku na dziecinnym stoisku (te Niemki takie duze , ze dla mnie nie ma ciuchow ) i prawda jest , ze przedwczoraj caly dzien szlajalam sie po dworze ...slonko... ciepelko mi sie wydawalo i od wczoraj zdycham lykam jakies tabletki (mam nadzieje, ze skuteczne , bo drogie ) i pije herbatki na udroznienie moczowodow ( dobre i niedrogie ) wieczorem mialam takie skurcze, ze wpadlam w panike .....moze mam jakis kamien albo cus (zwlaszcza , ze przed 19-oma laty mialam robione usg nerek i wykryto w nich piasek ....ale ..w miedzyczasie zaszlam w kolejna ciaze i nerki olalam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts