Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

No, jeżeli wy z P. zajmiecie się czymś pożytecznym, to chyba nie mam wyjścia i muszę się poddać tej Froschowej metodzie treningu samby. A nuz i nam się uda nauczyć czegoś pożytecznego? :oops: 8) :D

Taka wymiana umiejętności zawsze może sie okazać bardzo stymulująca. :D

lepiej poddaj sie dobrowolnie , bo jak nie to Frosch na tobie te sambe wymusi i nawet tango dorzuci 8) :lol: :lol: :lol:

No nie wiem... Może takie bycie zmuszaną przez Froscha jest całkiem przyjemne, co...? :oops: :p :lol:

nie narzekam 8) :oops: :lol:

cwiczcie dziewczyny !!!!

nie znacie dnia ani godziny :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://nicalbonic.blox.pl/resource/dzien_dobry_to_jest_napad.jpg

cycki w gore

majtki w dol??? :roll: :lol: :lol: :lol:

podloga poprawiona idealnie

ciekawie skad wiedzialas depeesiu ? :roll: :D

pamietasz napis: tutaj bedzie obraz ??? 8) ....... 8) 8) :)

do pracy lece , narka :-?

duszek wpisalam u ani nieprawidlowa nazwe tego pakietu :oops:

juz poprawilam , mozesz sprawdzic :)

No jak skąd wiedziałam? :o

Przecie jak Frosch ćwiczył, żeby mnie nauczyć, to MUSIAŁ idealnie sprawdzić! :p :lol:

Napad fajny jest. :oops: :D

I jaki ten obraz, Frosia, mów, bom ciekawa! :D

padnieta jestem :/

duszek u aniwmuratorze wkomentach ci pisalam :D

link http://www.bayernparkett.com/tarkett/eiche/antik/weiss/maxidiele/1blatt-p-257.html?kendola=7642a7f8ad716313a0813742e19bbac4

depeesai , jeszcze nie skonczony ,ale napisu juz nie widac 8)

jeny, czlowiek sie cieszy z takich pierdol jak male dziecko :oops: :roll:

znaczy sie my taka masa..ciemna :roll: :(

nie jest zle, bo duzo za niego nie dalismy ... :wink: :wink: :wink:

bez kitu - Frosch kleczac rozbieral panele i w miare jak sie przesuwal do tylu , rysowal podloge sprzaczka klapka :o

jakby kto z twoich klientow pytal o Tarkett , czy jak mu tam .... to powiedz, ze dasz im moj nr gg , moga pyatc o co chca 8) :lol: :wink:

Frosia, to Ty sama ten obraz tak...? :o

Wow, jak skończysz, to koniecznie fotke poproszę, koniecznie! :D

Jak Ty padnięta, to odpocznij, kochaniutka, bo niedobrze jest przesolić i za dużo szaleć. :roll:

Zrób sobie dobrej kawki, weź coś smacznego (czekoladkę, ciacho) i usiądź na sofie. Zrelaksuj się i pozwól Froschowi porozpieszczać się trochę. :wink: :D

wusia ciesze sie , ze mialas szczescie do tego tarketta :) .....nie mozesz wiec juz mowic , ze masz zyciowego pecha :p :p :p :lol:

depeesiu no sama :oops: :oops: :oops: , ciagle jezcze tam cos dorabiam , a B. sie wpieprza i gada , ze w koncu go spieprze :evil: :lol:

jak skoncze to sie pochwale (zeljce tez 8) )

a tak po za tym..... :( :( :( ....nery mi nawalily :cry: :cry: :cry:

ale ty madrze mowisz Zeljko :)

z tym piwem to zawsze wszyscy mi mowia zebym pila...na zdrowie :roll: :) :)

z brzuchem tez racja ...tylko , ze na mnie to tylko te pieprzone biodrowki moge dostac ....w dodatku na dziecinnym stoisku :evil: (te Niemki takie duze , ze dla mnie nie ma ciuchow :( )

i prawda jest , ze przedwczoraj caly dzien szlajalam sie po dworze ...slonko... ciepelko mi sie wydawalo :evil: :roll: i od wczoraj zdycham :cry: lykam jakies tabletki (mam nadzieje, ze skuteczne , bo drogie :oops: :lol: :lol: ) i pije herbatki na udroznienie moczowodow ( dobre i niedrogie :lol: :lol: )

wieczorem mialam takie skurcze, ze wpadlam w panike .....moze mam jakis kamien albo cus :roll: (zwlaszcza , ze przed 19-oma laty mialam robione usg nerek i wykryto w nich piasek ....ale ..w miedzyczasie zaszlam w kolejna ciaze i nerki olalam :oops: )