Żelka 06.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 O awatarek nowy! Mamy chyba ten sam syndrom awatarkowy. Froschia mam nadzieje, ze te tabletki lekarz zapisal. Badanie moczu koniecznie trzeba zrobic. A jesli podejrzewasz kamienie to usg brzucha tez. Ja Cie bardzo prosze Ty zadbaj teraz o to, a nie jak bol minie zostawiac znowu na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia przebadaj się, dokładnie. Nerki to powazna sprawa. Dbaj o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia - żebyś czasem nie wpadła na pomysł, że to mozna zaniedbać. Dorosła kobitka jesteś, mądra, doskonale wiesz, że to może być bardzo nieprzyjemne, jesli się zaniedba. Bądź mądra i wylecz to do końca, bardzo Cię proszę. Wiem, o czym mówię, od lat mam nawracające zapalenia - nikomu nie życzę... Obiecaj, że to wyleczysz, obiecaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dooobra.............jutro ide do ......mojego "Znachora" koledze mocz w prezencie dawac , potem dupsko wystawiac , zeby szpryce dal ........czysta perwersja zeljko nazwe tabletek podala mi kolezanka , ktora byla wczesniej u lekarza nie ma zmiluj sie....jutro trzeba sie dac obmacac (nie cierpie chodzic do lekarzy ) , bo bol nie ustepuje a tak poza nawiasem .......niezle towarzystwo z nas czuje sie jak w poczekalni u mnie na rejonie -dzien dobry ! a co dzisiaj pania bolalo? -moczu nie trzymam -nogi puchna -nie moge jesc ...... kiedys poszlam na badania kontrolne (nie dobrowolnie, o nieeee , nie - zaklad pracy mnie skierowal ) i jak slyszalam narzekania tych starych omecek, to wyszlam z poradni schorowana niczym 120-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia -kupilam hula-hop i ni hu hu nie potrafie nim krecic co robie nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia -kupilam hula-hop i ni hu hu nie potrafie nim krecic co robie nie tak ? lekkie jest czy ciezkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia -kupilam hula-hop i ni hu hu nie potrafie nim krecic co robie nie tak ? lekkie jest czy ciezkie ?jeszcze lekkie bo soli nie dosypalam a to ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Frosia -kupilam hula-hop i ni hu hu nie potrafie nim krecic co robie nie tak ? lekkie jest czy ciezkie ?jeszcze lekkie bo soli nie dosypalam a to ma znaczenie? wydaje mi sie, ze lekkie nie ma dobrej rotacji ... pierwsze to zabawkowe bylo za lekkie i czasem mi spadalo potem soli dalam za duzo (1,5kg) bo poobijalo mi cale ........nerki (teraz znam przyzyne mojego bolu... ) sprobuj prosze na poczatek dosypac 0,5kg i zobacz co sie dzieje jesli dalej bedzie spadac , dosyp jeszcze z funt no i krec dupka kochana , krec jak w ekstazie ......zeby bylo dobrze trzeba sie troche pomeczyc a srednica jest dosc duza? czasem w zabawkowych sa za male na nas koleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no i krec dupka kochana , krec jak w ekstazie ......zeby bylo dobrze trzeba sie troche pomeczyc jawol ....her komendant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no i krec dupka kochana , krec jak w ekstazie ......zeby bylo dobrze trzeba sie troche pomeczyc jawol ....her komendant trzymam kciuki i nie rezygnuj zbyt szybko , prosze moze i tobie , tak jak mnie sie to spodoba czasem mysle ze ie uzaleznilam od tej felgi teraz mam bol (doslowny) bo......nerka mnie blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Rany julek, to i Ewcię szał hula-hopa ogarnął To zaraza jakaś, musze się zaszczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nie masz nic do stracenia chociaz zostan moze przy ...koniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dobry wieczór Żaba biegiem do lekarza i włącz gadułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Żaba biegiem do lekarza teraz ? on nie ma baby nie wypusci mnie ...do poniedzailku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zostaje przy koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 I JESZCZE LECZYSZ SIĘ TABLETKAMI OD KOLEŻANKI!!!!!!!!!!!!!!!! FROSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZGŁUPIAŁAŚ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana, mogłaś się załatwic jeszcze gorzej. Mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy i pójdziesz do doktora i porobisz badania. Kciuki trzymam, żeby szybko przeszło. I tak Cię kocham, żabo jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nie boj nic depeesia to byly leki homeopatyczne , wiec nie mogly mi zaszkodzic dzisiaj dostalam zastrzyk w d. jutro znowu mocz poszedl do analizy jakies 2 rodzaje tabletek i krople dostalam (pochodzenia roslinnego ) Frosch nie pozwala mi wyjsc z lozka czuje sie straaasznie .....jak inwalidka CHCE BYC JUZ ZDROWA !!!!! nie wyrobie normalnie w tym wyrze ...bez ruchu ...z jakas poduszka elektryczna pod d. , oblozona szklaneczkami i kubkami z roznego rodzaju napojami ....bo musze duzo pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A jesteś na sofie czy w sypialni? Jak coś, to idź z kołderką na sofę, weź duuuuży napój w szolce od piwa, włącz TV, DVD albo weź ksiąźkę. W centrum zycia domowego zawsze trochę łatwiej jest, przynajmniej ze mną tak jest, jeśli muszę leżeć. Dobrze, że te leki to homeo. Można je brać nawet razem z tymi od doktora, nic się nie stanie. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 forschia jajcaro Ty jedna! Zdrowie to dziedzina gdzie trzeba powaznym byc! Lecz sie kochana i nie rob wiecej takich jajjjjjjjjjj [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dziekuje dziewczyny za zaineteresowanie moim stanem zdrowia i ducha do sypialni nie dalam sie zaciagnac - aparat nawet duzy telewizor chcial tam przeniesc przed godzina mialam takie dreszcze , ze myslalm , ze juz po mnie .....niestety mam goraczke Froschek jest kochany- czuly , opiekunczy , spelniajacy kazda moja zachcianke (cos wspomnialam o soku ananasowym.... i juz go nie ma- polecial do sklepu) pije jeszcze zywa wode, ktora mi nie smakuje - przypomina kranowe , ale nie ma zmiluj sie - musze .....straszy mnie kocia skorka (serio ma zakamuflowana gdzies w swojej szafce , pozostalosc po bolach kregoslupa)...chyba jest chory na mozg, serce i czlonka , zeby takie zabite zwierzatko przykladac mi do ciala .zywego kotka owszem w ogole zrobilam sie jakas placzliwa- rycze na kazdym jednym programie tv : niewazne czy smutny czy wesoly dobija mnie bezsilnosc i starcony przez moja chorobe weekend - czas kiedy w koncu mozenmy byc razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts