Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

O awatarek nowy! :D Mamy chyba ten sam syndrom awatarkowy. :lol:

Froschia mam nadzieje, ze te tabletki lekarz zapisal. :roll:

Badanie moczu koniecznie trzeba zrobic. :roll:

A jesli podejrzewasz kamienie to usg brzucha tez.

Ja Cie bardzo prosze Ty zadbaj teraz o to, a nie jak bol minie zostawiac znowu na zaś. :roll:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Frosia - żebyś czasem nie wpadła na pomysł, że to mozna zaniedbać. :-?

Dorosła kobitka jesteś, mądra, doskonale wiesz, że to może być bardzo nieprzyjemne, jesli się zaniedba.

Bądź mądra i wylecz to do końca, bardzo Cię proszę.

Wiem, o czym mówię, od lat mam nawracające zapalenia - nikomu nie życzę... :roll:

Obiecaj, że to wyleczysz, obiecaj!

dooobra.............jutro ide do ......mojego "Znachora" 8)

koledze mocz w prezencie dawac :roll: :oops: :-? , potem dupsko wystawiac , zeby szpryce dal :roll: :oops: :-?

........czysta perwersja :roll: :p

zeljko nazwe tabletek podala mi kolezanka , ktora byla wczesniej u lekarza :p :p :p :lol: :lol:

nie ma zmiluj sie....jutro trzeba sie dac obmacac (nie cierpie chodzic do lekarzy :evil: ) , bo bol nie ustepuje

a tak poza nawiasem .......niezle towarzystwo z nas :o

czuje sie jak w poczekalni u mnie na rejonie :o :lol: :lol: :lol:

-dzien dobry ! a co dzisiaj pania bolalo?

-moczu nie trzymam

-nogi puchna

-nie moge jesc ......

kiedys poszlam na badania kontrolne (nie dobrowolnie, o nieeee , nie :lol: :lol: - zaklad pracy mnie skierowal :roll: ) i jak slyszalam narzekania tych starych omecek, to wyszlam z poradni schorowana niczym 120-latka :o :-? :lol: :lol:

Frosia -kupilam hula-hop i ni hu hu nie potrafie nim krecic :-? co robie nie tak ? :-?

lekkie jest czy ciezkie ?

jeszcze lekkie bo soli nie dosypalam :-? a to ma znaczenie?

wydaje mi sie, ze lekkie nie ma dobrej rotacji ...

pierwsze to zabawkowe bylo za lekkie i czasem mi spadalo :evil:

potem soli dalam za duzo (1,5kg) bo poobijalo mi cale ........nerki :o :roll: :lol: :lol: :lol: (teraz znam przyzyne mojego bolu... :lol: :lol: :lol: )

sprobuj prosze na poczatek dosypac 0,5kg i zobacz co sie dzieje

jesli dalej bedzie spadac , dosyp jeszcze z funt 8)

no i krec dupka kochana , krec jak w ekstazie ......zeby bylo dobrze trzeba sie troche pomeczyc 8) :oops: :lol: :lol: :wink:

a srednica jest dosc duza? czasem w zabawkowych sa za male na nas koleczka :roll:

no i krec dupka kochana , krec jak w ekstazie ......zeby bylo dobrze trzeba sie troche pomeczyc 8) :oops: :lol: :lol: :wink:

jawol ....her komendant :lol:

trzymam kciuki

i nie rezygnuj zbyt szybko , prosze

moze i tobie , tak jak mnie sie to spodoba

czasem mysle ze ie uzaleznilam od tej felgi

teraz mam bol (doslowny) bo......nerka mnie blokuje :evil:

I JESZCZE LECZYSZ SIĘ TABLETKAMI OD KOLEŻANKI!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

FROSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

ZGŁUPIAŁAŚ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kochana, mogłaś się załatwic jeszcze gorzej. :o

Mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy i pójdziesz do doktora i porobisz badania. :roll:

Kciuki trzymam, żeby szybko przeszło. :D

I tak Cię kocham, żabo jedna. :oops: :D

nie boj nic depeesia

to byly leki homeopatyczne , wiec nie mogly mi zaszkodzic

dzisiaj dostalam zastrzyk w d. :evil: :evil: :cry:

jutro znowu

mocz poszedl do analizy :-?

jakies 2 rodzaje tabletek i krople dostalam (pochodzenia roslinnego )

Frosch nie pozwala mi wyjsc z lozka

czuje sie straaasznie :cry: :cry: :cry: .....jak inwalidka :cry: :cry:

:evil: :evil: :evil:

CHCE BYC JUZ ZDROWA !!!!! nie wyrobie normalnie w tym wyrze ...bez ruchu ...z jakas poduszka elektryczna pod d. , oblozona szklaneczkami i kubkami z roznego rodzaju napojami ....bo musze duzo pic :evil:

A jesteś na sofie czy w sypialni? :D

Jak coś, to idź z kołderką na sofę, weź duuuuży napój w szolce od piwa, włącz TV, DVD albo weź ksiąźkę. :wink:

W centrum zycia domowego zawsze trochę łatwiej jest, przynajmniej ze mną tak jest, jeśli muszę leżeć. :D

Dobrze, że te leki to homeo. :D

Można je brać nawet razem z tymi od doktora, nic się nie stanie.

Buziaki! :D :D :D

dziekuje dziewczyny za zaineteresowanie moim stanem zdrowia i ducha :)

do sypialni nie dalam sie zaciagnac - aparat nawet duzy telewizor chcial tam przeniesc :o :lol:

przed godzina mialam takie dreszcze , ze myslalm , ze juz po mnie .....niestety mam goraczke :evil:

Froschek jest kochany- czuly , opiekunczy , spelniajacy kazda moja zachcianke (cos wspomnialam o soku ananasowym.... i juz go nie ma- polecial do sklepu)

pije jeszcze zywa wode, ktora mi nie smakuje - przypomina kranowe :-? , ale nie ma zmiluj sie :evil: - musze .....straszy mnie kocia skorka :o :evil: :evil: (serio ma zakamuflowana gdzies w swojej szafce , pozostalosc po bolach kregoslupa)...chyba jest chory na mozg, serce i czlonka , zeby takie zabite zwierzatko przykladac mi do ciala :evil: :evil: .zywego kotka owszem :roll: :lol: :lol:

w ogole zrobilam sie jakas placzliwa- rycze na kazdym jednym programie tv : niewazne czy smutny czy wesoly

dobija mnie bezsilnosc i starcony przez moja chorobe weekend - czas kiedy w koncu mozenmy byc razem

:roll: :(