Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Frosia!

Przecież jesteście razem ! :o

Jaki "stracony" czas? :o

Jedyna okazja, żeby Frosch mógł dię Tobą opiekować!!!! :D

A na tę gorączkę to prysznic letni jak nic innego nie pomaga. :roll:

Napiłam się i post piszę 10 minut, żeby literki mi sie nie po.ier.oliły! :D :o

Tralalala!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Co to za cholera teraz, wszystko przez to, że zima puściła i ludzie tak chorowac od razu zaczęli. Mój starszy rozłożył się w GB na paskudną anginę. :(

Leży, biedny i gardło go bardzo też boli - dobrze, że poszedł do lekarza.

Kciuki trzymam, Gosiu, żeby jak najszybciej to sobie poszło precz od Ciebie. :roll:

Gosieńka, mam nadzieję, że czujesz się lepiej i że w łóżeczku grzejesz się, kochana. :roll:

Bądź grzeczna, nie protestuj przeciwko leczeniu, bierz lekarstwa i w ogóle.

Frosch na pewno o Ciebie dobrze dba. :D

Buziaki zostawiam! :D

No i kciuki za zdrówko trzymam mocno bardzo. :wink:

witam troskliwych :D

do wczorajszego wieczora myslalam, ze juz koniec ze mna ......hehehe

ludzie , nie smiejcie sie ze mnie prosze :lol: :lol: :lol: .... w zyciu nawet goraczki nie mialam (no moze jakis stan podgaraczkowy po porodach i w czasie przeziebien) . normalnie okaz zdrowia ,naraz mnie do lozka wsadzili :evil: :evil: :evil:

w szpitalach tylko podczas porodow lezalam i z pierwszym dzieckiem - pol roku !!!! na podtrzymaniu ciazy (mysle wie , ze swoje juz przelezalam), z czego 3 miesiace mysle , ze przytrzymywali mnie tylko i wylacznie z sympatii :lol: :lol: :lol:

nie zycze nikomu , zeby musial byc chory a jeszcze mniej zycze opiekowac sie komukolwiek chora mna :-? : wszystkiego odmawiam i co ponoc najgorsze - nie usmieham sie nawet :(

ale...ale....wczoraj wlasnie po raz pierwszy sie usmiechnelam i zdecydowalam sie w koncu po 3 dniach cokolwiek zjesc :o - normalnie zaszalalam -jajecznica z.....jednego jajka ze szczypiorkiem :D

lodowka wypelniona po brzegi moimi smakolykami, polka w spizace ugina sie od delicji (to frosch szalal nie ja ) a ja kompletnie nie mialam apetytytu.snulam sie jak cien miedzy lozkiem a toaleta obijajac sie o sciany .Matko! nigdy wiecej !!!! chorowanie to nie dla mnie. Nigdy nie lubilam dlugo lezec, bol amnie wszystkie kosci i miesnie z lenistwa ...bez kitu.

tak wiec po serii zastrzykow i sporej dawce lekow wracam do ..zywych :D :D :D .jejku jaka ja slaba bylam , nie mialam sily przeciagnac laptopa z siasiedniego lozka , juz nie wspomne , ze sporo odpoczywalam po ...nacisnieciu przycisku, ktory go otwiera :lol: :lol: .przypomnialy mi sie wszystkie stare kawaly o Anemiku , pamietacie je ???

- sioostroo, gazeeeeeeta

- co, przyniesc?

- Nie... Przygniotlaa mnie...

lekarz wchodzi na oddzial anemikow

-czesc orly, sokoly !

-daaaaaczeegooo paaan doooktooor taaak doooo naas mooowi ?

- a kto wczoraj latal pod sufitem jak siostra wlaczyla wentylator ?

:lol: :lol: :lol: z zolwiem i pajakiem tez byl niezly :lol: :lol:

schudlo mi sie niestety troszeczke , nie za duzo, ale niepotrzebnie - buzka jakas taka mala teraz , polowe ilosci kremu potrzebuje zeby sie posmarowac :lol: :lol: :lol: .lapki mniejsze - pierscionki spadaja , ale to wszytko nic , najwazniejsze , ze jestem juz zdrowa , no prawie , ale na pewno zdrowsza

poprawe zdrowia zawdzieczam opiece Froscha i waszej wierze ....dziekuje :D

ide wyciagnac pranie z pralki (juz drugie ) , musze cos robic bo zglupieje :wink:

Ło jasooo, to ja Ty, bidulo, teraz wyglądasz? :o

Burza włosów i pod nią maleńka osóbka z buzią w podkówkę...? :-?

Dobrze, że zdrowiejesz, ale nie forsuj się, jak człowiek słaby to powoli trzeba wracać do normalnej aktywności.

Przede wszystkim postaraj się więcej jeść, Frosch przygotował Ci same pyszności, więc korzystaj.

I nie schylaj się jeszcze, bo wtedy wystawiasz nerki na przeciąg, świecisz gołymi plecami i te nerki znowu marzną. :roll:

Buziaki duże dla Was obojga! :D

Co do troskliwości Froscha o Ciebie to nie ma żadnych wątpliwości. :wink:

A może byś w ramach rekonwalescencji dokończyła ten obraz co to napis miał, że będzie? :lol:

No chyba, że dokończyłaś i ja fotki nie mam. :o :evil: :wink: