ghost34 07.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/n040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/k070.gif bidno http://www.cosgan.de/images/midi/tiere/e045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dobry wieczór Żaba mówiłam nie figluj tak teraz masz zmiany nastroju płaczliwa łoj cos sie chyba na wiosnę pokaże kuruj się płaziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 .....straszy mnie kocia skorka to je przeca na korzonki abo na .......... korzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No Frosia! Przecież jesteście razem ! Jaki "stracony" czas? Jedyna okazja, żeby Frosch mógł dię Tobą opiekować!!!! A na tę gorączkę to prysznic letni jak nic innego nie pomaga. Napiłam się i post piszę 10 minut, żeby literki mi sie nie po.ier.oliły! Tralalala!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://img5.imageshack.us/img5/75/1699.jpghttp://img5.imageshack.us/img5/1699.jpg/1/w401.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dziekuje za zyczonka i troske pol dnia spalam skoki temperatury plery bola niemilosiernie wogole juz wszystko mnie boli od tego lezenia buziaczki dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dziołcha no wiesz co, wes ty sie nie poddawaj tak łatwo, walcz a jak trzeba leżeć, to ..........odpoczywaj jak ci pozwalaja Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Co to za cholera teraz, wszystko przez to, że zima puściła i ludzie tak chorowac od razu zaczęli. Mój starszy rozłożył się w GB na paskudną anginę. Leży, biedny i gardło go bardzo też boli - dobrze, że poszedł do lekarza. Kciuki trzymam, Gosiu, żeby jak najszybciej to sobie poszło precz od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Trzymaj się Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 dobry wieczór Żaba idź do prawdziwego lekarza szwagier 2 czy 3 tydzień w szpitalach się tłucze bo też go nerki rąbnęły a i to dalej nie wiedzą co mu jest i też ma gorączke wiec sie nie wygłupiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór Żabcia jak Ci tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Gosieńka, mam nadzieję, że czujesz się lepiej i że w łóżeczku grzejesz się, kochana. Bądź grzeczna, nie protestuj przeciwko leczeniu, bierz lekarstwa i w ogóle. Frosch na pewno o Ciebie dobrze dba. Buziaki zostawiam! No i kciuki za zdrówko trzymam mocno bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Frosiu zdrówka duuuuuuużo dla Ciebie i słuchaj się Depesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzień dobry Żabolku zdrowiejesz mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam troskliwych do wczorajszego wieczora myslalam, ze juz koniec ze mna ......hehehe ludzie , nie smiejcie sie ze mnie prosze .... w zyciu nawet goraczki nie mialam (no moze jakis stan podgaraczkowy po porodach i w czasie przeziebien) . normalnie okaz zdrowia ,naraz mnie do lozka wsadzili w szpitalach tylko podczas porodow lezalam i z pierwszym dzieckiem - pol roku !!!! na podtrzymaniu ciazy (mysle wie , ze swoje juz przelezalam), z czego 3 miesiace mysle , ze przytrzymywali mnie tylko i wylacznie z sympatii nie zycze nikomu , zeby musial byc chory a jeszcze mniej zycze opiekowac sie komukolwiek chora mna : wszystkiego odmawiam i co ponoc najgorsze - nie usmieham sie nawet ale...ale....wczoraj wlasnie po raz pierwszy sie usmiechnelam i zdecydowalam sie w koncu po 3 dniach cokolwiek zjesc - normalnie zaszalalam -jajecznica z.....jednego jajka ze szczypiorkiem lodowka wypelniona po brzegi moimi smakolykami, polka w spizace ugina sie od delicji (to frosch szalal nie ja ) a ja kompletnie nie mialam apetytytu.snulam sie jak cien miedzy lozkiem a toaleta obijajac sie o sciany .Matko! nigdy wiecej !!!! chorowanie to nie dla mnie. Nigdy nie lubilam dlugo lezec, bol amnie wszystkie kosci i miesnie z lenistwa ...bez kitu. tak wiec po serii zastrzykow i sporej dawce lekow wracam do ..zywych .jejku jaka ja slaba bylam , nie mialam sily przeciagnac laptopa z siasiedniego lozka , juz nie wspomne , ze sporo odpoczywalam po ...nacisnieciu przycisku, ktory go otwiera .przypomnialy mi sie wszystkie stare kawaly o Anemiku , pamietacie je ??? - sioostroo, gazeeeeeeta - co, przyniesc? - Nie... Przygniotlaa mnie... lekarz wchodzi na oddzial anemikow -czesc orly, sokoly ! -daaaaaczeegooo paaan doooktooor taaak doooo naas mooowi ? - a kto wczoraj latal pod sufitem jak siostra wlaczyla wentylator ? z zolwiem i pajakiem tez byl niezly schudlo mi sie niestety troszeczke , nie za duzo, ale niepotrzebnie - buzka jakas taka mala teraz , polowe ilosci kremu potrzebuje zeby sie posmarowac .lapki mniejsze - pierscionki spadaja , ale to wszytko nic , najwazniejsze , ze jestem juz zdrowa , no prawie , ale na pewno zdrowsza poprawe zdrowia zawdzieczam opiece Froscha i waszej wierze ....dziekuje ide wyciagnac pranie z pralki (juz drugie ) , musze cos robic bo zglupieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ło jasooo, to ja Ty, bidulo, teraz wyglądasz? Burza włosów i pod nią maleńka osóbka z buzią w podkówkę...? Dobrze, że zdrowiejesz, ale nie forsuj się, jak człowiek słaby to powoli trzeba wracać do normalnej aktywności. Przede wszystkim postaraj się więcej jeść, Frosch przygotował Ci same pyszności, więc korzystaj. I nie schylaj się jeszcze, bo wtedy wystawiasz nerki na przeciąg, świecisz gołymi plecami i te nerki znowu marzną. Buziaki duże dla Was obojga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wygladam jak pol d.upy zza krzaka , ale nie boj sie , Frosch zadba zeby z nawiazka wszystko wrocilo do normy nerek nie odkrywam , laze w szlafroku - udaje chora , wieesz i tak mi sie oberwie jak B. wroci z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Co do troskliwości Froscha o Ciebie to nie ma żadnych wątpliwości. A może byś w ramach rekonwalescencji dokończyła ten obraz co to napis miał, że będzie? No chyba, że dokończyłaś i ja fotki nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 kochana , lapy mi sie jeszcze trzesa poza tym wena poszla w pizdu razem z moczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Froschia ziomalko, jak tam zdrufko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts