frosch 10.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 hej hej rodaczko pomalusku wracam do normy , ale liczylam dzis na lepsza forme tymczasem znow leze w becie , w dodatku dobrowolnie slaba jakas jestem , we lbie sie kreci jakbym popila , a tu czlowiek poza mineralna, sokami, herbatkami i mlekiem niczym innym ust nie kala bedzie dobrze !!! Frosch mowi, ze jesli sie juz z nim drocze to znak , ze bede zyla przed chwila dzwonil i pyta: -co robisz? -leze - to dobrze jeszcze nie wie, ze mieszkanie doprowadzilam do swojego ladu , bo jego lad bil mnie po oczach wyprzedzajac szybko jego kolejne pytanie : co robilas ? mowie: -wiesz tak dobrze mi w lozku , ze chyba w nim zostane -hahahahhahahahahhahahah -serio. na ciuchach zaoszczedze , dokupie pare szlafrokow , niekoniecznie drogich jeden taki wyjsciowy wystarczy jakby ktos do nas przyszedl -hahahaha.widze, ze juz jestes zdrowsza .ciesze sie bardzo dzieki za pamiec i toske dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to sie nie dawaj, a robota niech poczeka, nie ucieknie. Sprawdzalam juz, nigdy nie ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 muszę się cicho śmiać żeby rodziny nie obudzić jesteś niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to sie nie dawaj, a robota niech poczeka, nie ucieknie. Sprawdzalam juz, nigdy nie ucieka. też srawdzałam nigdzie nie uciekla a jeszcze koleżanki sprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Oj, Ty... Nie wolno tak szybko z łóżka złazić, organizm jest osłabiony, a Ty jeszcze sprzątania uskuteczniasz! Mam nadzieję, że Frosch nagadał Ci za to. Zdrowiej, kochana, bo wiosna się zbliża, trza z chałupy będzie wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dobry wieczór mam nadzieję że Frosch Ci po tyłku nakładł za sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 może byś zarechotała czyś już zdrowszo no chyba, że nie mosz siły stukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witanko Frosia szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Sprzątanie mogłaś odpuścic, B. taki uporządkowany jest, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzien dobryyyy wczorajszy dzien w calosci ( nooooo - prawie ) poswiecilam sobie domowe spa sobie zafundowalam : kapiel , balsamy, maseczki , manicure, pedikure i fryzure coz.....wygladalam jakbym za dlugo lezala .... na pasie startowym przejmowalam sie rowniez wiadomosciami - pewnie slyszeliscie co wydarzylo sie w jednej ze szkol w De . wspolczuje rodzinom , ktore stracily dzieci przez jakiegos szalenca. nie moge zrozumiec rodzicow strzelajacego chlopca - jak mozna trzymac w domu niezabezpieczona bron .tyle pytan sie nasuwa , wiele nigdy nie znajdzie odpowiedzi . dzieci, ktore szczesliwie uszly z zyciem - co musza teraz czuc ? jak beda zyc ? straszne !!! czuje sie duzo lepiej , choc w szczycie formy nie jestem.mam nadzieje, ze pomalu, pomalutku odzyskam dawne dobre samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witanko Frosia szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Sprzątanie mogłaś odpuścic, B. taki uporządkowany jest, jak ja wiecie co zrobil po powrocie do domu przedwczoraj ? ...................zwyczajnie nie zauwazyl , ze sie cos zmienilo ......dla niego wszystko bylo na miejscu no tak - to ja mam astygmatyzm , nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzien dobryyyy czuje sie duzo lepiej , choc w szczycie formy nie jestem.mam nadzieje, ze pomalu, pomalutku odzyskam dawne dobre samopoczucie musisz przyjechać na zgrupowanie do B. coby formę odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Froschia mnie to takie wiadomosci wciekaja.., bo kurka wodna gdzie ten ktos sie wychowywal? Chyba kompuerowe gry go wychowywaly. Dlatego ja zawsze mowie, ze jezeli ktos czasu na dzieci nie ma, to lepiej niech sie nie rozmnaza. Dzecko nie tylko jedzenia i ciuchow potrzebuje! A Ty kochana zdrowiej nam szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zeljko rodzina ponoc ulozona , spokojna (tylko kto normalny trzyma w domu 18 szt broni i amunicji ? niewazne , ze legalnie ) , chlopak ma najlepsze opinie , gral czynnie w tenisa stolowego .nikt nie zna motywu jego postepowania .zabrano jego komputer do analizy .o 11-ej maja podac raport czy znaleziono w nim cos, co mogloby podpowiedziec motywy dzialania tego chlopaka . ta bron powinna byc gdzies zamknieta w sejfie . zreszta rozumiem , ze ktos posiada pozwolenie na bron , ktora z jakichs waznych przyczyn chce miec w domu , ale na Boga ! niech to bedzie jedna sztuka do samoobrony .choc i tak jestem za ogolnym zakazem posiadania broni przez kogokolwiek.czlowiek w afekcie nie mysli, moze zrobic wiele glupot. mam dwoch nastolatkow i wiem jakie potrafia miec napady zlosci czy nawet agresji z byle powodu .hormony im graja .gdyby dac im bron to sie pozabijaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zdrowa jestem !!! kochani jak juz zamykam niedomknieta lodowke kopnieciem z wyskoku w tyl to....jest dobrze - moge pic jak bede to robila z obrotem ....przestaje lykac piguly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No mozna by dyskutowac czy ktos normalny trzyma w domu 18 sztk broni. Ciekawe co znajda na tym komputerze. Nie watpliwe tragedia wielka. Froschia czuje, ze Ci lepiej. Chcialabym zobaczyc to zamykanie lodowki z obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dobry wieczór Żabcia zbieraj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zdrowa jestem !!! kochani jak juz zamykam niedomknieta lodowke kopnieciem z wyskoku w tyl to....jest dobrze - moge pic jak bede to robila z obrotem ....przestaje lykac piguly Bruce Lee, jak pragnę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ty lodówki nie kop, bo się obrazi albo, co gorsza, uszkodzi i będzie ambaras. Choć nie da się ukryć, że chciałabym to zobaczyć. Jak przyjedziecie to musisz mi to koniecznie pokazać, kochana. Widać, że humor Ci wrócił i chęć do życia - bardzo się cieszę, ale uważaj jeszcze na siebie, z tym nie ma żartów. Dzisiaj mam nadzieję kontynuować budowę kominka, więc w oczkach mam już podobny obrazek: http://www.infoteria.pl/imag/sadhu.jpg To kiedy przyjeżdżacie na otwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry Żabol gdzie się szwendasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 pracowalam no wezcie .... nie mowcie , ze nie zamykacie lodowki ..z kopa a czym , przepraszam, jak raczki sa zajete ???? dla froscha na poczatku szokiem bylo moje otwieranie drzwi ...klamka-noga ....oczywiscie tylko w sytuacjach , kiedy mialam rece zajete ( nie jest latwo np.gdy mieszka sie w starej kamienicy- klamki potezne , ciezkie , zamki stare , ale jak sie pocwiczy to nawet nie wiesz kiedy i czym otwierasz ) a zreeszta ...moj pies tez nie otwiera recznie , tylko ustnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts