Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

hej hej rodaczko :D :D :D

pomalusku wracam do normy , ale liczylam dzis na lepsza forme

tymczasem znow leze w becie , w dodatku dobrowolnie :-?

slaba jakas jestem , we lbie sie kreci jakbym popila , a tu czlowiek poza mineralna, sokami, herbatkami i mlekiem niczym innym ust nie kala :roll:

bedzie dobrze !!! :D

Frosch mowi, ze jesli sie juz z nim drocze to znak , ze bede zyla :D :D

przed chwila dzwonil i pyta:

-co robisz?

-leze :D

- to dobrze

jeszcze nie wie, ze mieszkanie doprowadzilam do swojego ladu , bo jego lad bil mnie po oczach 8)

wyprzedzajac szybko jego kolejne pytanie : co robilas ? mowie:

-wiesz tak dobrze mi w lozku , ze chyba w nim zostane

-hahahahhahahahahhahahah

-serio. na ciuchach zaoszczedze , dokupie pare szlafrokow , niekoniecznie drogich :lol: jeden taki wyjsciowy wystarczy jakby ktos do nas przyszedl :roll:

-hahahaha.widze, ze juz jestes zdrowsza .ciesze sie bardzo :D

dzieki za pamiec i toske dziewczynki :)

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, Ty... :roll: :lol:

Nie wolno tak szybko z łóżka złazić, organizm jest osłabiony, a Ty jeszcze sprzątania uskuteczniasz! :o

Mam nadzieję, że Frosch nagadał Ci za to. 8)

Zdrowiej, kochana, bo wiosna się zbliża, trza z chałupy będzie wyjść. :D

dzien dobryyyy :D

wczorajszy dzien w calosci ( nooooo - prawie :wink: ) poswiecilam sobie :oops:

domowe spa sobie zafundowalam : kapiel , balsamy, maseczki , manicure, pedikure i fryzure 8)

coz.....wygladalam jakbym za dlugo lezala .... na pasie startowym :lol:

przejmowalam sie rowniez wiadomosciami :( - pewnie slyszeliscie co wydarzylo sie w jednej ze szkol w De :o :evil: . wspolczuje rodzinom , ktore stracily dzieci przez jakiegos szalenca. nie moge zrozumiec rodzicow strzelajacego chlopca - jak mozna trzymac w domu niezabezpieczona bron :evil: .tyle pytan sie nasuwa , wiele nigdy nie znajdzie odpowiedzi . dzieci, ktore szczesliwie uszly z zyciem - co musza teraz czuc ? jak beda zyc ? straszne !!! :(

czuje sie duzo lepiej , choc w szczycie formy nie jestem.mam nadzieje, ze pomalu, pomalutku odzyskam dawne dobre samopoczucie :)

Witanko :D

Frosia szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

Sprzątanie mogłaś odpuścic, B. taki uporządkowany jest, jak ja :roll: :)

:lol: :lol: :lol:

wiecie co zrobil po powrocie do domu przedwczoraj ? ...................zwyczajnie nie zauwazyl , ze sie cos zmienilo :o :lol: :lol: :lol: ......dla niego wszystko bylo na miejscu :roll: :o :D

no tak - to ja mam astygmatyzm , nie on :p :wink:

Froschia mnie to takie wiadomosci wciekaja.., bo kurka wodna gdzie ten ktos sie wychowywal? Chyba kompuerowe gry go wychowywaly. :evil:

Dlatego ja zawsze mowie, ze jezeli ktos czasu na dzieci nie ma, to lepiej niech sie nie rozmnaza. :evil: Dzecko nie tylko jedzenia i ciuchow potrzebuje! :roll:

A Ty kochana zdrowiej nam szybciutko. :p

zeljko rodzina ponoc ulozona , spokojna (tylko kto normalny trzyma w domu 18 szt broni i amunicji ? niewazne , ze legalnie ) , chlopak ma najlepsze opinie , gral czynnie w tenisa stolowego :roll: .nikt nie zna motywu jego postepowania .zabrano jego komputer do analizy .o 11-ej maja podac raport czy znaleziono w nim cos, co mogloby podpowiedziec motywy dzialania tego chlopaka .

ta bron powinna byc gdzies zamknieta w sejfie . zreszta rozumiem , ze ktos posiada pozwolenie na bron , ktora z jakichs waznych przyczyn chce miec w domu , ale na Boga ! niech to bedzie jedna sztuka do samoobrony .choc i tak jestem za ogolnym zakazem posiadania broni przez kogokolwiek.czlowiek w afekcie nie mysli, moze zrobic wiele glupot.

mam dwoch nastolatkow i wiem jakie potrafia miec napady zlosci czy nawet agresji z byle powodu .hormony im graja .gdyby dac im bron to sie pozabijaja

No mozna by dyskutowac czy ktos normalny trzyma w domu 18 sztk broni. :o

Ciekawe co znajda na tym komputerze. :roll:

Nie watpliwe tragedia wielka. :roll:

Froschia czuje, ze Ci lepiej. :D Chcialabym zobaczyc to zamykanie lodowki z obrotu. :D

Ty lodówki nie kop, bo się obrazi albo, co gorsza, uszkodzi i będzie ambaras. :lol:

Choć nie da się ukryć, że chciałabym to zobaczyć.

Jak przyjedziecie to musisz mi to koniecznie pokazać, kochana. :D

Widać, że humor Ci wrócił i chęć do życia - bardzo się cieszę, ale uważaj jeszcze na siebie, z tym nie ma żartów. :roll:

Dzisiaj mam nadzieję kontynuować budowę kominka, więc w oczkach mam już podobny obrazek:

http://www.infoteria.pl/imag/sadhu.jpg

To kiedy przyjeżdżacie na otwarcie? :D

pracowalam :oops: :lol: :lol:

no wezcie ....

nie mowcie , ze nie zamykacie lodowki ..z kopa :oops: :roll: :o

a czym , przepraszam, jak raczki sa zajete ???? :roll:

dla froscha na poczatku szokiem bylo moje otwieranie drzwi ...klamka-noga ....oczywiscie tylko w sytuacjach , kiedy mialam rece zajete :lol: :lol: :lol: ( nie jest latwo np.gdy mieszka sie w starej kamienicy- klamki potezne , ciezkie , zamki stare , ale jak sie pocwiczy to nawet nie wiesz kiedy i czym otwierasz :lol: )

a zreeszta ...moj pies tez nie otwiera recznie , tylko ustnie 8) :wink: :wink: