braza 05.10.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem OOO!!!! Bardzo bede czekala Kurcze jaka ja kwoka . Nie dam Synka do wojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Frosia Mozna o wiecej podpowiedzi w sprawie odroczenia? Moj Synek ma wezwanie na komisje juz Przeciez to dziecko jeszcze no wiec : ........ na pytanie czy pije odpowiedzial , ze tak , nawet czesto uzywki tez zna bywa agresywny i nieobliczalny ...ale tak poza tym bardzo by chcial isc do woja , bo tam ponoc faaaaaaajnie jest ( odpowiedni usmiech do tego , w zasadzie caly czas glupkowaty smiech) ponoc odstraszajaco dzialaja takze tatuaze na calym ciele ( jeden z jego kumpli porobil sobie takie henna oczywiscie wszystko zalezy od komisji poborowej nie radze odcinac palcow bywa , ze dopiero brak paru kwalifikuje do kategorii D lub E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem sorry , ale nie wytrzymalam przypomnialo mi sie jak dostalam prywatny nr od mojego znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem sorry , ale nie wytrzymalam przypomnialo mi sie jak dostalam prywatny nr od mojego znajomego Faktycznie zabrzmiało!!! Musze dzwonić do pracy, bo nie wiem jaki jest do domu a ma zastrzeżony numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem OOO!!!! Bardzo bede czekala Kurcze jaka ja kwoka . Nie dam Synka do wojska Spoko kobietki. Mnie też chcieli ale moja długa edukacja tak ich zniechęciła, że jak tylko skończyłem studia to od razu mnie przepisali do rezerwy. Teraz już w czasie studiów jest szkolenie wojskowe, a w końcu zrobią armię zawodową i dadzą spokój biednym żuczkom Żebyście Wy wiedziały jak ja się przed tym wojskiem broniłem Froschka, a do zdjęcia to Ty nie szukaj bluzki tylko swoich cudnych adidasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 marjuszek szkoda byloby tych twoich haar-ow no powiedz, to byl glowny powod migania sie od armii ? adidaski wloze .........obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 marjuszek szkoda byloby tych twoich haar-ow no powiedz, to byl glowny powod migania sie od armii ? adidaski wloze .........obiecuje No główny, ale nie jedyny Już się cieszę na nowe zdjęcie. Jak się mocno zmęczysz to może nawet cera będzie w kolorze obuwia Trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 marjuszek szkoda byloby tych twoich haar-ow no powiedz, to byl glowny powod migania sie od armii ? adidaski wloze .........obiecuje No główny, ale nie jedyny Już się cieszę na nowe zdjęcie. Jak się mocno zmęczysz to może nawet cera będzie w kolorze obuwia Trzymaj się ciepło wobec tego cery nie bedzie chyba , ze wkleje moja olke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 To dawaj Olkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Zapytam kolegę byłego kadrowego w MW o sposoby na te pobory. Zrobię to w przyszłym tygodniu bo zgubiłam gdzieś jego prywatny numer. Powiem o wszystkim, czego się dowiem OOO!!!! Bardzo bede czekala Kurcze jaka ja kwoka . Nie dam Synka do wojska Ooooo, to, to, to,...ko, ko, koooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ko ko kokoszki - wojsko nie jest złe ...ja byłem 2 lata i żyję żartowałem to gdzie ta Olka ?? gdzie Frosia z bluzką ...na płocie ?? jutro ma być słoneczko i ciepełko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ko ko kokoszki - wojsko nie jest złe ...ja byłem 2 lata i żyję żartowałem to gdzie ta Olka ?? gdzie Frosia z bluzką ...na płocie ?? jutro ma być słoneczko i ciepełko .... nie podobala sie marjusze moja cera to Olki nie bedzie u nas tez bedzei cieplo a nie wiesz jak dlugo bedzie ladna pogoda na Slasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ko ko kokoszki - wojsko nie jest złe ...ja byłem 2 lata i żyję żartowałem to gdzie ta Olka ?? gdzie Frosia z bluzką ...na płocie ?? jutro ma być słoneczko i ciepełko .... nie podobala sie marjusze moja cera to Olki nie bedzie u nas tez bedzei cieplo a nie wiesz jak dlugo bedzie ladna pogoda na Slasku ? górole godajom, że ino do wyborów, bo potym pieron szczeli wszyckie łobietnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 ko ko kokoszki - wojsko nie jest złe ...ja byłem 2 lata i żyję żartowałem to gdzie ta Olka ?? gdzie Frosia z bluzką ...na płocie ?? jutro ma być słoneczko i ciepełko .... nie podobala sie marjusze moja cera to Olki nie bedzie u nas tez bedzei cieplo a nie wiesz jak dlugo bedzie ladna pogoda na Slasku ? górole godajom, że ino do wyborów, bo potym pieron szczeli wszyckie łobietnice hahahahha to zdazymy jeszcze cos na dzialce zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 to zdazymy jeszcze cos na dzialce zrobic czekom na zdjęcia ( Ty już wiysz jakie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 to zdazymy jeszcze cos na dzialce zrobic czekom na zdjęcia ( Ty już wiysz jakie ) jakie ? co wy z tymi fotkami? co ja ? Doda jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 to zdazymy jeszcze cos na dzialce zrobic czekom na zdjęcia ( Ty już wiysz jakie ) jakie ? co wy z tymi fotkami? co ja ? Doda jestem? no skąd ... postępy na działce mnie interesują ps - a kto to je Doda i kaj sie buduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.10.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 to zdazymy jeszcze cos na dzialce zrobic czekom na zdjęcia ( Ty już wiysz jakie ) jakie ? co wy z tymi fotkami? co ja ? Doda jestem? no skąd ... postępy na działce mnie interesują ps - a kto to je Doda i kaj sie buduje ?? bodziulek postarom sie extra do ciebie w tym tydniu cos pstryknac , zebys nie wajol Doda to je tako wypindzono lala , co to lubi swoje foty na pierwych stronach a buduje sie kajs ............ ......hmmmm.....kajs kole rrmisi chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Froschka ....zaglądam po długim nieczytaniu do twojego dziennika i co widzę ...masz więcej niż ja: masz ogrodzenie i roślinki ...a ja nie mam jeszcze ani jednego ani drugiego .... ogrodzenie mi się dopiero robi a roślinki chyba dopiero w przyszłym roku na wiosnę no, w każdym razie gratuluję też projektu-śliczny domek będę obserwować jak to Wam idzie i ewentualnie dawać kopa na przyspieszenie ...pozdrowienia dla Froscha pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts