DPS 16.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 nie spita, ale lezyta juz nic wam nie napisze, b o przestaniecie mnie akceptowac i jeszcze cos : jestem z wami od 3 lat !!! i nie zaluje ani jednej minuty kochani po prostu jestescie Wczoraj napisałam, ale za nic nie chciało mi wysłać, więc dzisiaj puszczam: Ciebie to ja zawsze akceptuję, z całym dobrodziejstwem inwentarza. Gratuluję pieknej rocznicy - mnie parę dni temu strzeliło dwa latka na forumie. Jakoś tak szybko to idzie, że szok. Leżyta, powiadasz? To i ja chyba się położę. Dzień doberek - jest spora szansa na słonko dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Też przylazłam, a co!! Znowu za Depsią, jak za Pani Matką podążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Brazunia, no co Ty, przecie nie mogę być Twoją Mamą, lata nie takie, no co!!! Frosia, ja już u siebie pisałam - ja Ci gratuluję talentu, Dziewczyno Kochana! To ma w sonie takie coś, że trzeba by ciągle patrzeć na to. I te postaci małe takie, razem... No szok! Domagam sie natychmiast autografu. Powaznie. Potem to będzie po ptokach, nie dopcham się. Aha - czy ja mogłabym jakies ładne drapane jajka dostać od Ciebie, kochana? Takie cudne robisz... Może jadąc zajrzycie, chociaż na malutką chwilkę, kawusię i coś dobrego... Pliiiiisssssss... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Gdzie? Co? Jak? Ktos zdjecia jakies pokazywal? Czemu ja nic nie wiem? froscia to Ty tcylatka jestes dopiejo. Idzis, ja stalsa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zapomnialam..., ze starosci chyba... Dasz przepis na te drapane jajka? Ja lubiem bardzo ale robic nie umim. A, ze mnie nie masz po drodze to musze jakos sobie radzic i sama cosik udrapac, jak juz powiesz jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No przepis podstawowy to prościutki - trzeba nazbierać dużo tych brązowych łupinek od cebuli i potem kupić jajka z biała (nie beżową) skorupką i gotować je w dużej ilości tych łupinek z wodą. Jak będziesz zaglądać, to będziesz widziała, jaki juz mają kolor - mozna mieć od żółtego do ciemnobrązowego. No i potem bierzesz coś cienkiego i ostrego (ja biorę taki mały nożyk do warzyw i używam czubka) i wydrapujesz na skorupce obrazek. Tylko, że ja to nie umiem takich cudności jak Frosia. A gotowe jajka mozna natrzeć olejem albo słoninką, żeby ładnie błyszczały. To jak będzie, Frosiu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A jajka mozna natrzeć olejem albo słoninką, żeby ładnie błyszczały. ... ...cycki se natrzyj olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dobry wieczór Żaba naprowdę mosz talenta a jak jojka drapiesz to i mnie podrzuć jakie jedno na Święta co pliiiiiizzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 jajka drapiom, leżom i inne takie bry nocne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.03.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Asia: no chodź... Michael: nie wiem, jestem rozdarty Michael: Aśka czy komputer, oto jest pytanie Asia: hmm.. jakby Cię przekonać... Asia: mam trzy gniazdka do jednej wtyczki ;p marlej: ty to musiałaś się urodzić albo we wrześniu, albo w październiku magda: no tak, a skąd wiesz? marlej: bo tacy ludzie jak ty są robieni albo przypadkiem w sylwestra, albo z litości w walentynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Asia: no chodź... Michael: nie wiem, jestem rozdarty Michael: Aśka czy komputer, oto jest pytanie Asia: hmm.. jakby Cię przekonać... Asia: mam trzy gniazdka do jednej wtyczki ;p marlej: ty to musiałaś się urodzić albo we wrześniu, albo w październiku magda: no tak, a skąd wiesz? marlej: bo tacy ludzie jak ty są robieni albo przypadkiem w sylwestra, albo z litości w walentynki... a w kwietniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i246.photobucket.com/albums/gg108/mrsboring123_2008/Good%20Morning/Animation2CAT2525252525252DWINK2525.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A jajka mozna natrzeć olejem albo słoninką, żeby ładnie błyszczały. ... ...cycki se natrzyj olejem Sołtysowi pokazałam, coś tu nabazgrał. Powiedział, że Cię znajdzie i nie zapomni młotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 .....juz wiem czemu taka pokopana jestem ......podczas wykopkow rodzice mnie poczeli gosia ty musisz byc wakacyjna pamiatka witam was moi kochani dario chcialam doniesc, ze dziennie klikam w misie ...i moja corka , i corka froscha tez , a twoja nadusia jest tak slodka , ze mozna sie pomylic i schrupac ja na deser dziewczyny z talentem nie przesadzajcie , to co robie sprawia mi frajde i to jest najwazniejsze !!!! ale dziekuje za mile slowa , sparwily mi wielka radosc . zelijko z tymi jajami jest dokladnie tak , jak napisala depeesia.najlepsze sa biale , bo wtedy wzor jest wyrazny , ale......trzeba uwazac, bo z kolei biale sa bardziej kruche .luski z cebuli zbieram juz od.....Wigilii , im wiecej ich w wywarze , tym ciemniejsza barwa , wiec ...wzor wyrazniejszy .mozna tez wygotowac najpierw luski , odcedzic i w tym wywarze barwic jajka, ale ja wrzucam od razu do wody z luskami ( moga powstac nieregularne plamy , ale mnie akurat takie cieniowanki pasuja ).mniej wprawieni moga sobie delikatnie narysowac wzor olowkiem . drapie juz od przeszlo 30 lat i stwierdzam , ze najlepszym narzedziem dla mnie jest ...skalper chirurgiczny (mozna kupic w sklepach medycznych za grosze).wracajac do wzoru drapanki - kiedys inspirowalam sie wzorami haftow , odgapialam wszystko z serwetek, obrusow itd........podaj mi swoj adres maila, to wysle ci cos gwozdzik rozwaliles mnie cyckami , bede sie chichrac caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Żabciu , dziękuję Wam bardzo, bardzo wdrażam się w temat.. cycki niezłe som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 nie ma za co , usmiech sie nalezy wiesz u mnie to zawsze powazne tematy sie tocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Doberek Frosia jak zdrówko, dobrze już? dziewczyny, to smarujcie i pokazujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ach jeaczek bylo dobrze, nawet bardzo dobrze i .........znowu sie popieprzylo ....nie uwazalam na siebie ....ale znow jest lepiej , mam nadzieje , ze do lipca jakos dociagne, a potem to juz ..do piachu strasznie tesknie za toba , moze spikniemy sie kiedys na skype ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ach jeaczek bylo dobrze, nawet bardzo dobrze i .........znowu sie popieprzylo ....nie uwazalam na siebie ....ale znow jest lepiej , mam nadzieje , ze do lipca jakos dociagne, a potem to juz ..do piachu strasznie tesknie za toba , moze spikniemy sie kiedys na skype ? najczęściej jestem późnym wieczorem zdrówka, buziaki...też tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dzień dobry Żaba ja chcę jajo i nie przyjmuję odmowy i to jajo realne piknie wydrapane ale foteczki obdrapanych też mogę oblukac a to Twoje słoneczko i te ludki normalnie mają coś w sobie dobrze na mnie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts