Żelka 17.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No froschia to Ty od modern art jestes specjalistka. Te ludki to faktycznie sa ufoludki ale maja cos w sobie. Widac, ze sie kochaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.03.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gwozdzik rozwaliles mnie cyckami , bede sie chichrac caly dzien ... tak mi się z Kilerem skojarzyło ... PS. może trochę za przesadzisty tekst ... muszę odpocząć chyba od FM ... za bardzo gadatliwy się stałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gwozdziczku , mnie sie podobal twoj zart mysle, ze depeesia rowniez sie usmiala .... a to , ze pokazala to soltysowi to z pewnoscia w celu zasugerowania masazyku olejkami erotycznymi ..tffu....elektrycznymi .... tfuu, tfuu...eterycznymi ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Żaba co z moim jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 mosz http://img23.imageshack.us/img23/9425/003050.jpg innego zdjecia nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 PS. może trochę za przesadzisty tekst ... muszę odpocząć chyba od FM ... za bardzo gadatliwy się stałem Nooo, teraz to się Sołtysa boisz, tak? Ty myślisz, że moje cycki nie nasmarowane są? I nie wymasowane? Słowo się rzekło, Gwoździk pod młotek. Frosia - co z jajkiem dla mnie? Proszę Froschowi powiedzieć, że skrzywdzi niewinną kobietę, jak odmówi wstąpnięcia z jajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no i dalej nie wiem czy dostanę to jajo czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a ja w czwartek potrzebuję jajo znaczy pisankę ale ja mam dwie lewe rence Żabka dawaj te pisanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cze jajka drapiom frosia, Ty poważnie skalpel używasz? ciekawe kto moje bedzie drapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie a na kiedy dojdzie dawaj konkurs wygramy na stówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień dobry. A jaki konkurs, Gosia? Na stówę byście wygrali z Froszkowym jajkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 nie mam pojecia .......pewnie minimum tydzien (z De) i nie dalabym gwarancji , ze dojdzie w calosci nie ma zadnych zdjec moich jajek, zebys mogla miec wzor, ale specjalnie dla ciebie pogrzebie na FM , gdzies byly wklejane w zeszlym roku gosiu, to naprawde nie jest trudne , ja drapalam juz jako dziecko, wiec i ty dasz rade narazie przygotuj sobie : biale jajka (lepiej pare , bo niedoswiadczonym lubia pekac) , luski z cebuli , olowek i do wyboru : skalpel , nozyk do tapet, zyletke, ewentualnie przyrzad do manikiure - taki na baterie z wymiennymi nasadkami do pilowania sluchaj , dasz rade ....depeesia , ew-ka, mikopiko i inne dziewczyny odnosily juz sukcesy w tej dziedzinie , wiec dlaczegoby tez nie ty ? co to za konkurs???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie B. da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie B. da radę nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie B. da radę nie podpuszczaj Gosi nie pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosiunia , Bog mi swiadkiem, ze wyszkrobalabym ci na szybkensa jajko tylko do czwartku nie dojdzie zadna poczta do ciebie B. da radę nie podpuszczaj Gosi nie pomożesz pomoge dam jej instrukcje, jak szybko i ladnie zrobic drapana pisanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cze jajka drapiom frosia, Ty poważnie skalpel używasz? ciekawe kto moje bedzie drapał przyjedz...... to cie oskalpuje serio...uzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 doberek..żabki , grubiorze..i iinnnee pleciugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cze jajka drapiom frosia, Ty poważnie skalpel używasz? ciekawe kto moje bedzie drapał przyjedz...... to cie oskalpuje serio...uzywam potwierdzam -skalpel jest najlepszy do wyskrobania super wzokow na jajkach dobrze ,że wsponialyscie o jajkach ...musze zaczac zbierac łupinki z cebuli i szukac bialych jaj juz sie nie moge doczekac tej radosnej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts