frosch 18.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 sluchajcie na allegro mozna kupic fajne zestawy skalpeli http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=skalpel nawet nie wiedzialam ciemna masa , ze sa takie modelarskie zawsze uzywalam ....chirurgicznych ew-cia to co pokazalas w zeszlym roku wprawilo mnie naprawde w szok takie cacuszka za pierwszym razem - to musi byc ogromny talent !!! zanalazlam juz pare pare moich jajek z zeszlego roku moze ktos ma wiecej (ew-cia u ciebie w komentarzach niestety nie wyswietlaja sie fotki, pewnie byly na fotosiku ) gosi byloby latwiej, gdyby widziala jakies wzory sprezac sie i dawac co amcie na swych dyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosiu special for you .........sciaga ... http://img10.imageshack.us/img10/69/bild000jv6.jpg http://img13.imageshack.us/img13/9576/bild001lv8.jpg http://img13.imageshack.us/img13/241/bild002yo4.jpg http://img9.imageshack.us/img9/2121/bild025ev2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 wlasnie zakupilam sobie taki ladny zestawik http://i10.ebayimg.com/08/i/001/38/9d/cc87_1.JPG nie nooooo, teraz to ja normalnie profi jajcara bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 gosi byloby latwiej, gdyby widziala jakies wzory sprezac sie i dawac co amcie na swych dyskach http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Ukrainskie_pisanki.jpeg/300px-Ukrainskie_pisanki.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jamles ladne masz jaja szkoda , ze ..drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jamles ladne masz jaja szkoda , ze ..drewniane się normlanie zgorszę ładnie jajak skrobiesz froszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jamles ladne masz jaja szkoda , ze ..drewniane się normlanie zgorszę ładnie jajak skrobiesz froszka fajnie , ze wpadlas postanowilam , ze nic u ciebie nie napisze dopoki do mnie nie przyjdziesz ale podgladam cie caly czas dzieki ...............lubie jajka ......macac, drapac ......, najlepiej rozmiar L i ...na twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jamles ladne masz jaja szkoda , ze ..drewniane się normlanie zgorszę ładnie jajak skrobiesz froszka fajnie , ze wpadlas postanowilam , ze nic u ciebie nie napisze dopoki do mnie nie przyjdziesz ale podgladam cie caly czas dzieki ...............lubie jajka , najlepiej rozmiar L i ...na twardo no to obie się podglądamy widziałaś moje inspiracje na firanki w dzienniku?? Ta taka ciemnoszara, tarasowa ma jakieś takie na dole falbanki Zerknij proszę i powiedz mi jak to jest uszyte, ty się lepiej na tym znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzieki ...............lubie jajka ......macac, drapac ......, najlepiej rozmiar L i ...na twardo ja to jeszcze z majonezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry Żaba ja nie mogę piękne jaja robisz no to ja poczekam poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 kasiu na moje oko to sa zwykle zakladki dodatkowo obciazone na dole np.tasma olowiowa bardzo ladnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 kasiu na moje oko to sa zwykle zakladki dodatkowo obciazone na dole np.tasma olowiowa bardzo ladnie to wyglada No mnie się też spodobało!! Takie proste, nowoczesne ale jednocześnie takie figlarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Frosiu, zestaw noży kupiłaś taki, że chyba tylko Frosch będzie Ci w stanie sprostać! Takich jajek ładnych jak Twoje to i tak w życiu nie zrobię, ale zawsze lubię sobie jajka podrapać, to i w tym roku podrapię. No i przez Ciebie chyba kupię komplet skalpeli na allegro. Mimo wszystko wciąż liczę na wstąpnięcie do nas po drodze do PL - z jajkami, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zamówiłam te skalpele z allegro. Może jeszcze nie w tym roku, ale postanowiłam, że zrobię kiedyś takie ładne jajka jak Frosiowe. Pewnie uda mi się jak będę stara i zgrzybiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 fajne te zestawy , co ??? przyda sie rowniez do innych "wykrojow" mnie to by sie marzyla jakas fajna grawerka na pewno uda ci sie wyczarowac przepiekne kraszanki depeesiu ja w ciebie wierze !!!! narysuj sobie najpierw szkic olowkiem, potem leciutko ostrzem zaznacz kontury , nastepnie delikatnie je pogrubiaj i cieniuj .nie jest to trudne .najwazniejsze jest wygodne ulozenie narzedzia w dloni .ja np. nie potrafie drapac skalpelem z trzonkiem , od zawsze robilam to tylko ostrzem i tak mi jest wygodnie , choc odciski mam potem jeszcze przez 2 tygodnie .pamietaj : trening czyni mistrzem i jesli sparawia ci to frajde to wychodzic ci beda coraz to ladniejsze jajeczka ja juz sie chyba troche wypalilam , czesto brak mi pomyslow na wzory ....a moze to brak czasu jesli bedziecie zainteresowane bede wam na biezaco pokazywala proces tworzenia moich pisanek .w koncu ja tez kiedys podgladalam mame i babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 kraszanki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 kraszanki [/b] dobra , dobra ...kroszonki moze oglosze jakis konkurs pt. " POKAZCIE MI SWOJE JAJA !!! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pewnie, że chcę widzieć, jak robisz - w końcu nie każdy może zobaczyć, jak powstają takie cudeńka. Jamlesik - a o so chozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jamlesik - a o so chozi? o literówkę, bo pod ortografię się chyba nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry Żabol najlepiej walnij jakiś film instruktażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts