frosch 23.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ogrodzenie ???? wusia , zgadlam? ew-cia cudne te zabolki , cudne !!!!! mnie znowu......rozlozylo moj Skarbek konczy dzisiaj ...19 lat jak ten czas szybko leci http://photos.nasza-klasa.pl/15309567/8/other/std/54cc464a14.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Żaba widać żeś do mnie nie zaglądnęła nie to nie jest ogrodzenie biedna Żaba ale mówiłam cholera idź babo jedna do normalnego lekarza no jak pragnę zdrowia ale laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wszystkiego najlepszego dla corki na urodzinki!!!!!!!! Bardzo do Ciebie jest podoba. Laska jak smok. froschia nie wiem co Cie meczy, ale idz do lekarza, niech Cie zbada, nie lecz sie znowu sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 matko i córko jedyna Skóra zdjęta ... Tyś to naprawdę wcześnie zaczynała, chyba nawet przed Komunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 hehhe kasiu a co powiedzialabys , gdyby twoj syn tak wygladal http://photos.nasza-klasa.pl/13394271/20/other/std/a2021f2a3b.jpeg to moj starszy ( z przyszla synowa:wink: - swietna dziewczyna), a mlodszy wyzszy od niego fakt, ze szybko zaczelam ,ale w sumie nie zaluje - wydaje mi sie , ze mam lepszy kontakt dziecmi .... ok, ok...jutro umowiona jestem z lekarzem lepiej wam ???????? te nery ciagle mnie bola i goraczkuje, co utrudnia mi zycie i...pozycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Froszka, przecie wiesz, że żartuję, chodzi mi o to, że nie widać po Tobie, że takie masz dorosłe dzieci. Synek i Synowa to bardzo ładna para Coś czuję, że babcią będziesz ... szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no wiec tak.... ..... jestem juz po wyzycie u lekarza Frosch - oszust i matacz za moimi plecami zalatwil mi ja jeszcze dzisiaj mam antybiotyk (z ulotki wynika , ze skuteczny tez na trypra ), wiec istnieje nadzieja , ze wylecze w koncu te paskudna infekcje i wroce do swojej normalnej formy kasiu mlodzi sa dorosli , niech robia co chca miedzy nami : ja moja mame uczynilam babcia w wieku .....40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ale ciii tylko miedzy nami heheheheh witham daffno nie pisałek nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no wlasnie duszek ani nie mom z kim pogodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ptrzeca jamles jest grubiorz i fajniscie godo..kaj sie podzioł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 lon sie na braza przeciep ale slyszalach, ze zeljka zaczyno po naszymu szprechac bydzie sie z kim powadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.03.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czesc to juz poklachac nie masz z kim , zajrzyj do mnie na kawę no cos takiego zdrówka życze , dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ullercia kaj te czasy kedy sie nawet na rw godalo ? no kaj ???? pamietasz jak uczylam pepicie i mikopiko godac? fajne czasy byly teraz Rw to juz nie to samo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ullercia kaj te czasy kedy sie nawet na rw godalo ? no kaj ???? pamietasz jak uczylam pepicie i mikopiko godac? fajne czasy byly teraz Rw to juz nie to samo niestety pustawo tam i cicho i juz nikt nie świntuszy tez brakuje mi takiego klachania, odstresowywało na maksa a pamietasz zdjecie z zabka masz buziaka od młodszego, chociaz zabka jeszcze nie mówi .....na razie jest szowa i fonsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eech ..pamietam ucaluj przystojniaczka ode mnie jak mowi fonsz to moze i frosz powie tam byly gadki wazne i mniej wazne pierdoly i swinstwa . ale tym sie zylo .... ciekawosc zzerala co slychac u drugiego radosc ogarniala z przyjscia nastepnego eeech......moze wroca jeszcze te czasy to byla ekipa !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no własnie, mam nadzieje ze wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Żabusia udane masz dziecka nie powiem no właśnie jak na trypra to moze to nie nerki były bierz leki i kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tam byly gadki wazne i mniej wazne pierdoly i swinstwa . ale tym sie zylo .... ciekawosc zzerala co slychac u drugiego radosc ogarniala z przyjscia nastepnego eeech......moze wroca jeszcze te czasy to byla ekipa !!!!! Ale byłby czad!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 lon sie na braza przeciep nie godej żeś je zazdrosno jo sam jest kożdy dziyń, ale zawsze klamka pucuja, bo Ty ino tyrosz a to do roboty, a to dałerwele robisz, a jak żes w doma to choro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dobry dzień Żaba jak tam zdrówko leczysz się czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts