DPS 24.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Frosia, a kajś Ty łaziła, żeś choro znowu jest? Frosz je dobry karlus, że tak Ci zrobioł z ta wizyta. Na RW kiedyś było jak w rodzinie. Wiedziało soę o wszystkich radościach i kłopotach, gadało się z uśmiechem, rano szybko się zaglądało co słychać u reszty... Szkoda, to sem ne vrati... Ale przynajmniej jest co powspominać. Na przykład jak myslałam, że to buźka machająca rączką i pełno wkleiłam, a to fucker był. Albo jak Pepitka rodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 eeeehmmm.... chcialam wczoraj jeszcze troche z wami poklikac ,ale.... 39,5 - stopniowa goraczka znowu mnie zmogla dobrze jednak, ze wczoraj bylam u tego lekarza, zawsze to wczesniej ten anybiotyk moglam zazywac teraz czuje sie jako tako, troche w plecach mnie lupie i poce sie jak wariatka , ciagle zmieniam bielizne , bo taka mokra , ze mozna wykrecac jamlesik jasne zech jest zazdrosno przeca jo te dalerwele dlo ciebie robia rw sie przenioslo do komentarzy ,ale to juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 eeeehmmm.... chcialam wczoraj jeszcze troche z wami poklikac ,ale.... 39,5 - stopniowa goraczka znowu mnie zmogla dobrze jednak, ze wczoraj bylam u tego lekarza, zawsze to wczesniej ten anybiotyk moglam zazywac teraz czuje sie jako tako, troche w plecach mnie lupie i poce sie jak wariatka , ciagle zmieniam bielizne , bo taka mokra , ze mozna wykrecac jamlesik jasne zech jest zazdrosno przeca jo te dalerwele dlo ciebie robia rw sie przenioslo do komentarzy ,ale to juz nie to samo Bo ja rzadziej zaglądam Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 o i tu sie wydalo marjucha twoja wina, twoja wina , twoja bardzo wielka wina ..... nie wiem jak, ale masz to naprawic wam tez zycze zdrowka dbaj o anie , bo ci do d... nakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 o i tu sie wydalo marjucha twoja wina, twoja wina , twoja bardzo wielka wina ..... nie wiem jak, ale masz to naprawic wam tez zycze zdrowka dbaj o anie , bo ci do d... nakopie Wczoraj byliśmy w szpitalu Ale już jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 o i tu sie wydalo marjucha twoja wina, twoja wina , twoja bardzo wielka wina ..... nie wiem jak, ale masz to naprawic wam tez zycze zdrowka dbaj o anie , bo ci do d... nakopie Wczoraj byliśmy w szpitalu Ale już jest OK nosz kurde mam nadzieje ze to OK zostanie juz do konca czyli do rozwiazania ja cie prosze, nie denerwuj dziewczyny jak chcesz wyzywaj sie na mnie ciaz nie planuje masz byc dla niej dobry i wchodzic jej nonstoper do d..y , ok ? ona jest za dobra zeby cie wykorzystywac , ale ty mozesz sie jej smialo narzucac ze swoja opiekunczoscia, troskliwoscia i miloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Żabcia a Ciebie tyż odmieniło cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Frosia, dla Marjuchy dobrze radzisz,a ja poradzę coś Tobie i sprawdzę, czyś posłuchała.Majtki z golfem nakładaj szybciorem, a dżinsy te na jeden guzik zapinane, co to plecy w nich gołe i rowek pewien nieprzyzwoicie widać na lato se zostaw.Żartów nie ma, wiosny też nie, zima jest i nery trzeba dopieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no coz tolunia , ekhmmmm...jakby to powiedziec ... nie wiem skad wiesz, ale faktycznie chyba zbyt mlodziezowo ze tak powiem ubieralam sie do tej pory ale wiesz - jak czlowiek zdrowy to ma wszystko gdzies wiecie, ze DRUGI raz w swoim dluugim zyciu antybiotyk biore pierwszy bedac w ciazy z tomkiem (21 lat temu) jak mnie pecherz bolal lezalam wtedy pol roku na podtrzymaniu ciazy w szpitalu , woda pod prysznicem czesciej byla zimna niz ciepla i sie zalatwilam , niestety po Ampicilinie mialam...sraczke , robili mi jakies testy i okazalo sie , ze jestem na nia uczulona .lekarz pytal czy wczesniej tez takie przygody mialam , spytalam wiec mamy i..dowiedzialam sie , ze w zyciu nie bralam zadnych antybiotykow, bo zdrowa bylam jak kon pamietam jak chcialam jechac na kolonie do Dziwnowa (bo to blisko mojej babci bylo i rodzinka mnie mogla odwiedzac).niestety kolonia ta byla zdrowotna .trzeba bylo z poradni rejonowej specjana karte wypelnic .bylam wtedy w 6 kl szk.podst. babka w rejestracji nie mogla znalezc mojej kartoteki (ulozone byly chyba datami wizyt).okazalo sie , ze ostatni raz bylam ..na szczepieniu ..w przedszkolu .z braku jakichkolwiek schorzen pojechalam do dziwnowa na......odstajace lopatki ..chudzielec bylam masakryczny to jak mialy mi nie odstawac dobrze Pani Dobra Rada ....zmienie swoj image i zaczne sie nosic inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powadzic??? Sama nie wiem czy sie zgodzic, czy nie? Ale jesli oznacza to poklocic, to do dupy Ci nakopie. p.s. jak jest dupa po Slasku? Sitzenpoduszeczken? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powadzic??? Sama nie wiem czy sie zgodzic, czy nie? Ale jesli oznacza to poklocic, to do dupy Ci nakopie. p.s. jak jest dupa po Slasku? Sitzenpoduszeczken? nie wyrobie z toba po naszymu to mozno dostac srogiygo kopa ...w rzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 U nas tez jest starodawna nazwa dupy - ryt (pisze sie rit) A krmenadle u nas to kotlet schabowy A Ty pamietaj teraz jak masz antybiotik, musisz barc zywe kultury bakterii, sa albo w kapsulkach albo w jogurtach naturalnych, tylko nie bierz razem z antybiotikiem tylko albo 2 godz. przed albo 2 nach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no widzisz zeljka tys jest juz polhanyska od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 e tam, Frosia, możesz się nosić tak jak do tej pory, bo młoda jesteś, tylko Ci się potomstwo postarzało. Ale jak nery chore, to je trzeba przed światem ukryć na czas jakiś. Jak się zrobi ciepło, to rób co chcesz Zeljka, co te baby z Tobą wyprawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jak się zrobi ciepło, to rób co chcesz a jak nie wiesz co chcesz to my podpowiemy co chcemy ...... widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Powadzic??? Sama nie wiem czy sie zgodzic, czy nie? Ale jesli oznacza to poklocic, to do dupy Ci nakopie. p.s. jak jest dupa po Slasku? Sitzenpoduszeczken? Nie mogę, nie mogę, no!!!! Zeljko, ja bardzo chcę to zobaczyć, słowo starej torby! Ja pierdziuł, miałam zadzwonić do Wawy, na widok Zeljki mi się przypomniało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry Żabolu jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Frosia, jak dzisiaj zdrowie? Mam nadzieję, że ma się choc troszke ku lepszemu, bo zaniedbałaś je haniebnie i teraz są smutne efekty. Kciuki trzymam mocno, żeby jak najszybciej wszystko do normy wróciło i żebyś czasem już nie brała się za łażenie po domu, kiedy leżeć każą. Nie wolno lekceważyć nerek, mówiłam Ci... Obiecaj, że wyleżysz ile trzeba i będziesz grzecznie latać do doktora i brać lekarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jak się zrobi ciepło, to rób co chcesz a jak nie wiesz co chcesz to my podpowiemy co chcemy ...... widzieć juz mam jednego podpowiadacza .... ...najlepiej widzialby mnie bez niczego niedawno sie obudzilam spie w dzien, potem w nocy ogladam telewizje i spie do 10-ej wszystko mi sie poprzestawia jak sie czuje ? hmm....lewa nerka mnie juz nie boli , ale prawa..aaalaaa , co ciekawe wczesniej tylko pobolewala zaczynam watpic w te piguly goraczka wystepuje juz tylko wieczorem i jest jakby mniejsza , bo dochodzi juz tylko do 39 dzisiaj kolezanka ma urodziny i ..frosch pojdzie sam z kwiatami w piatek lece do domu i mam nadzieje , ze wykuruje sie juz na tyle , zeby nie stekac i jekac .zostaja jeszcze tabletki przeciwbolowe , ale unikam ich jak ognia , bo 1. zazywam je w ostatecznosci. 2. ludza, ze choroba sie skonczyla , wiec mozna wyluzowac i np. pokrecic sie po chatce i cos porobic . 3. intuicyjnie mysle , ze jeszcze bardziej obciazaja nerki poza tym chcialam podpowiedziec osobom glosujacym na fotki dario dzieciaczkow w celu wygrania niedzwiadkow (mam nadieije, ze sa nimi wszyscy odwiedzajacy moje komenty).otoz odkrylam , iz mozna zaglosowac 2x w ciagu dnia : raz zaraz po polnocy , drugi w ciagu dnia .odkrylam to przez przypadek i sprawdzilam na drugi dzien - bylo tak samo .wiem, moze to niezbyt uczciwe, ale nie wiemy jakie metody stosuja inni glosujacy pozdrawiam was serdecznie i donosze , ze pogoda u mnie do d....y : deszcz, deszczosnieg, grad , zimno , buro i ponuro dobrze, ze mam moje sloneczko a nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts