Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

Frosia, jak dzisiaj zdrowie?

Mam nadzieję, że ma się choc troszke ku lepszemu, bo zaniedbałaś je haniebnie :evil: i teraz są smutne efekty. :(

Kciuki trzymam mocno, żeby jak najszybciej wszystko do normy wróciło i żebyś czasem już nie brała się za łażenie po domu, kiedy leżeć każą. :x

Nie wolno lekceważyć nerek, mówiłam Ci... :(

Obiecaj, że wyleżysz ile trzeba i będziesz grzecznie latać do doktora i brać lekarstwa!

leze , leze ...ale co to za lezenie :evil:

dupa boli i nudy doprowadzaja mnie do szalu :evil:

nawet obiadow nie wolno mi gotowac - mam zakaz (punkt 3 . regulaminu domowego : chory nie rzadzi )

ja i tak nic nie jem bo nie mam apetytu , pije jedynie soki, herbatki, napoje mleczne

na szczescie juz nie chudne (nooo ....0,5 kg to nie paraliz)

ale jestem pozytywnie nastawiona i wiem , ze wkrotce zapomne , ze w ogole cokolwiek mnie bolalo :D

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:roll: weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś :roll:

:o :roll: :lol: :lol: :lol:

dzieki , kochana jednak jestes :D :D :D

no widzisz, no widzisz :D

potem to jakoś odrobimy.Znaczy ja i frosz 8)

ja was musze izolowac, bo zaczyna byc niebezpiecznie

:roll: :D

bez obaw, zabezpieczamy się 8) :lol:

No masz, jakie tu bezeceństwa się dzieją! :o :lol:

Kaśka, ja zawsze mówiłam, że Ciebie niebezpiecznie z chłopem zostawić, bo Ty laska jesteś i wszystkie chłopy głupieją. 8)

Frosia - jak jeszcze raz się dowiem, że latasz po domu, sprzątasz i pierzesz, kiedy powinnaś leżeć, to doniosę Froschowi, że nie słuchasz go i w ogóle. :evil:

Ty uparta jak ten, nie przymierzając, baran. :evil:

:evil: :evil: :evil:

Łóżko, łóżko i jeszcze raz łóżko!!!! :evil: :evil: :evil:

Nerek nie wyleczysz, jeśli będziesz się po domu pętać!!! :evil: :evil: :evil:

I tak Cię kocham. :oops: :p

cze lasencje :D

czuje sie naprawde duzo, duzo lepiej :) :)

co prawda jeszcze troszeczke lupie mnie w prawym boku , ale w stopniu nie utrudniajacym mi normalne funkcjonowanie :)

nie goraczkuje, nie latam do kibla .... mysle , ze antybiotyk jednak zadzialal (musze go brac do soboty)

zaraz musze leciec do roboty , ktora mialam zrobic jutro, ale .....lece do Polski na dwa dni :D

ubiore sie jednak cieplutko , obiecuje i bede uwazac na siebie - slowo plaza !!! :D

a wszystko dzieki ogromnej dobroci kasicy :roll: :lol: :lol: :wink:

i waszym dobrym slowom .......dziekuje !!!!

no jaaaaa..chfolno żyć.. :wink: :lol: :lol:

no dobra jo sie tysz pochfola..mom froga na kompie ..szkułech..tapety i patrza a ta frela..cołki czos mi w kompie siedzi.. :o shakowałe mnie nawet zech sie nie kapnoł.. :lol: :lol: 8)

http://img228.imageshack.us/img228/4738/zabka.th.jpg

kliknonć mi na to bydzie w pikny rosmiarze..

Ja nie wiem, co Ty, Frosia, kombinujesz z tymi dwoma dniami, ale oby to na dobre Ci wyszło. :roll:

Pamietaj, że musisz dbać o nereczki, one wrażliwe są, a bez nich - to nijak... :wink: :D