frosch 25.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Frosia, jak dzisiaj zdrowie? Mam nadzieję, że ma się choc troszke ku lepszemu, bo zaniedbałaś je haniebnie i teraz są smutne efekty. Kciuki trzymam mocno, żeby jak najszybciej wszystko do normy wróciło i żebyś czasem już nie brała się za łażenie po domu, kiedy leżeć każą. Nie wolno lekceważyć nerek, mówiłam Ci... Obiecaj, że wyleżysz ile trzeba i będziesz grzecznie latać do doktora i brać lekarstwa! leze , leze ...ale co to za lezenie dupa boli i nudy doprowadzaja mnie do szalu nawet obiadow nie wolno mi gotowac - mam zakaz (punkt 3 . regulaminu domowego : chory nie rzadzi ) ja i tak nic nie jem bo nie mam apetytu , pije jedynie soki, herbatki, napoje mleczne na szczescie juz nie chudne (nooo ....0,5 kg to nie paraliz) ale jestem pozytywnie nastawiona i wiem , ze wkrotce zapomne , ze w ogole cokolwiek mnie bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś dzieki , kochana jednak jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Żaba nie śpisz a ze mną nie pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Żaba nie śpisz a ze mną nie pogadasz a bo cos w tv ogladalam ciekawego : jakies reportazyki z kontroli sanepidu w knajpach i kontrole celnikow na granicy niem-holenderskiej ..ciekawie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś dzieki , kochana jednak jestes no widzisz, no widzisz potem to jakoś odrobimy.Znaczy ja i frosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzięki czuje się doceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś dzieki , kochana jednak jestes no widzisz, no widzisz potem to jakoś odrobimy.Znaczy ja i frosz ja was musze izolowac, bo zaczyna byc niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.03.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzięki czuje się doceniona wusienka tyle ziela skonfiskowali , a te glupie tlumaczenai ludkow , komedia normalnie bede miala o czym pisac z toba na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 no Żabcia kontynuuj kopanie sobie dołka i kuruj sie cobyś znalazła tą godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 weźno się lecz kobito, frosz niech cie wygrzeje, już trudno, przeboleję to jakoś dzieki , kochana jednak jestes no widzisz, no widzisz potem to jakoś odrobimy.Znaczy ja i frosz ja was musze izolowac, bo zaczyna byc niebezpiecznie bez obaw, zabezpieczamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No masz, jakie tu bezeceństwa się dzieją! Kaśka, ja zawsze mówiłam, że Ciebie niebezpiecznie z chłopem zostawić, bo Ty laska jesteś i wszystkie chłopy głupieją. Frosia - jak jeszcze raz się dowiem, że latasz po domu, sprzątasz i pierzesz, kiedy powinnaś leżeć, to doniosę Froschowi, że nie słuchasz go i w ogóle. Ty uparta jak ten, nie przymierzając, baran. Łóżko, łóżko i jeszcze raz łóżko!!!! Nerek nie wyleczysz, jeśli będziesz się po domu pętać!!! I tak Cię kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Frosia - zdrófka życzę mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się czujesz zwłaszcza jak Frosch Cię wygrzewał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 cze lasencje czuje sie naprawde duzo, duzo lepiej co prawda jeszcze troszeczke lupie mnie w prawym boku , ale w stopniu nie utrudniajacym mi normalne funkcjonowanie nie goraczkuje, nie latam do kibla .... mysle , ze antybiotyk jednak zadzialal (musze go brac do soboty) zaraz musze leciec do roboty , ktora mialam zrobic jutro, ale .....lece do Polski na dwa dni ubiore sie jednak cieplutko , obiecuje i bede uwazac na siebie - slowo plaza !!! a wszystko dzieki ogromnej dobroci kasicy i waszym dobrym slowom .......dziekuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dzień dobry Żabcia a Frosch też się wybiera do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dzień dobry Żabcia a Frosch też się wybiera do Polski jak leci to sama, nie słyszałem żeby Frosch pilotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jamles jo cie prosza.. piknie witom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 jamles jo cie prosza.. piknie witom.. chciołech sie pochwolić, że znom inkszo godka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no jaaaaa..chfolno żyć.. no dobra jo sie tysz pochfola..mom froga na kompie ..szkułech..tapety i patrza a ta frela..cołki czos mi w kompie siedzi.. shakowałe mnie nawet zech sie nie kapnoł.. http://img228.imageshack.us/img228/4738/zabka.th.jpg kliknonć mi na to bydzie w pikny rosmiarze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja nie wiem, co Ty, Frosia, kombinujesz z tymi dwoma dniami, ale oby to na dobre Ci wyszło. Pamietaj, że musisz dbać o nereczki, one wrażliwe są, a bez nich - to nijak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 jak to co kombinuje ? impreze a Frosch taki podniecony przed pierwszym wyscigiem w sezonie F1 , ze nie jestem w stanie go rozladowac moje samopoczucie wreszcie .....SWIETNE !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts