Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem juz kochani :D

imprezka byla baaaaaaaaaaaardzo udana

troszke sie przeciagnela do....wyscigu Formuly1 8) :lol: :lol: ....ostatni goscie rozeszli sie po 11-ej :) .oczywiscie towarzyszylo wszystkim ogromne rozczarowanie zaskakujacym zakonczeniem Kubicy :cry: ..szkoda, chlopak tak swietnie jechal :cry: :cry: :cry:

zeljko ciasta byly ogolnopolskie (sernik-sporzadzony przez Froscha , karpatka-robiona przez moja mame i tort smietankowy-kupiony :oops: )

jedzenia jak zwykle narobilam na wyrost ...rodzina bedzie jeszcze tydzien dojadac

:roll: , najwazniejsze jednak , ze wszystkim smakowalo i przede wszystkim ..nie zaszkodzilo :lol: :lol: :lol:

No to Ty jeszcze taka po chorobie sie napracowalas. Ale rozumiem.., co sie dla dzieci nie robi? :wink:

Wczoraj na spacerku widzialam zaby. Dwie. Jedna na drugiej. Czy oznacza to, ze juz wiosna? :lol:

Aha, czy bildow imprezowych nie bedzie? 8) Idzie mi ta Slasczyzna jak nie wiem. 8) :lol: :wink:

Matko kochana, Zeljko, niedługo przestanę Cię rozumieć chyba, bo będziesz lepiej ode mnie po śląsku godać. :wink:

Frosia, czy Ty przekazałaś Oli od nas najlepsze życzenia, Szczęścia samego, zdrówka i w ogóle naj naj? :roll: :D

Śliczna pogoda z wieczora nam się zrobiła, słonko, cichutko, ciepło - super! :D