jamles 30.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Matko kochana, Zeljko, niedługo przestanę Cię rozumieć chyba, bo będziesz lepiej ode mnie po śląsku godać. Frosia, czy Ty przekazałaś Oli od nas najlepsze życzenia, Szczęścia samego, zdrówka i w ogóle naj naj? Śliczna pogoda z wieczora nam się zrobiła, słonko, cichutko, ciepło - super! a u nos cima już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 zelka s tobom juz mozno se normalnie pogodac w nagrode wyszukam jakiegos przyzwoitego bilda z imprezki wiekszosc nie nadaje sie do upibliczniania depepsia przekazalam oli wszystkie zyczenia od forumowiczow , byla zaskoczona i dziekuje wszystkim bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 dzień dobry Żabko plujko buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień doberek! Słonko nam pieknie świeci, wiosna już w pełni, piękny dzień przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Żabuś pluj dalej pluj coby długo słoneczko świeciło buziaki w piękny wiosenny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wuśka, jak każesz pluć, to chociaz wody mineralnej przynieś, bo nam się Żabcia kompletnie odwodni ...berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Żabuś pij do woli http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_11037.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dobry! Slonko u nas tez. Ja marudna. ? Maz mnie wkurza. Czekam na bilda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 czesc ludziki dzieki za wode pluje , pluje .... i co z tym twoim murarzem??????? pogoda u nas przewspaniala, slonko grzeje na maxa .... wsumie nie wiadomo jak sie ubrac wczoraj chyba sie przegrzalam , sluchajac waszych dobrych rad o szczegolne dbanie o dobry ubior i skonczylo sie...katarem .....jeden plus, ze jestem teraz baaardzo pociagajaca zeljka, terza musze skonczyc chlebek wyrabiac, pranko , obiadek przygotowac i pedze do pracy ....moze jutro z rana znajde chwilke , zeby zrzucic fotki na kompa , prosze o cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pociągająca to ja jestem już drugi tydzień, jeno nie wiem, czy o taki pociągający efekt mi akurat chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Żabciu mówia że niby dobrze ale wiesz sama muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 froschia spoko, ja mam czas. Poczekam. Nie pali sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 masz jeszcze cierpliwosc ??? katar przeszedl z lewej do prawej dziurki , mysle wiec , ze jutro juz go nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie wiem, jak Zeljce, mnie się kończy cierpliwość, domagam się fotek. Dzień doberek! No i miałas się dobrze ubierać. A ubrałas się źle i teraz katar przylazł. Dbasz o siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 noooo to i ja zasmarkane bry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ubralam sie ..dobrze , nawez za no ale powiedzcie , jak sie ubrac , skoro rano, kiedy wychodze jest 6-8 st C a potem dochodzi do 17 -tu (w cieniu) ubieram sie na cebulke , ale i tak jak wracam jest mi za cieplo a calkiem rozebrac sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.04.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ubralam sie ..dobrze , nawez za no ale powiedzcie , jak sie ubrac , skoro rano, kiedy wychodze jest 6-8 st C a potem dochodzi do 17 -tu (w cieniu) ubieram sie na cebulke , ale i tak jak wracam jest mi za cieplo a calkiem rozebrac sie boje No to fakt, teraz tak będzie rano jak w zimę, w południe jak w lato NIech cie frosz porządnie wygrzeje, no niech stracę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dobry wieczór Żabuśka korzystaj z pozwolenia Kasi zanim się rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A dlaczego Ty się boisz rozebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Na ulicy się boi rozebrać, Brazuniu, na ulicy! W domu to nieeeee. No ja się nie dziwie, jak sie pochorowało mocno na nerki przez dwa tyźnie, to mozna potem się bać. Dzień doberek, słonko niezmiennie świeci! To co, kiedy na to macanko w stodole zajedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts