frosch 09.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 daga musielismy cos zrobic , bo szkoda , zeby dzialka pusta stala ciekawa jestem jak wam pojdzie przy tym plocie ale , ale.....ty masz juz zaprawe za soba wykopiesz te dolki w trymiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hej. No to jednak jeszcze coś zdziałaliście w tym roku na działce . To już jesteś nawet dalej ode mnie, bo ja jeszcze nie mam wody do siebie doprowadzonej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 marjuszek, ciesze sie , ze mamy juz wszystkie dostepne media a jak tam u ciebie? walczysz? ty jestes blizej domu , nie narzekaj u nas jeszcze w tym roku ten §$$%%&%% garaz i roslinki musze ocieplic i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mein Gott, jaki Wy macie sik tą wodą! Gratuluję!!! Mam nadzieję, że dotarliście do domu o przyzwoitej porze (rannym świtem ) i że następnym razem starczy czasu na pewną malutką wieś. Czy Frosch już do roboty poleciał? I co to za przystojniak specjalnie dla Brazy? Słodziutki! A ta skrzynka - za mała dla Froscha. I w ogóle proszę mu wpisać z powrotem nasz numer do komórki. Nie mam do kogo dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No proszę!!!! Wpadli na chwilę i jak narozrabiali!!!!! Wodę śmignęli wodociągom, rozkopali kawał dobrej ziemi i jeszcze zdążyli się w cieśli pobawić!!!! No jazda bez trzymanki normalnie!!! A Chester jest czaderski, powaga!!! Za to skrzyneczka jakoś mi się dziwnie kształtowo kojarzy z ..... No, nie powiem!! Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 marjuszek, ciesze sie , ze mamy juz wszystkie dostepne media a jak tam u ciebie? walczysz? ty jestes blizej domu , nie narzekaj u nas jeszcze w tym roku ten §$$%%&%% garaz i roslinki musze ocieplic i to wszystko No walczę Frosieńko, walczę Dzisiaj przywożą mają mi przywieźć bloczki. Papa czeka żebym ją przykleił do ław,ale ciągle pada i nie ma kiedy. Wkurzyłem się sam na siebie, bo przez tą przygodę z bratem zrobiłem głupi błąd przy szalowaniu i muszę przesunąć ścianę garażu o około 10 cm w głąb domu. Trochę mi brakuje czasu na prace przy budowie a na lepszą pogodę też nie bardzo mam co liczyć, także trzeba zakasać rękawy i brać kielnie w dłoń A z tym poszerzaniem twojego wykopu pod wodę, to pewnie Ty kopałaś na swoją szerokość, a jak wlazł Frosch, to się nie zmieścił, co? Pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ale masz oryginalną studzienkę wodomierzową W życiu takiej nie widziałam, musiałaś nieżle zbajerować gościa z ze Zwiku że, ci zrobił odbiór tego wodomierza Tylko dobrze zaizolujcie na zime od góry jakimś styropionam lub wełną. A cisnienie w sieci to masz za duże. Dopuszczalne jest 6atmosfer i wg mnie to Wodociągi powinny zadbać o reduktor cisnienia Ja z kolei mam bardzo niskie, w dolnej ale niestety dopuszczalnej granicy ale woda leci słabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mein Gott, jaki Wy macie sik tą wodą! Gratuluję!!! Mam nadzieję, że dotarliście do domu o przyzwoitej porze (rannym świtem ) i że następnym razem starczy czasu na pewną malutką wieś. Czy Frosch już do roboty poleciał? I co to za przystojniak specjalnie dla Brazy? Słodziutki! A ta skrzynka - za mała dla Froscha. I w ogóle proszę mu wpisać z powrotem nasz numer do komórki. Nie mam do kogo dzwonić. dotarlismy depeesiu na czas nawet jeszcze 3 kwadranse sie znalazly na.... ..ty wiesz juz co a ta skrzynka jest na licznik ,ale mozna i kochanka tam chowac numer zostawilam , nie jestem taka jak sie robie przystojniak to moj Chester....moze nasze pieski? ....... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No proszę!!!! Wpadli na chwilę i jak narozrabiali!!!!! Wodę śmignęli wodociągom, rozkopali kawał dobrej ziemi i jeszcze zdążyli się w cieśli pobawić!!!! No jazda bez trzymanki normalnie!!! A Chester jest czaderski, powaga!!! Za to skrzyneczka jakoś mi się dziwnie kształtowo kojarzy z ..... No, nie powiem!! Miłego dnia!!! mnie sie kojarzy z szafa i ......z kochankem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 marjuszek, ciesze sie , ze mamy juz wszystkie dostepne media a jak tam u ciebie? walczysz? ty jestes blizej domu , nie narzekaj u nas jeszcze w tym roku ten §$$%%&%% garaz i roslinki musze ocieplic i to wszystko No walczę Frosieńko, walczę Dzisiaj przywożą mają mi przywieźć bloczki. Papa czeka żebym ją przykleił do ław,ale ciągle pada i nie ma kiedy. Wkurzyłem się sam na siebie, bo przez tą przygodę z bratem zrobiłem głupi błąd przy szalowaniu i muszę przesunąć ścianę garażu o około 10 cm w głąb domu. Trochę mi brakuje czasu na prace przy budowie a na lepszą pogodę też nie bardzo mam co liczyć, także trzeba zakasać rękawy i brać kielnie w dłoń A z tym poszerzaniem twojego wykopu pod wodę, to pewnie Ty kopałaś na swoją szerokość, a jaak wlazł Frosch, to się nie zmieścił, co? Pozdrawiam i ściskam tak mi przykro z powodu tej twojej scianki mozna sie wkurzyc w takich momentach na maxa mam nadzieje , ze mnie omina takie niespodzianki moze mi podpowiesz na co zwrocic szczegolna uwage , zeby uniknac takiej wtopy hahhaha ..podpadles Froschowi ...z tym dolem ten waski row , ktory widac na zdjeciach byl ok , tylko trzeba poszerzyc w mejscu , gdzie byla robiona nawiertka , zeby gosc mial mozliwosc krecic kluczem nie kopalam zagadywalam tylko koparkowego (gosc z tej samej wsi , trzeba sie jakos zaprzyjaznic ) ogolnie na wykopie zaosczedzilismy 250zl, niewiele , ale ja juz taka jestem , ze stowka do stowki i robi sie duza kwota , a jesli mozna ja zaoszczedzic to czemu nie na studzience samodzielnie zrobionej kolejne 150zl , wiec ciesze sie jak glupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ale masz oryginalną studzienkę wodomierzową W życiu takiej nie widziałam, musiałaś nieżle zbajerować gościa z ze Zwiku że, ci zrobił odbiór tego wodomierza Tylko dobrze zaizolujcie na zime od góry jakimś styropionam lub wełną. A cisnienie w sieci to masz za duże. Dopuszczalne jest 6atmosfer i wg mnie to Wodociągi powinny zadbać o reduktor cisnienia Ja z kolei mam bardzo niskie, w dolnej ale niestety dopuszczalnej granicy ale woda leci słabiutko czekaj jak sie przeprowadzisz do Pyrlandii niejedno jeszcze zobaczysz Slazacy i Poznaniacy bardzo oszczedni sa ogolnie w wodociagach kazali wlozyc kregi , ale kiedy przyjechal kierownik robot zasugerowal nam , ze skoro licznik bedzie kiedys w domu po co inwestowac w te kregi kase (fakt.....mialam na sobie mini , wysokie kozaczki i malutki dekolt ,ale nie sadze , zeby mialo to jakies znaczenie ) ogolnie musze wam powiedziec , ze w Woznikach i Lublincu sa tak mili urzednicy , ze normalnie az do zrzygania np. przy skladaniu wniosku zapomnielismy decyzji o odrolnieniu , pani powiedziala , zebysmy sie nie martwili ,ona sobie sama to wyciagnie (wazne tylko , ze jest pozytywna ) wszystkim zyczylabym takiej obslugi klienta steropianem narazie nie przykrywamy , poniewaz na nasza prosbe wode na czas zimy odcieto na zasuwie puszcza ja na wiosne reduktor zalozymy , ale dopiero jak woda bedzie w domu poza tym wszystkim dziekuje , ze czytaja te moje pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 verunia Bogdan kazal mi do Ciebie napisac : studzienka wodomierzowa jest zgodna z projektem , ktory sama zrobilas ponoc tak ja zaprojektowalas pozdrawia cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Przepraszam bardzo, a garaż??? A wody gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Przepraszam bardzo, a garaż??? A wody gratuluję a garaz ? chyba jest w twoim tartaku frosch dzwonil , narazie grzecznie i ostrzegl pania , ze jesli zadzwoni ponownie nie bedzie juz dla niej taki mily babsztyl tlumaczyl sie , ze do nas dzwonili , ale nikt nie odbieral maja zadzwonic do konca tego tygodnia niestety jetem w De podalam im telefony mojej mamy a jeszcze z nia dzisiaj nie rozmawialam jesli nie zadzwonia frosch z..je..bi..e ja jak s..u.k.e , wiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 umówili się czy jak?? kuźwa, no ja pi@#$% przepraszam, że się uniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 umówili się czy jak?? kuźwa, no ja pi@#$% przepraszam, że się uniosłam nam sie w zasadzie nie spieszy ,ale to wnerwiajace jak cie robia w balona moja mama z tata przejeci rola odbioru garazu siedzi jak na szpilkach aa oni sobie jaja robia niech powie babsko , ze bedzie np. w styczniu i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 nawet jeszcze 3 kwadranse sie znalazly na.... ..ty wiesz juz co No i straszna wiadomość okazała się blagą! a ta skrzynka jest na licznik ,ale mozna i kochanka tam chowac Hm... interesująca koncepcja... Masz kogoś na oku? numer zostawilam , nie jestem taka jak sie robie No dobra, wierzę Ci... przystojniak to moj Chester....moze nasze pieski? ....... co? Ta moja bidula już zbyt leciwa, ma 12 lat i boję się, że nie dałaby rady... Ale Frosch na wiadomej bryce... czemu nie? Oczywiście jechać! Nic innego! "Pomyłka gospodyni" wciąż czeka na Niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 nawet jeszcze 3 kwadranse sie znalazly na.... ..ty wiesz juz co No i straszna wiadomość okazała się blagą! a ta skrzynka jest na licznik ,ale mozna i kochanka tam chowac Hm... interesująca koncepcja... Masz kogoś na oku? numer zostawilam , nie jestem taka jak sie robie No dobra, wierzę Ci... przystojniak to moj Chester....moze nasze pieski? ....... co? Ta moja bidula już zbyt leciwa, ma 12 lat i boję się, że nie dałaby rady... Ale Frosch na wiadomej bryce... czemu nie? Oczywiście jechać! Nic innego! "Pomyłka gospodyni" wciąż czeka na Niego. przestan prosze z ta straszna wiadomoscia nie mam depeesiu nikogo na oku i nie mam zamiaru miec , ale jakby ktoras potrzebowala ... popatrz, nie powiedzialabym , ze sunia ma 12 lat , wyglada duzo mlodziej frosch nie odpusi ...ani bryki , ani pomylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 verunia Bogdan kazal mi do Ciebie napisac : studzienka wodomierzowa jest zgodna z projektem , ktory sama zrobilas ponoc tak ja zaprojektowalas pozdrawia cie serdecznie o cholerka, musiałam być na niezłej bańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 verunia Bogdan kazal mi do Ciebie napisac : studzienka wodomierzowa jest zgodna z projektem , ktory sama zrobilas ponoc tak ja zaprojektowalas pozdrawia cie serdecznie o cholerka, musiałam być na niezłej bańce ja tam nie wnikam .... widocznie kierownik tez byl niezle wstawiony , bo mowil , ze jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts