wu 03.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzień dobry Żabcia się chyba jednak rozbiera bo Jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Na ulicy ... hmmyyy ... no fakt, strach, legiony Ojca R. mogłyby szturm przypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Na ulicy ... hmmyyy ... no fakt, strach, legiony Ojca R. mogłyby szturm przypuścić więcej by było zadowolonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Pozwoliłam, żeby cię frosz wygrzał, ale teraz to przeginasz Chcesz, żeby się chłop spocił?? Zostaw go już w spokoju i wracaj tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ej kaska wygrzana jestem na maxa o katarze juz nie pamietam nawet z krotkim rekawkiem wczoraj biegalam buzke opalilam kocham sloneczko , daje mi takiego kopa , ze ho ho !!!! dzisiaj widze jakies chmury na niebie , mam nadzieje, ze nic z nich nie poleci , bo sie wk..urze ......chcialabym jutro na spacerek do ogrodu botanicznego P.S. czy wasi faceci tez maja takiego swira na punkcie Formuly 1 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ej kaska wygrzana jestem na maxa o katarze juz nie pamietam nawet z krotkim rekawkiem wczoraj biegalam buzke opalilam kocham sloneczko , daje mi takiego kopa , ze ho ho !!!! dzisiaj widze jakies chmury na niebie , mam nadzieje, ze nic z nich nie poleci , bo sie wk..urze ......chcialabym jutro na spacerek do ogrodu botanicznego P.S. czy wasi faceci tez maja takiego swira na punkcie Formuly 1 ???? Hmm, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg udanej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 No tak. Nas to się nie zauważa i na nasze pytania nie odpowiada. Nasi faceci nie mają świra na tle Formuły 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 dobry wiecżór Żabko pluj dalej żeby nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dobry wieczór jak to nikt całą niedzielę do Żabci nie wstapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 i ja sie tysz długi czos nie łodsywołek..ale na fyjesdsie byłek..i na imprezie dwudniowej wróciłem....i beda zaś pisoł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No a zkim mamy gadać, jak Gospodyni nie ma? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry Żabka wyłaź z błotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ziomalka pozdrawiam slonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 przyszłam słonecznie Żabki pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.04.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 P.S. czy wasi faceci tez maja takiego swira na punkcie Formuly 1 ???? moja by pedziała, że nie wczorej zamiast patrzeć jak leje w Malezji zawiozłech moja do Świerklańca coby sie pooglondała Hanyski Ogród u Żurka ale ceny tam majom zaj......e a frosze teroz muszom dować pozor jak przez droga przełażom, bo szofery je nie łomijajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 jestem jestem , tylko ..zajeta do swiat sie przygotowuje jamlesik uwielbiam jezdzic do Swierklanca kiedys co drugi tydzien nawet z dzieciakami na spacery jezdzilam teraz ......niestety kilka razy do roku na szczescie mamy rzut beretem , moznaby nawet pieszo dojsc (na rowerze juz mi sie zdarzalo ) ceny owszem...zaczynaja szokowac juz.....na parkingu kiedys bylo normalniej ...cala rodzinka kupowalismy cos do szamania , picia , lody , chru pki , dupki itd i nie bylo jakiegos wielkiego szoku teraz.....nie zabieramy dzieci maja swoje sympatie, z ktorymi sami jezdza tam jest tak romantycznie i pieknie ..zielen , woda, kaczuszki, koniki ..eeech wkur.....zaja mnie tylko...rolkarze no i koncerty .....najczesciej slaskich kapel sa ...zarypiaste , co prawda Frosch za nimi nie prezpada , ale dla mnie jest w stanie sie poswiecic co do formel 1 .....wczoraj o dziwo Frsoch byl wyjatkowo spokojny , zalamany i smutny ale ...opanowany .. podczas wyscigu w Australii bylo....ostro ....po wypadku Kubicy ..skakal, przeklinal, rzucal czapeczka , jeden lac polecial za mebloscianke , drugim prawie wybil szybe w oknie heheheh......meskie emocje hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To Frosch, widzę, gość z temperamentem jest! Frosia, jajka drapane pokazuj, na pewno masz już nadrapanych sporo! Pliiiiiissssssssss!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 oj, on jest wyjatkowo spokojnym facetem do czasu ...az sie wkurzy anetko, przysiegam na wszystkie swietosci , ze nie mam jeszcze zadnego naprawde nie mam czasu ale .......masz niezlego nosa, poniewaz rano przygotowywalam juz ....wywar z lusek cebulowych zawsze farbuje jajka lacznie z lupinami, ale pomyslalm , ze zrobie wywar , przecedze i sprobuje jaja ugotowac w samym barwniku, moze nie beda wychodzic na skorupkach takie "chmurki" i beda po prostu rowno zafarbowane dam znac co mi wyszlo zawsze dosc pozno zaczymam drapac, bo przeciez my te jajka perfidnie jemy, wiec musza byc w miare swieze obiecuje pokazywac kazda kroszonke jako wzor dla niezdecydowanych i dla wszystkich wielbicieli tej metody wypasiony zestaw skalpeli , ktory zamowilam przed 3-ma tygodnaimi jeszcze nie doszedl , ale.....zamowilam juz inny ( w Solingen ) , najzwyklejszy- chirurgiczny zestawik , ktory juz czeka z utesknieniem na moje lapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Żabcia jak przecedzisz to nie będzie ciapków no i jeszcze nie wiem jak Ty robisz ale u mnie sie zawsze jajca płynem do garów myję żeby skorupkę odtłuścić lepiej chyta kolorek pokazuj pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts