frosch 20.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 przed paroma godzinami wrocilam z..urlopu swiatecznego (zmeczona, urobiona i zajechana na maxa) mialyscie niezle przygody z ..jajami laseczki dps jestes dla mnie Super Talent !!!!!! otrzymujesz dozywotnia licencje na skrobanie jaj wusia pochwalilabys sie tym co wydrapalas (moze byc na priv) jak bede miala czas to wkleje wam moja kroszonke wydrapana specjalnie dla Frsocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzień dobry Żaba dzieki za wiarę w moje umiejętności wrzucę wieczorkiem dawaj Froschową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 jak bede miala czas to wkleje wam moja kroszonke wydrapana specjalnie dla Frsocha Wklej koniecznie ...czekamy z niecierpliwością Frosia kiedy będziesz na działeczce? .. słomiana wdowa jestem ostatnio i strasznie mnie nosi W ogóle nie pojmuję jak ludziska mogą rozstawać się na długie tygodnie czy miesiące ...ja to jakaś inna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gdzieś Ty była na te święta?? W Australii?? Że cię tak długo nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 taaaa....... za granico ja byla , ale wschodnio ....czyli w Pl najpierw w oba dni swiateczne przyjmowalam gosci a potem remoncik mieszkania mi sie zamarzyl Matko !!! jak na Slasku sie strasznie brudzi - co roku trzeba mieszkanie odswiezac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ziomalka postrafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja tylko chciałam powiedzieć, że to jajco z domkiem to Sołtysa robota, nie moja. Mam mu powiedzieć, że dostał licencję? Dobrze, żes się znalazła i wróciła, bo bys całkiem się zajechała, Babo! No i pokaż to Froschowe jajko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cześć Drapaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No i gdzie to Froszkowe jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witam dziewczyny depeesiu , Pawel naprawde zdolny jest OBOJGU WAM PRZYZNAJE LICENCJE !!!! oto najlepszy prezent jaki kiedykolwiek Frosch dostal od zajaczka (to jego slowa) : http://img15.imageshack.us/img15/9706/bolid.jpg http://img15.imageshack.us/img15/5398/kubicaz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ale jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no pinknie, pinknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Matko !!! jak na Slasku sie strasznie brudzi - co roku trzeba mieszkanie odswiezac chyba ino w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Matko !!! jak na Slasku sie strasznie brudzi - co roku trzeba mieszkanie odswiezac chyba ino w Bytomiu ja , niby gruby i huty pozywiyrane , ale maras to jeszcze chyba z czasow Komuny wylazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Matko !!! jak na Slasku sie strasznie brudzi - co roku trzeba mieszkanie odswiezac chyba ino w Bytomiu ja , niby gruby i huty pozywiyrane , ale maras to jeszcze chyba z czasow Komuny wylazi to jak od hołdów zawieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 dzień dobry Żaba ma nowy obrazek jaja Froschowe cudne moja kraszanka już nie miała siły się wczoraj wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jamles mosz chopie recht wusia jajko bylo jedno, obfocono je z trzech stron (jest jeszcze jedno zdjecie z flaga w szachownice) , poszlo nawet w koszyczku do kosciola i stoi teraz na honorowym miejscu we Froschowym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 widzisz jak Cię Żabol docenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ha, jakbym taka formułę 1 dostała, to też bym się cieszyła! A jaka karykaturka! Samaś to malowała? Ty to jednak masz talent duży, nie to, co ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no samiuska choc musze przyznac, ze uroda Kubicy jest dosc charakterystyczna i nie jest ciezko go narysowac ty tez masz talent, nie badz taka skromna ,a P. to mogly smialo brac udzial w pisankowych konkursach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts