frosch 26.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak zaczne go calowac po twojemu to mnie znowu 3 dni na forum nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 jak zaczne go calowac po twojemu to mnie znowu 3 dni na forum nie bedzie Bożesztymój, ale on ma pałer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 lajzki..powiadam lajzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 hejeczka kochani dobrze , ze my lajzy , a nie...flalmy albo co gorzyj ....szlampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia, co to wszystko znaczy, ale nie brzmi najprzyjemniej Cześć Żabonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 brazulko brzmi calkiem swojsko dla co niektorych ale nie nie chcialabys byc tak nazwana .....chyba , ze flalma /(flauma) ....do dzis sie zastanawiam co takiego zlego jest w tym slowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Chyba nie chcę za bardzo wnikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To chyba flama - taka "kochanica", kochanka... Dzień dobry i miłego dnia życzę! Lecę zaraz syrop z mniszka robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Honoratko ... pozdrowienia dla Gustlika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no ja wlasnie nie wiem o co z ta "flauma" chodzi .... moze jamlesik albo ghoscik rozjasnia mi moj hanyski umysl flauma, zouza, motyka ....to ogolnie niezbyt mile epitety w kierunki kobiety ...ale nie wiem skad sie wzielo ich pochodzenie flauma to sliwka .....wiec mysle, ze okreslenie to oznacza kobiete zlosnice , nerwuske ...taka, ktora jak sie wscieknie to az robi sie fioletowa ze zlosci zouza ..to sos ....ale rowniez okreslenie kobiety zlej, zlosliwej motyka...wiadomo wredniaczka,intrygantka ....ale skad pochodzenia tych okreslen ...???? moze i ja bym taki syropek zrobila ? kiedys przygotowywalam takowy, jak dzieci byly male ....raz , ze mialy zajecie na lace (trzeba bylo 600 szt. kwiatkow mlecza zebrac ) , dwa- przydatny przy przeziebieniach (moje pily go profilaktycznie, bo w ogole nie chorowaly , a bardzo im smakowal ) narazie gotuje kompot z rabarberu , ktory uwielbiam na weekend upieke drozdzowe z nim (moje dzieciaki przyjezdzaja) i chlebek juz rosnie - Frosch wieczorem sie ucieszy (ostatni pieklam wstyd sie przyznac ....na Wielkanoc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Honoratko ... pozdrowienia dla Gustlika a dziekuje, dziekuje przekaze jak tylko wroci ...z wojenki ino , ze on tyn pierun gorolski ..nie godo chyba , ze se jaja robi i nasladuje mojego fatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przestali sie calowac?? To i ja przyjde. Wczoraj bylo mniej bespiecznie. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przestali sie calowac?? To i ja przyjde. Wczoraj bylo mniej bespiecznie. Dzien dobry. nie boj sie zeljko swinska grypa jeszcze do nas nie doszla i mam nadzieje, ze nie bedzie miala zamiaru docierac slyszalam, zescie obgadywaly z depeesia wszystkich rowno mam nadzieje, ze i mnie niezle obsmarowalyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A nie piekły Cię policzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 dobry wieczór całuśna Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mam nadzieję, że i ja się na to Żelkowo-Depsiowe obgadywanie załapałam, chociaż objawy tegoż nie występowały u mnie... Czeeee zieloniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A nie piekły Cię policzki? szczukało sie Froszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no wlasnie ani to ani to wybieram sie zaraz na handelek : ogorkow malosolnych mi sie zachcialo oczywiscie nigdy w zyciu nie kupie tutaj takich ogorkow gruntowych jak w Pl (tutaj wygladaja one jak miniaturki naszych szklarniowych) ale jak sie nie ma co lubi to sie je co sie da zjesc potem do glacoka sie wybieram .......nie cierpie !!!! i prasowanie na mnie czeka i wszywanie zamkow do poszewek poduszek caly dzien znow zleci nie wiedziec jak szybko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts