DPS 19.10.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 frosch nie odpusi ...ani bryki , ani pomylki Na to właśnie liczymy. Z tym, że ja bym bardzo chciała, żebyś Ty też przyjechała. Może drugą brykę skombinować? Mogę się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja mysle skrycie , ze Frosia to chetnie by sie jakas dobra fura przejechala Taka prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 frosch nie odpusi ...ani bryki , ani pomylki Na to właśnie liczymy. Z tym, że ja bym bardzo chciała, żebyś Ty też przyjechała. Może drugą brykę skombinować? Mogę się postarać. hehehe mnie tylko hulajnoge albo powsinoge jaka skoluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja mysle skrycie , ze Frosia to chetnie by sie jakas dobra fura przejechala Taka prawdziwa o o o !!!! ja bardzo chetnie taka fura z konikiem moze byc i taczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Z konikiem, powiadasz... To też się da załatwić. Ale do tego potrzebny jest dłuższy pobyt niż kilkugodzinny. To i powsinogę wtedy załatwię. I brykę. I furę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 tak mi przykro z powodu tej twojej scianki mozna sie wkurzyc w takich momentach na maxa mam nadzieje , ze mnie omina takie niespodzianki moze mi podpowiesz na co zwrocic szczegolna uwage , zeby uniknac takiej wtopy hahhaha ..podpadles Froschowi ...z tym dolem ten waski row , ktory widac na zdjeciach byl ok , tylko trzeba poszerzyc w mejscu , gdzie byla robiona nawiertka , zeby gosc mial mozliwosc krecic kluczem nie kopalam zagadywalam tylko koparkowego (gosc z tej samej wsi , trzeba sie jakos zaprzyjaznic ) ogolnie na wykopie zaosczedzilismy 250zl, niewiele , ale ja juz taka jestem , ze stowka do stowki i robi sie duza kwota , a jesli mozna ja zaoszczedzic to czemu nie na studzience samodzielnie zrobionej kolejne 150zl , wiec ciesze sie jak glupia Żeby uniknąć dziwnych sytuacji, nie możesz brać ze mnie przykładu i odpuścić niesolidnemu projektantowi. Błąd przy przeliczeniach popełniłem ja, ale robiłem coś, co powinien zrobić projektant. Trudno, 8cm jakoś przeżyje. Trzeba być uważnym i sprawdzać wszystko dwa razy Frosch sobie poradzi bo to zawodowiec, a nie to co ja No co? Muszę odkupić winy za ten wąski wykop Co do oszczędności to 250 złotych na takich pracach to całkiem sporo. Zresztą jak dla Ciebie mało to podam swój numer konta, żebyś mogła... Trochę się tylko dziwię, że za dotrzymywanie towarzystwa przez Ciebie nie wykopał za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosiu, no to teraz ja trochę pomarudzę. Ja bardzo proszę i w ogóle i ten tego żeby zmienić awatar. Ja się nie zgadzam na kibelkaczkę, dopiero się pozbyliśmy kaczki z Warszawy (jednej tylko ), a Ty mi tutaj serwujesz takie paskudztwo? Ja proszę o coś bez kaczek i żeby najlepiej taka żabka na leżaczku albo co. Nie wiem, czy jest żabka w czerwonych adidasach. Ale jakby była, to też może być. To pisałam ja, DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Frosiu, no to teraz ja trochę pomarudzę. Ja bardzo proszę i w ogóle i ten tego żeby zmienić awatar. Ja się nie zgadzam na kibelkaczkę, dopiero się pozbyliśmy kaczki z Warszawy (jednej tylko ), a Ty mi tutaj serwujesz takie paskudztwo? Ja proszę o coś bez kaczek i żeby najlepiej taka żabka na leżaczku albo co. Nie wiem, czy jest żabka w czerwonych adidasach. Ale jakby była, to też może być. To pisałam ja, DPS. nie myl Frosch-a z Wc-kaczka ja innej marki jestem juz pisalam na Rw WSZELKIE REKLAMACJE W ZWIAZKU ZE ZMIANA MEGO AVATARA KIEROWAC DO JAMLESA dopsze, depeesiu moja najukochansza poszukam czegos bardziej w twoim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To ja się bardzo cieszę i z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Jamles dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Też go stłukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 nie robcie mu krzywdy dziewczyny on jest bardzo wrazliwa osoba zreszta juz zmienilam i nie ma o co robic awantury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froschka, Ty to zmieniasz image nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froschka, Ty to zmieniasz image nie nadążam kobieta zmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 froschka, Ty to zmieniasz image nie nadążam kobieta zmienna jest no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Frosia ślicznie wyglądasz!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Froschka to Ty juz masz ogrodzonko, a nawet roslinki posadzilas. Projekt masz bardzo fajny, przytulny bedzie Wasz domcio. Trzymam kciuki aby pozwolenie dali jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 zelijko , dziekuje , ze do nas wpadlas i za kciuki dziekujemy dziewczyny , ciesze sie , ze podoba wam sie moja nowa zabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Froszka przejrzałam jeszcze raz Twoje rzuty ale nie mogę dopatrzeć się jakiej głębokości masz balkon nad wykuszem? Pytam o to dlatego, że u mnie w projekcie było tak samo, że płyta na wykuszu nie wystawała poza obręb wukusza. Po zalaniu okazało się, że na górze powstał balkonik który ma 90cm głębokości. Po dodaniu 15cm ocieplenia balkonik tak się pomniejszy, że może jedna osoba tam bedzie mogła wyjść Nadlalismy więc teraz płytę tego balkonu dodając kolejne 40cm wokół. Gdyby jednak było to zrobione odrazu ze stropem byłoby wytrzymalsze bo monolit a i z wykończeniem czy też ociepleniem tej płyty byłby mniejszy problem. Że o ponownym ściaganiu murarzy nie wspomnę Piszę to wszystko, bo może przydadzą Wam się takie informacje i ustrzeżecie się tego błędu co ja. Te kilkdziesiąt cm wiecej to miejsce na barierkę i skrzynki na kwiaty. No i można swobodnie się tam poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Froszka przejrzałam jeszcze raz Twoje rzuty ale nie mogę dopatrzeć się jakiej głębokości masz balkon nad wykuszem? Pytam o to dlatego, że u mnie w projekcie było tak samo, że płyta na wykuszu nie wystawała poza obręb wukusza. Po zalaniu okazało się, że na górze powstał balkonik który ma 90cm głębokości. Po dodaniu 15cm ocieplenia balkonik tak się pomniejszy, że może jedna osoba tam bedzie mogła wyjść Nadlalismy więc teraz płytę tego balkonu dodając kolejne 40cm wokół. Gdyby jednak było to zrobione odrazu ze stropem byłoby wytrzymalsze bo monolit a i z wykończeniem czy też ociepleniem tej płyty byłby mniejszy problem. Że o ponownym ściaganiu murarzy nie wspomnę Piszę to wszystko, bo może przydadzą Wam się takie informacje i ustrzeżecie się tego błędu co ja. Te kilkdziesiąt cm wiecej to miejsce na barierkę i skrzynki na kwiaty. No i można swobodnie się tam poruszać. dzieki mayland za cenna uwage musze to przeanalizowac Maryno !na balkonie tez jeszcze nie bylam wogole gora malo sie zajmuje , bo tam maja byc tylko pokoje dla gosciow nie planowalam tez narazie niczego na balkonie ale na stojaco w razie czego tez mozna , co nie? przekaze wszystko wieczorem szefowi(frosch jest u nas od spraw technicznych ) ja mam wazniejsze sprawy na glowie : np. firanki, mebelki, roslinki, duperelki ... zajrze do projektu i dam ci znac jak gleboki jest nasz balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 wychodzi na to , ze mamy 90 cm zajrzalam tez do twego dziennika balkon wydaje sie taki maly no to dalas mi zagwozdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts