jamles 06.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczór Żaba noooooooo chyba wypisała się z ferajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Z córcią i Froschem szaleje... Pozdrówka zostawiam, Frosia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Chcę tylko nieśmiało zapytac, czy to moje już się wyprasowało Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wyprasowalo, wyprasowalo.... corka pojechala w poniedzialek zobacze ja dopiero na przelomie sierpnia i wrzesnia k.§$%$ jaka wsciekla dzis jestem jak ktos mi cos glupiego powie to normalnie przy.... a na zlot ..nie jade !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 noo jeruna kandego po czamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 co po czamu ?po czamu zlo czy po czamu nie jada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zwei.. kiedy jo cie opkukom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 zech jest tako zlo , bo bylach u szwabskiygo glacoka tela lot zech sie pilnowala i zech nie szla , az mie jakis dziobol podkusiul i godol mi na ucho : idz dziolcha ! zrob sie fajny friz , bo wyglondosz z tymi harami jak jakos heksa .... no idz zesz to, nie cykej sie ...glacok nie zrobi ci krziwdy !!!! gizd czorny pieronski , jak go dorwia to mu te jego widelki do d...py wraza !!!! k....wa !!!! wygladom jak pol d.py zza krzoka ludziom sie na oczy nie pokoza , jakos mycka sie kupia chyba ja pier....le coch dobrygo se z gowa zrobiola wyglondom jak chopsko gwiozda Kantry a srom to....byleby gwiozda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No i po czamu zło? I po czamu nie jadziesz? Oooo, doczytałam... Frosia, włosy nie zęby, odrosną. Na drugi raz nie idź do szwabskiego glacoka, na co Ci to? Ty masz włosy takie piękne, że żodyn glacok nie powinien ich tykoć! Oj, dzioucha, aleś się wyrychtowała... A jo Ci i tak przajam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Frosia - umyjesz, ułożysz po swojemu i będzie git jak mówi AgaJG a na końcu przecież odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No i po czamu zło? I po czamu nie jadziesz? jak po czamu ? wyglondom na nic !!! ludziom sie nie pokoza czekom na froscha i musi mi dac pozwolynie na krotke hary (obiecalach mu do mojyj 40-chy miec dugie ) ino kaj jo je poda ciachnon jak tu takie fajansiary a nie glacoki prowdziwe robiom nosz kurde .....staro zech jest i gupio siedza i rycza , co sie uspokoja to ida do lustra szukom jakis plusow w tym fryzie i zas dostaja spazmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzieki za slowa otuchy ale mnie juz nic nie pomoze czekam na froscha .......mam w domu maszynke - moze sam mi ciachnie te wlosy na ...Kore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 e, tam od razu na Korę będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no wiec przyjechal Frosch z pracy ...... wczesniej w drodze do domu 15 min sluchal przez telefon moich lamentow i zapewnial mnie o dozgonnej swej milosci i.............powiedzial, ze wystrzela mnie po dupie , poniewaz wygladam .......tak jak wygladalam ...czyli pieknie tylko mam mniej wlosow na glowie (babka wzienla mi je cale wycieniowala ) i wiecie co......juz nie pamietalam , ze mam takie krecone wloski (wczesniej obciazone dlugoscia byly tylko falowane) tak wiec przestalam juz plakac i...jade sobie cos kupic w ramach odszkodowanie za utrate 5,5 kg wlosia jeszcze raz dziekuje za wasze wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Frosia, ale wczoraj wieczorem, jak wpadłaś do mnie w odwiedziny, to wyglądałaś jak zawsze Córka wieczorem wpadła do domu z krzykiem, że gościa mamy i siedzi pod drzwiami...gość, nie córka siedzi. Wychodzę, patrzę, zielona froszka we własnej osobie siedzi pod drzwiami. Tylko taka jakaś nieśmiała, jak nie ona...ktoś urok rzucił, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Oj, Frosia, Frosia... Kto to widział, ryczeć bez hary? Pójdziesz do glacoka w APolsce, wyrówna i potem będą dorastać. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja wczoraj w parku też froszkę widziałam i jurna była jak nastolatka ... psu sprzed nosa śmignęła ino furczało - to ja już nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wyglondom na nic !!! ludziom sie nie pokoza poślij fotka to Ci powiem czy sie możesz ludziom pokozać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 wyglondom na nic !!! ludziom sie nie pokoza poślij fotka to Ci powiem czy sie możesz ludziom pokozać też kcem fotkę oblukać I Frosia nawet się nie waż pomyśleć o nie przyjechaniu na zlot bo normalnie do tych germańców przyjedziemy i siłą Cię na zlot przywieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 no i widzisz...wszystko dobrze się skończyło pozdrawiam wycieniowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts