Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zech jest tako zlo , bo bylach u szwabskiygo glacoka :evil:

tela lot zech sie pilnowala i zech nie szla , az mie jakis dziobol podkusiul i godol mi na ucho : idz dziolcha ! zrob sie fajny friz , bo wyglondosz z tymi harami jak jakos heksa .... no idz zesz to, nie cykej sie ...glacok nie zrobi ci krziwdy !!!! gizd czorny pieronski , jak go dorwia to mu te jego widelki do d...py wraza !!!! :evil:

k....wa !!!! wygladom jak pol d.py zza krzoka :( ludziom sie na oczy nie pokoza , jakos mycka sie kupia chyba :evil: ja pier....le coch dobrygo se z gowa zrobiola :evil:

wyglondom jak chopsko gwiozda Kantry :oops:

a srom to....byleby gwiozda :roll: :p

No i po czamu zło? I po czamu nie jadziesz? :o

Oooo, doczytałam... :lol:

Frosia, włosy nie zęby, odrosną. :wink:

Na drugi raz nie idź do szwabskiego glacoka, na co Ci to? :o

Ty masz włosy takie piękne, że żodyn glacok nie powinien ich tykoć! :evil:

Oj, dzioucha, aleś się wyrychtowała... :lol:

A jo Ci i tak przajam. :oops: :lol:

No i po czamu zło? I po czamu nie jadziesz? :o

jak po czamu ? :o

wyglondom na nic !!!

ludziom sie nie pokoza :cry: :cry: :cry:

czekom na froscha i musi mi dac pozwolynie na krotke hary (obiecalach mu do mojyj 40-chy miec dugie ) ino kaj jo je poda ciachnon jak tu takie fajansiary a nie glacoki prowdziwe robiom :evil: :cry:

nosz kurde .....staro zech jest i gupio

siedza i rycza , co sie uspokoja to ida do lustra

szukom jakis plusow w tym fryzie i zas dostaja spazmow :cry:

no wiec przyjechal Frosch z pracy ......

wczesniej w drodze do domu 15 min sluchal przez telefon moich lamentow i zapewnial mnie o dozgonnej swej milosci

i.............powiedzial, ze wystrzela mnie po dupie , poniewaz wygladam .......tak jak wygladalam :o :roll: ...czyli pieknie :D tylko mam mniej wlosow na glowie (babka wzienla mi je cale wycieniowala ) i wiecie co......juz nie pamietalam , ze mam takie krecone wloski (wczesniej obciazone dlugoscia byly tylko falowane)

tak wiec przestalam juz plakac i...jade sobie cos kupic w ramach odszkodowanie za utrate 5,5 kg wlosia :wink:

jeszcze raz dziekuje za wasze wsparcie :)

Frosia, ale wczoraj wieczorem, jak wpadłaś do mnie w odwiedziny, to wyglądałaś jak zawsze :roll:

Córka wieczorem wpadła do domu z krzykiem, że gościa mamy i siedzi pod drzwiami...gość, nie córka siedzi.

Wychodzę, patrzę, zielona froszka we własnej osobie siedzi pod drzwiami.

Tylko taka jakaś nieśmiała, jak nie ona...ktoś urok rzucił, czy co? :roll: :wink:

wyglondom na nic !!!

ludziom sie nie pokoza :cry: :cry: :cry:

poślij fotka to Ci powiem czy sie możesz ludziom pokozać 8)

też kcem fotkę oblukać :D

I Frosia nawet się nie waż pomyśleć o nie przyjechaniu na zlot bo normalnie do tych germańców przyjedziemy i siłą Cię na zlot przywieziemy 8) :D