Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nikogo nie zabila , taka to nie jest :roll: :D

wczoraj po zakupach , udanych zreszta (fajna kiecke dorwalam , Froschowi najbardziej dekolt przypadl do gustu 8) :oops: ) na Pro7 lecial moj ulubiony program a potem tak mnie oczy strzypaly (od placzu) ze padlam jak kawka :oops:

rano .............zamiast ladnie sie z wami przywitac .......stalam przed lusterkiem i prostowalam wlosy :p :lol: :lol: zeby w pracy jakos wygladac

fotek narazie nie mam , moze w weekend se cykne to wam podesle 8) :wink:

P.S. przyszedl pakiet z "zestawem kibica" (najnowsza kolekcja :wink: ) dla mojego Ajlowju - koszulka , czapeczka i szalik 8) .tak sie balam , ze nie dojdzie do jego urodzin (12.05). nawet lepiej , ze przyslali wczesniej , bo przeciez ..dzisiaj juz treningi w Hiszpani a w niedziele wyscig :D

tylko, ze teraz wypada mi chyba jeszcze cos dokupic , zeby we wtorek jakas niespodzianke mu zrobic ....tylko co? :roll: mial byc bilet na lipcowe wyscigi w De ,ale wczesniej zapowiedzial , ze nie chce przerywac urlopu :-?

P.S. 2.robie spaghetti z niedzwiedzim czosnkiem - zapraszam okolo godziny 17-ej na obiado-kolacje :wink:

wu to ja poczekam z Tobą :D

Przyszlam po uśmiech i jak zwykle dostałam go u Frosiu

jak Ty to robisz kochana to ja nie wiem :wink:

buziaki i słuchaj się Frosza on zawsze wie najlepiej .................. czy dobrze wyglądasz

a bielizna dla Ciebie to najlepszy prezent niespodzianka dla niego :wink:

fotek z nowa fryzura ...nie ma ....

cala niedziele chodzilam nieuczesana i nieodziana :oops:

aniu na N-K dodalam zdjecia robione w majowke , wiec jeszcze w starych wlosach :wink:

kurde , dziewczyny ...bielizna nie zrobi na nim wrazenia

tak mysle ...jej brak juz predzej

jedyne plany jakie mam wobec niego na jutro to...niecne plany ...

w piatek Frosch wymyslil, ze urodziny obchodzimy od teraz przez caly tydzien bo....urodzinowemu wszystko wolno :o :wink: :wink: