wu 08.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień dobry Żaba dawaj fotę bo normalnie po tym miętkim tyłku dostaniesz a włosy jak coś nie ręka odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zabiła glacoka i posadzili jom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zabiła glacoka i posadzili jom? I jeszcze go sklonowała i zabiła drugi raz ... posiedzi dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 nikogo nie zabila , taka to nie jest wczoraj po zakupach , udanych zreszta (fajna kiecke dorwalam , Froschowi najbardziej dekolt przypadl do gustu ) na Pro7 lecial moj ulubiony program a potem tak mnie oczy strzypaly (od placzu) ze padlam jak kawka rano .............zamiast ladnie sie z wami przywitac .......stalam przed lusterkiem i prostowalam wlosy zeby w pracy jakos wygladac fotek narazie nie mam , moze w weekend se cykne to wam podesle P.S. przyszedl pakiet z "zestawem kibica" (najnowsza kolekcja ) dla mojego Ajlowju - koszulka , czapeczka i szalik .tak sie balam , ze nie dojdzie do jego urodzin (12.05). nawet lepiej , ze przyslali wczesniej , bo przeciez ..dzisiaj juz treningi w Hiszpani a w niedziele wyscig tylko, ze teraz wypada mi chyba jeszcze cos dokupic , zeby we wtorek jakas niespodzianke mu zrobic ....tylko co? mial byc bilet na lipcowe wyscigi w De ,ale wczesniej zapowiedzial , ze nie chce przerywac urlopu P.S. 2.robie spaghetti z niedzwiedzim czosnkiem - zapraszam okolo godziny 17-ej na obiado-kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Pozdrawiam serdecznie Włosami sie nie przejmuj Mam nadzieje ze zdrówko dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Eeeee, tak późno mówisz, nie zdążyłam na to spaghetti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Żaba dorzuć fajną bieliznę i będzie Frosch zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A co to za ustrojstwo ten niedźwiedzi czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór Żabcia ja na fota czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień dobry dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 wu to ja poczekam z Tobą Przyszlam po uśmiech i jak zwykle dostałam go u Frosiu jak Ty to robisz kochana to ja nie wiem buziaki i słuchaj się Frosza on zawsze wie najlepiej .................. czy dobrze wyglądasz a bielizna dla Ciebie to najlepszy prezent niespodzianka dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.05.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 fotek z nowa fryzura ...nie ma .... cala niedziele chodzilam nieuczesana i nieodziana aniu na N-K dodalam zdjecia robione w majowke , wiec jeszcze w starych wlosach kurde , dziewczyny ...bielizna nie zrobi na nim wrazenia tak mysle ...jej brak juz predzej jedyne plany jakie mam wobec niego na jutro to...niecne plany ... w piatek Frosch wymyslil, ze urodziny obchodzimy od teraz przez caly tydzien bo....urodzinowemu wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ty się Frosia golizną nie wykręcaj zarzuć szlafroczek i cykaj a Fosch to sobie nieźle wykombinował z tymi urodzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 właśnie Żaba Ty miałaś robić fotkę od szyi w górę więc co miałaś na dole to mało istotne i mogłaś nic nie mieć więc się nie wykręcaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzień dobry słoneczne - u nas już słonko świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry zdjecia robil Frosch , wiec z reklamacjami prosze do niego moze dzisiaj walne sobie jakis fajny seksi fryz (dla mojego solenizanta) to poprosze B. zeby cyknal mi fotosa geby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 froschia no dawaj tego fotosa, wciaz tylko gadasz i nic. Swoja droga to ja jestem pewna zesz piekna jak zawsze, bo czy pieknosc moze zbrzydnac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzieńdobry Żaba no kaj ta fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jak jush naffet wuska sie po naszymu nauczyła godać to cie pikczer nie minie wiesz jako heheh witom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Duchaty toż ja się trochę na tym Waszym hanysowie nasiedziałam jakby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts