aniawmuratorze 12.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no Frosia się tak łatwo nie wymigasz juz we trójkę tu siedzimy i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Eeeee tam, ona tak tylko kokietuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 eeee taaam.....zobaczycie mnie na zlocie przed chwila wrocilam ze sklepu ....calkiem przypadkiem udalo mi sie kupic posciel z nadrukiem Formel 1 , wiec mam juz tak jakby komplecik kibica dla Froscha a tak prezentowal sie w niedziele http://img24.imageshack.us/img24/9864/p5100009r.jpg niestety (dla was )na zadnym z 73-ech zdjec zrobionych w niedziele ....nie mam ...wlosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no Frosia się tak łatwo nie wymigasz juz we trójkę tu siedzimy i czekamy jest i czworty ..... pogromy w brydża no chyba, że w szkata i nie wylejzymy aż nom fryza nie pokoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Żaba przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Froszem nam tu oczu nie zamydlaj a na zlocie mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 jedna sie chopem wymiguje tyros zas drugo zaczyno scieme walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Achtung !!!! specjalnie dla was !!! z serdecznymi pozdrowieniami : ode mnie i od Solenizanta http://img13.imageshack.us/img13/4012/gosiaprzyobrazie.jpg obszar znajdujacy sie pod obrazkiem przypominajacym serce zostal ocenzurowany przez Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 frosia to je w staryj weli sciemniaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 no co ty , duszek stare locken wylazilyby mie spod achselow ..... to jo je , blank aktualno .....jeszcze dzisiejszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 godej godej byles była zdrowo..lekorz kozoł przytakiffać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Frosia piękna jak zawsze ale Ty masz loki teraz fju fju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Frosia - prosze przekazać Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Frosza http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/803.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Frosia - ślicznie wyglądasz i o co chodzi z tymi włosami, przecież nie są krótkie i proszę Frosza wycałować urodzinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 z moimi wlosami to jest tak :nie sa ani proste ani krecone - takie troche falowane , od spodu loczki jak u murzyna ,grzywka sterczy w paru kierunkach ogolnie wszyscy fryzjerzy , ktorzy mieli z nimi do czynienia uwazaja , ze praktycznie sa nie do okielznania tzw.dziki typ ....nawet pieknie wystylizowane po paru godzinach zyja juz swoim zyciem jak byly dlugie to pod wplywem wlasnego ciezaru w miare lezaly prosto na plecach , ale teraz , gdy sa znacznie skrocone i wycieniowane kreca sie, zawijaja , stercza - po prostu szaleja . w zasadzie moglabym je potraktowac zelami, pastami, woskami i lakierami i stworzyc jakis artystyczny nielad na glowie, ale....nie cierpie tych wszystkich mazidel na wlosach.bez nich wystarczajaco trudno mi je rozczesac a myc nie zwyklam codziennie , poniewaz zasadniczo sa raczej suche , znaczy sie nigdy nie mam przetluszczonych . cale zycie mam z nimi problem , choc kazdy mi ich zazdrosci, ze takie geste i zdrowe najlatwiej sie ukladaly w przedszkolu : w dwa warkocze , ale...mama strasznie drapala mi skore glowy grzebieniem (bo sie szarpalam niemilosiernie) , wiec mi je obciela (tata nie gadal z nia 2 tygodnie) i....bylo jeszcze gorzej , bo choc z czesaniem nie bylo problemu to z ulozeniem ich...masakra (na N-K jest jedno moje zdjecie w krotkich wlosach hahahahhahah) w siodmej klasie znow mialam dlugie i do 30-tki najczesciej nosilam warkocz (do tylka) , ale sie znudzilo i...obcielam do ramion - znow byl problem z ich ulozeniem , bo tworzyly kask na lepetynie wiec znow zapuscilam - kto mnie widzial na zywo to wie , ze wygladam w rozpuszczonych wlosach jak czarownica hehehhehe (na szczescie malo kto widzial mnie zaraz po wygrzebaniu sie z poscieli haaha) pomyslalam , ze sie troche odmlodze jakas modna fryzurka no i....znacie dalszy ciag wczoraj z okazji urodzin Froscha wypicowalam je sobie : walki , nablyszczacz i te sprawy i nie powiem , nawet sie sobie podobalam (Froschowi baaaaaaaaaaaardzo !!!) ,ale nie chcielibyscie ich widziec dzisiaj hahaha ..boosski nielad nie mam jednak zamiaru krecic ich dziennie , bo bym ocipiala ja w ogole nie maluje sie i nie fryzuje na co dzien , wole byc zwyczajna dziekuje za zyczenia dla Froscha (przekazalam juz telefonicznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Chrzanisz Żabo, kokietujesz aż miło - dobrze wyglądasz, więc przestań się czepiać samej siebie i swoich włosów tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Chrzanisz Żabo, kokietujesz aż miło - dobrze wyglądasz, więc przestań się czepiać samej siebie i swoich włosów tyż jak dobrze mądrego posłuchać dzień doberek mówię i spóźnione życzenia dla Frosza zostawiam http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 froschia no mowilam, ze ladne nie moze byc brzydkie. A wlosy tyz kiedys mialam prawie tak geste. Starosc mi nie sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Żaba zwyczajna, dobre sobie Buziaki dla Frosza zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No pięknie Ci! A czego Ty na glacoka wrzeszczysz? Ech, Ty, kokietko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts