jamles 20.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jo nie rozumia o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jak nie rozumisz ? przeca godom do ciebie ech bolach dwa tydnie tymu w zoo (kolezanki malpy pooglondac ) i mom pora fotek froschow cudacznych pocykanych zaroz wom tu wkleja cobyscie mogli podziwiac moje ziomalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ta na pierwszy rzut oka wygladala jak figurka porcelanowa http://img39.imageshack.us/img39/1839/p5010006z.jpg a ta ? oryginalniejsza ode mnie http://img30.imageshack.us/img30/941/p5010011.jpg te ogladalismy niczym w odbiciu lustrzanym http://img32.imageshack.us/img32/5756/p5010012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 te ogladalismy niczym w odbiciu lustrzanym http://img32.imageshack.us/img32/5756/p5010012.jpg to wyglondo jakby wpadły między ..... cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 to wyglondo jakby wpadły między ..... cycki jaaaaaa , a cyce boly twarde jak bergi jo by prendzyj pedziala ze to som jondra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No matko kochana, zamiast frosze podziwiać, to Wy o gupotach jok zawsze! Frosze śwarne som i gryfne, słowo daję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jakie masz ładne kuzynki!!!!!! A ta w ciapki !!!! Wielce oryginalna, wielce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dobry wieczór Ropuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 hej my juz po sniadanku dzis u ns wolne , wiec jedziemy na wycieczke do köln w tamtejszym zoo mnie jeszcze nie bylo mam bzika na punkcie zwierzat mialam szczescie bedac dzieckiem , ze mieszkalam niedaleko naszego chorzowskiego zoo (no i Wesolego ) potem wstapimy jeszcze do Katedry i pomodlimy sie za Tomka zdrowie zycze wam slonecznego , milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Frosia - na tym ostatnim zdjęciu to Ty z Forszem? miłego dnia Wam życzę i bawicie się dobrze na wycieczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzień dobry miłego dnia Żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Za młodu byłam w Koln przez 1 dzień. Bardzo mi sie wtedy tam podobało, a juz katedra - piękna! I jeszcze figurę polskiej królewny ma za jakąś bardzo ważną. Bawcie się dobrze i módlcie szczerze - musi być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrej nocki Frosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 witaj romus a tak jakos nic sie nie dzieje u mnie ciekawego spokojna juz starosc nadejszla czy cus ??? Frosch wczoraj znow mnie rozbawil : skonczyl wczesniej robote , bo mial ja na dworze a zaczelo padac ( w zasadzie mial okienko 4h , bo wieczorem byl umowiony z babka na budowie).zadzwonil do mnie , ze wpadnie do domu na kawe i pojedziemy porozgladac sie za przyczepa kampingowa .ok.przyjechal do domu , napilismy sie kawy .wczesniej bralam prysznic , bo upal byl niemilosierny i zaczelam sie ubierac .pytam go czy nie widzial moich majtek, bo jestem pewna , ze mialam naszykowane z reszta ciuchow na fotelu .odpowiedzial , ze tez je widzial ,ale pewnie gdzies wynioslam , bo laze tam i nazad caly czas .nie mogac ich znalezc wyjelam inne. wyszlismy - frosch zamykal mieszkanie , ja przodem wyszlam na zewnatrz.kierujemy sie na parking ladnie trzymajac za raczke - standardzik.przed samochodem rozdzielamy sie : ja w prawo , on w lewo ...........nagle patrze !!! .......moje majtki przyczepione do rzepa na tylnej kieszeni roboczych spodni Froscha pieknie powiewaja na wietrze mieszkamy w centrum miasta, naprzeciw glownego dworca , ludzi niemalo jak zawsze ..... juz drugi raz taki numer odwalil ....ostatnim razem paradowal z moim stanikiem jak to chlop, siada na fotelu nie patrzac czy cos na nim lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hłe hłe nieśle nieśle posdraffiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to oficjalnie strzelam focha i się obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to oficjalnie strzelam focha i się obrażam Ty sie nie obrazaj, jeno ic Komtura wspierac, bo Cie tam cos nie widac, a Ty umisz ladnie mowic jak kcesz. Froschia dawaj no przepisa na czewapczici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to oficjalnie strzelam focha i się obrażam z jakiej to okazji ??? ps. ale nieoficjalnie to dalej do Froscha bedziesz sie migdalic franco, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to oficjalnie strzelam focha i się obrażam Ty sie nie obrazaj, jeno ic Komtura wspierac, bo Cie tam cos nie widac, a Ty umisz ladnie mowic jak kcesz. Froschia dawaj no przepisa na czewapczici. ales jej nagadala i dobrze, bo tylko u siebie facetow podrywa Serbische cevapcici - Rezepte (od Chefkoch-a) 600 g Hackfleisch vom Schwein 3 Zehe/n Knoblauch 2 TL Paprikapulver, rosenscharf 1/2 TL Salz 1 TL Pfeffer 1 Tüte/n Backpulver Zubereitung Die Knoblauchzehen am besten mit einer kleinen Prise Salz in einem Mörser stampfen, mit dem Hackfleisch vermischen. Dann das Salz, den Pfeffer, die Rosenpaprika (wer mag nimmt scharfes Chilipulver) dazugeben und gut durchkneten. Zum Schluss das Backpulver dazugeben, dadurch werden die Cevapcici schön locker. Noch etwa 5 Minuten weiterkneten (wie Teig), Fleischkugeln etwas größer als Tischtennisbälle formen und dann zur Rolle formen. Die Cevapcici mindestens 2 Stunden ziehen lassen vor dem Grillen - können aber auch in der Pfanne ausgebraten werden. http://img.chefkoch.de/ck.de/rezepte/5/5653/31205-small-serbische-cevapcici.jpg ja to lubie z ryzem "po mojemu" podawac ale nigdy nie dawalam tego proszku do miesa (w niektorych przepisach jest soda oczyszczona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nio kurna dojcze ataken..hilffe nich schissen..wez no po naszymu dej frosia nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts