ghost34 23.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 frosha bydzies na slocie cy ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 duszek nie byyydaaa w sobota Frosch musi jeszcze do roboty isc a tak sie radowalach ........ babeczki (to do kasi, wusi i depeesi ) ...jak takie madre jestescie , to ja zapraszam do siebie do bytomia (od poniedzialku do piatku jeszcze trzezwa, potem przez dwa dni nie pogadacie za bardzo ze mna , ale pobawic sie mozecie ) nastepne 2 tygodnie bede dostepna nad Jeziorem Nyskim kolejne 3 dni w Debkach nad morzem ostatnie 3 dni urlopu spedze w Nowogardzie (dawne szczecinskie) zapraszam serdecznie .do odwiedzin a nie do obrazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Frosia - szkoda, że nie będziesz może jeszcze coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a ja na gołębie czekam może B. jakiś katar złapie...i dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a ja na gołębie czekam może B. jakiś katar złapie...i dacie radę no widzisz jeaczek ? mialam w planach i golabki , i zur ci przywiezc ... te skur%&$%§ale Szwaby nie moga przezyc jak B. do Polski jedzie na urlop i na koniec wszyscy chca miec wszystko zrobione gdybym mu od blisko miesiaca nie pomagala , w ogole na urlop bysmy nie pojechali (ale nauczylam sie przy okazji tynkowac sciany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Teraz to będziecie podróżować jak para królewska O melaminie nic nie wiem i się nie wypowiem! a jeszcze wam powiem , ze.....ja to nie potrzebuje przyczepy - cale zycie z namiotem jezdzilam i bylo mi dobrze - z tym wypasionym , zakupionym w zeszlym roku to juz w ogole luksio bylo .ale.......mojemu ajlowjowi brakowalo .....lodowki - duuuzej lodowki , bo taka samochodowa od zawsze wozilam .on najchetniej zaladowalby ja do pelna ...piwem , a ja potrzebowalam jej na kielbase, mieso, ser, maslo itd .+ dwie butelki /dwie puszki piwa zamiennie z jedna Flaszka i zawsze byly zgrzyty .no wiec kupil lodowke......w zabudowie wiec teraz moze wziasc sobie te przenosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 To nad morzem ... co to za Debki ... czy tu chodzi o Dąbki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Debki kolo Wejherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Okey ... ja myślałam, że to Dąbki pod Koszalinem Szkoda, że nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Oooo nie! Teraz to ja byłam w B. i Wasza kolej jest! U mnie to goście, żywic ich trza na cały dzień posiłki szykować - mowy nie ma, żebym się gdziekolwiek ruszyła. Zakupu przyczepy gratuluję - to fajna sprawa jest, będzie Wam na pewno bardzo wygodnie! Jakies foto na PW by się zdało, a nie tak, bez dania racji... A Bodzio jest paskud, specjalnie tak poplanował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a ja na gołębie czekam może B. jakiś katar złapie...i dacie radę no widzisz jeaczek ? mialam w planach i golabki , i zur ci przywiezc ... te skur%&$%§ale Szwaby nie moga przezyc jak B. do Polski jedzie na urlop i na koniec wszyscy chca miec wszystko zrobione gdybym mu od blisko miesiaca nie pomagala , w ogole na urlop bysmy nie pojechali (ale nauczylam sie przy okazji tynkowac sciany ) no i muszę smakiem sie obejść cze wieczorne szkoda tego zlotu aleeeeeeeeeeee będą jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Frosia, łączmy się w bólu, ja na Zlocie też nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Też nie mogę jechać. Damy radę, gorsze rzeczy nas spotykały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 NIE NIE NIE !!!!! dzis w nocy odszedl moj najwiekszy idol - Michael Jackson nie zdawalam sobie sprawy , ze tak to przezyje wychowalam sie na jego muzyce , sluchalam jego piosenek tysiace razy , dawaly mi tyle radosci , dostarczaly tyle wzruszen .... wczoraj jadac do Holandii z 5h nawijalam Froschowi , jak bardzo cenie sobie tworczosc Michaela , spiewalam na glos jego kawalki ...w koncowym efekcie zaplanowalismy w niedalekiej przyszlosci udzial w koncercie , cieszylam sie , ze zaczal znow spiewac , czekalam na najnowsza plyte ..... nie zlicze ile chwil w moim zyciu ma zwiazek z jego piosenkami ....wiekszosc to piekne , radosne wydarzenia z lat mojej mlodosci , ale w smutku znajdowalam ukojenie sluchajac ulubionych piosenek opowiadalam Froschowi jak to mialam cala sciane wylepiona jego plakatami , kazdy zeszyt oprawiony w plakat z jego podobizna .....no mialam fiola .wspominalam tez jak to tato wyjechal na Zachod i spelnil moja JEDYNA prosbe i przywiozl mi kasete magnetofonowa pt. "Thriller" , ktora to wypomina w zartach mi do dzisiaj .Majac 100 DM "kieszonkowego" wydal na nia ...18 DM !!! pewnie serce mu sie kroilo , bo 25 lat temu , przynajmniej dla moich rodzicow byl to niemaly pieniadz .Nie wiem ile razy jej sluchalam ...ale znam ja totalnie na pamiec . wiecie co? czuje sie jakby umnarla jakas czesc samej mnie wiem , ze moze wam sie wydac to smieszne , zwazywszy na moj wiek , ale wyje jak rozhisteryzowana nastolatka a tak poza tym wszystko u nas ok .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mnie taka reakcja nie dziwi, straszliwie przeżyłam śmierć Freddie'ego Mercury. Też wyłam, w doborowym towarzystwie zresztą, bo moi koledzy-marynarze takoż mieli łzy w oczach, gdy słuchaliśmy wiadomości o odejściu Freddie'go. A Michaela bardzo lubię i zawsze z przyjemnością Go słucham ... szkoda, to był w sumie bardzo nieszczęśliwy człowiek Trzymaj się Frosiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dziekuje brazunia smierc Frediego oplakiwalam razem z moim ex mezem , ktory byl jego wielkim Fanem ...pamietam ..pocieszalam doroslego faceta placzacego jak dziecko teraz i mnie to spotkalo pomijajac ogolnie tragizm jego zywota byl dla mnie naprawde Wielkim Czlowiekiem .Mial w sobie duzo z dziecka - jego dziecinstwo odebrala mu scena , zawsze krytykowalam jego rodzicow i obwinialam o krzywde jaka mu wyrzadzili . a jego taniec? normalnie totalny odlot !!! obchodzil urodziny razem z moim mlodszym synem , zawsze wznosilismy toasty za zdrowie Majkela .....teraz cos odeszlo , cos bardzo waznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dzień dobry Frosiu trzym się mocno takie niestety życie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M Ten utwór wstrząsnął mną totalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 jego teledyski byly po prostu GENIALNE !!!!! i "Anilolka" tez juz nie ma wczoraj zmarla Farrah Fawcett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Frosiu - trzymaj się cieplutko Przyznam, że nie przepadałam za MJ ale teledyski miał faktycznie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts