Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

duszek nie :cry: :cry: :cry: byyydaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

w sobota Frosch musi jeszcze do roboty isc :evil: :evil: :evil:

a tak sie radowalach ........

babeczki (to do kasi, wusi i depeesi ) ...jak takie madre jestescie , to ja zapraszam do siebie do bytomia (od poniedzialku do piatku jeszcze trzezwa, potem przez dwa dni nie pogadacie za bardzo ze mna , ale pobawic sie mozecie )

nastepne 2 tygodnie bede dostepna nad Jeziorem Nyskim

kolejne 3 dni w Debkach nad morzem

ostatnie 3 dni urlopu spedze w Nowogardzie (dawne szczecinskie)

zapraszam serdecznie :D :D :D .do odwiedzin a nie do obrazania :p

a ja na gołębie czekam :evil:

może B. jakiś katar złapie...i dacie radę :roll:

no widzisz jeaczek ? mialam w planach i golabki , i zur ci przywiezc ... :(

te skur%&$%§ale Szwaby nie moga przezyc jak B. do Polski jedzie na urlop i na koniec wszyscy chca miec wszystko zrobione :evil:

gdybym mu od blisko miesiaca nie pomagala , w ogole na urlop bysmy nie pojechali (ale nauczylam sie przy okazji tynkowac sciany :o :lol: )

Teraz to będziecie podróżować jak para królewska :D O melaminie nic nie wiem i się nie wypowiem!

a jeszcze wam powiem , ze.....ja to nie potrzebuje przyczepy - cale zycie z namiotem jezdzilam i bylo mi dobrze - z tym wypasionym , zakupionym w zeszlym roku to juz w ogole luksio bylo .ale.......mojemu ajlowjowi brakowalo .....lodowki - duuuzej lodowki , bo taka samochodowa od zawsze wozilam .on najchetniej zaladowalby ja do pelna ...piwem :evil: , a ja potrzebowalam jej na kielbase, mieso, ser, maslo itd .+ dwie butelki /dwie puszki piwa zamiennie z jedna Flaszka i zawsze byly zgrzyty :-? .no wiec kupil lodowke......w zabudowie :roll: :lol:

wiec teraz moze wziasc sobie te przenosna 8) :p :p

Oooo nie! :p

Teraz to ja byłam w B. i Wasza kolej jest! :p :wink:

U mnie to goście, żywic ich trza na cały dzień posiłki szykować - mowy nie ma, żebym się gdziekolwiek ruszyła. :-?

Zakupu przyczepy gratuluję - to fajna sprawa jest, będzie Wam na pewno bardzo wygodnie! :D :D :D

Jakies foto na PW by się zdało, a nie tak, bez dania racji... :p

A Bodzio jest paskud, specjalnie tak poplanował. :evil:

a ja na gołębie czekam :evil:

może B. jakiś katar złapie...i dacie radę :roll:

no widzisz jeaczek ? mialam w planach i golabki , i zur ci przywiezc ... :(

te skur%&$%§ale Szwaby nie moga przezyc jak B. do Polski jedzie na urlop i na koniec wszyscy chca miec wszystko zrobione :evil:

gdybym mu od blisko miesiaca nie pomagala , w ogole na urlop bysmy nie pojechali (ale nauczylam sie przy okazji tynkowac sciany :o :lol: )

no i muszę smakiem sie obejść :roll: :-? :-?

cze wieczorne :D

szkoda tego zlotu :roll:

aleeeeeeeeeeee 8)

będą jeszcze nie :wink: :lol: :lol:

NIE NIE NIE !!!!!

dzis w nocy odszedl moj najwiekszy idol - Michael Jackson :cry: :cry: :cry:

nie zdawalam sobie sprawy , ze tak to przezyje

wychowalam sie na jego muzyce , sluchalam jego piosenek tysiace razy , dawaly mi tyle radosci , dostarczaly tyle wzruszen ....

wczoraj jadac do Holandii z 5h nawijalam Froschowi , jak bardzo cenie sobie tworczosc Michaela , spiewalam na glos jego kawalki ...w koncowym efekcie zaplanowalismy w niedalekiej przyszlosci udzial w koncercie , cieszylam sie , ze zaczal znow spiewac , czekalam na najnowsza plyte ..... :cry:

nie zlicze ile chwil w moim zyciu ma zwiazek z jego piosenkami ....wiekszosc to piekne , radosne wydarzenia z lat mojej mlodosci , ale w smutku znajdowalam ukojenie sluchajac ulubionych piosenek

opowiadalam Froschowi jak to mialam cala sciane wylepiona jego plakatami , kazdy zeszyt oprawiony w plakat z jego podobizna .....no mialam fiola .wspominalam tez jak to tato wyjechal na Zachod i spelnil moja JEDYNA prosbe i przywiozl mi kasete magnetofonowa pt. "Thriller" , ktora to wypomina w zartach mi do dzisiaj .Majac 100 DM "kieszonkowego" wydal na nia ...18 DM !!! pewnie serce mu sie kroilo , bo 25 lat temu , przynajmniej dla moich rodzicow byl to niemaly pieniadz .Nie wiem ile razy jej sluchalam ...ale znam ja totalnie na pamiec .

wiecie co? czuje sie jakby umnarla jakas czesc samej mnie

wiem , ze moze wam sie wydac to smieszne , zwazywszy na moj wiek , ale wyje jak rozhisteryzowana nastolatka :cry: :cry: :cry:

a tak poza tym wszystko u nas ok ....

Mnie taka reakcja nie dziwi, straszliwie przeżyłam śmierć Freddie'ego Mercury. Też wyłam, w doborowym towarzystwie zresztą, bo moi koledzy-marynarze takoż mieli łzy w oczach, gdy słuchaliśmy wiadomości o odejściu Freddie'go.

A Michaela bardzo lubię i zawsze z przyjemnością Go słucham ... szkoda, to był w sumie bardzo nieszczęśliwy człowiek :(

Trzymaj się Frosiu!

dziekuje brazunia

smierc Frediego oplakiwalam razem z moim ex mezem , ktory byl jego wielkim Fanem ...pamietam ..pocieszalam doroslego faceta placzacego jak dziecko

teraz i mnie to spotkalo :cry:

pomijajac ogolnie tragizm jego zywota byl dla mnie naprawde Wielkim Czlowiekiem .Mial w sobie duzo z dziecka - jego dziecinstwo odebrala mu scena , zawsze krytykowalam jego rodzicow i obwinialam o krzywde jaka mu wyrzadzili .

a jego taniec? normalnie totalny odlot !!!

obchodzil urodziny razem z moim mlodszym synem , zawsze wznosilismy toasty za zdrowie Majkela .....teraz cos odeszlo , cos bardzo waznego :(