Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wrocilam juz z pracy

oczy cale popuchniete

nadal mi smutno :(

na dodatek nie jade dzisiaj do Warszawy i jeszcze bardziej mi smutno :cry:

wyskoczyly mi jakies syfy na ryjku i jest mi juz smutniej niz smutno, bo chcialam za tydzien ladnie wygladac

wieem, ludzilam sie ...to nierealne i juz mi smutniej niz smutniej niz smutno :(

i najsmutniej mi jest z tego powodu , ze jest mi smutno , a nie ma froscha bo jest w pracy

a ja nie luubiee sie smucic

aaaaaaaaaa....jak mi smutno :cry:

Następna... Depsia już morze łez wypłakała i co pozazdrościłaś Jej :roll: :wink:

Frosieńko, niech Ci nie będzie smutno bo i ja się dołączę ... nie mam jak psiaka wziąć z Łodzi, może trzeba będzie pociągiem, ale czy on wytrzyma 8 godzin tak bez żadnego przystanku?

Eeeee...do doopyyyyyy!!!

Nie powiem za dużo, ale Michael jest pierwszym artystą, po którego smierci płaczę. :cry:

Jeszcze nigdy w życiu nie zdarzyło mi się to, a wiecie, że nie jestem skora do łez. :cry:

Był bardzo samotny, nie rozumiał świata i świat nie rozumiał jego.

Był geniuszem - tak zazwyczaj bywa z geniuszami, że świat ich nie rozumie, a i umierają młodo... :cry: :cry: :cry:

no i nadejszla wiekopomna chwila :o :roll: :D :D :D

obiecuje , ze sie nie zmienie przez nastepne 10 lat (no , moze troche sie pomarszcze :wink: )

brazunia dxiekuje za zyczena :D

wypijcie moje zdrowie !!!!

http://th.interia.pl/50,bced36be11648536/Drinki.jpg

plan dnia mam troche napiety , wiec regularnie nie bede mogla tutaj zagladac

o 12-ej umowilam sie z fryzjerem (tylko medolawanie, bo obcielam sie juz wczoraj ) ...dzis chcialabym jaks sportowa odmladzajaca fryzurke

potem jade juz do mamy na ogrodek przygotowac wszystko na imprezke piwno-grillowa (21 osob)

w sobote tez sie umowilam z fryzjerem ( o 10-ej), zazycze sobie jakas romantyczny friz pasujacy do sukni, ktora sobie kupiloam specjalnie na ten wieczor (czerwona, kroj M.Monroe)- impra na 29 osob - mam nadzieje ze dam rade wszystko przygotowac

na poprawiny tez mam nowa kiecke 8) , tez czerwona -ale taka podlotkowa :lol:

to by bylo na tyle

acha , dostalam po polnocy bukiet od Froscha ...mozecie ju zazdroscic, przepiekny :lol:

Gosieńko!

W tym dniu życzę Ci, aby szczęście nigdy Cię nie opuszczało, abyś każdego dnia miała mnóstwo powodów do radości, abyś była zawsze tak kochana przez Najbliższych, jak jesteś i abyś zawsze miała same szczęśliwe dni!

Niech Cię wszystkie złe rzeczy omijają z daleka, kochana i niech zawsze dla Ciebie słońce świeci!!!

100 lat w szczęściu i zdrowiu!!!

http://images.prezentuj.to/wielki-bukiet-roz_duze-zdjecie_3632.jpg