mikopiko 26.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mnie też tąpnęło jak zobaczyłam na ekranie wiadomość o śmierci Michaela.... Mimo, że był kochany przez swoich fanów to był chyba bardzo samotnym człowiekiem ... Takiej gwiazdy jak on to chyba już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wrocilam juz z pracy oczy cale popuchniete nadal mi smutno na dodatek nie jade dzisiaj do Warszawy i jeszcze bardziej mi smutno wyskoczyly mi jakies syfy na ryjku i jest mi juz smutniej niz smutno, bo chcialam za tydzien ladnie wygladac wieem, ludzilam sie ...to nierealne i juz mi smutniej niz smutniej niz smutno i najsmutniej mi jest z tego powodu , ze jest mi smutno , a nie ma froscha bo jest w pracy a ja nie luubiee sie smucic aaaaaaaaaa....jak mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Następna... Depsia już morze łez wypłakała i co pozazdrościłaś Jej Frosieńko, niech Ci nie będzie smutno bo i ja się dołączę ... nie mam jak psiaka wziąć z Łodzi, może trzeba będzie pociągiem, ale czy on wytrzyma 8 godzin tak bez żadnego przystanku? Eeeee...do doopyyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 nie rycz mała nie rycz też mi jest tak dziwnie za szczawia strasznie go lubiłam, a płytę Bad to zdarłam dosłownie. Szkoda, ale nie mamy na to najmniejszego wpływu. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dziekuje wam dziewczynki ide kupic pare drobiazgow i biore sie za pakowanie jutro jade do Pl i....miesiac laby ..aaaaaaaaaaaaaa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A co masz za tydzień nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czterdzieche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 KUPILAM SOBIE LATAWIEC !!!!! pede sobie puszczac na plazy i lyzki do salatek w ksztalcie usmiechnietych sloneczek i torbe termoizolacyjna (bo lodowki nikt nie chce nosic - za ciezka ) i juz zycie jest piekniejsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 KUPILAM SOBIE LATAWIEC !!!!! pede sobie puszczac na plazy i lyzki do salatek w ksztalcie usmiechnietych sloneczek i torbe termoizolacyjna (bo lodowki nikt nie chce nosic - za ciezka ) i juz zycie jest piekniejsze !!! Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czterdzieche będziesz ryczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 czterdzieche będziesz ryczeć? taaaa ....jak popije .....leciec beda tylko i wylacznie moje ulubione kawalki muzyczne - wiekszosc z nich znam na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie powiem za dużo, ale Michael jest pierwszym artystą, po którego smierci płaczę. Jeszcze nigdy w życiu nie zdarzyło mi się to, a wiecie, że nie jestem skora do łez. Był bardzo samotny, nie rozumiał świata i świat nie rozumiał jego. Był geniuszem - tak zazwyczaj bywa z geniuszami, że świat ich nie rozumie, a i umierają młodo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeszcze się to szwendam, a to już po północy! Skoro tak, tooooo.... Happy Birthday to You!!!!!!!!!! http://www.ani3.dk/tekster-ny/t8/CAF5ZTQS.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2009 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Froschu, skarbie.... wszystkiego naj... naj... naj... i jeszcze trochę tego naj... http://www.wiegran.de/happy_birthday.jpgmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 no i nadejszla wiekopomna chwila obiecuje , ze sie nie zmienie przez nastepne 10 lat (no , moze troche sie pomarszcze ) brazunia dxiekuje za zyczena wypijcie moje zdrowie !!!! http://th.interia.pl/50,bced36be11648536/Drinki.jpg plan dnia mam troche napiety , wiec regularnie nie bede mogla tutaj zagladac o 12-ej umowilam sie z fryzjerem (tylko medolawanie, bo obcielam sie juz wczoraj ) ...dzis chcialabym jaks sportowa odmladzajaca fryzurke potem jade juz do mamy na ogrodek przygotowac wszystko na imprezke piwno-grillowa (21 osob) w sobote tez sie umowilam z fryzjerem ( o 10-ej), zazycze sobie jakas romantyczny friz pasujacy do sukni, ktora sobie kupiloam specjalnie na ten wieczor (czerwona, kroj M.Monroe)- impra na 29 osob - mam nadzieje ze dam rade wszystko przygotowac na poprawiny tez mam nowa kiecke , tez czerwona -ale taka podlotkowa to by bylo na tyle acha , dostalam po polnocy bukiet od Froscha ...mozecie ju zazdroscic, przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.07.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 maksiu tez cie kocham dziekuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gosieńko! W tym dniu życzę Ci, aby szczęście nigdy Cię nie opuszczało, abyś każdego dnia miała mnóstwo powodów do radości, abyś była zawsze tak kochana przez Najbliższych, jak jesteś i abyś zawsze miała same szczęśliwe dni!Niech Cię wszystkie złe rzeczy omijają z daleka, kochana i niech zawsze dla Ciebie słońce świeci!!!100 lat w szczęściu i zdrowiu!!! http://images.prezentuj.to/wielki-bukiet-roz_duze-zdjecie_3632.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Frosiu kochana - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :D http://www.twojekwiaty.pl/do/image/_big/BOU06_88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gosiu...Ty wiesz Zdrówka i wszysko, co najlepsze niech Cię z życiu spotyka http://lh6.ggpht.com/_noAye5KqvnM/SkxXbB8ZuOI/AAAAAAAACWU/4tpRpj44EFE/r%C3%B3%C5%BCa.jpg P.S. tera, to naprawdę stara d..pa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Żabo nasza Kochana - a zdjęcia tej Monroe'mówki bendom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts