magi 10.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 cześć Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 dziekuje za wszystkie zyczenia !!!!! wlasnie wrocilam z urlopu i pakuje sie ...bo jutro jade na Mazury...na wesele w domu bede dopiero w przyszlym tygodniu , wtedy sobie z wami pogadam buziaki dla wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 dobry wieczór i znowu nas porzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry wieczór Żabcia Ty całe lato zamierzasz nie być na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zabciu kochana jeszcze odemnie przyjmij mega spóźnione najszczersze zyczenia urodzinowe Mam nadzieje że urlopik sie udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hej dziouchy !!! zagladam od czasu do czasu na forum , ale nic nie klikam bo.....sama nie wiem dlaczego ullercia dziekuje ci pieknie w twoje urodzinki bylam nad jeziorem w Nysie ....zaluje , ze nie mialam do Ciebie nr tel . , chorkiem odspiewywalismy "Sto lat " (telefonicznie) mojej mamie , dwom moim kuzynkom a twoje zdrowko tez wypilismy !!!! /PAMIETALAM !!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 cześć Frosiu uszy Cię wczoraj mam nadzieję nie piekły jak wspomniałam o )Tobie na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 hej dziouchy !!! zagladam od czasu do czasu na forum , ale nic nie klikam bo.....sama nie wiem dlaczego ullercia dziekuje ci pieknie w twoje urodzinki bylam nad jeziorem w Nysie ....zaluje , ze nie mialam do Ciebie nr tel . , chorkiem odspiewywalismy "Sto lat " (telefonicznie) mojej mamie , dwom moim kuzynkom a twoje zdrowko tez wypilismy !!!! /PAMIETALAM !!!/ Ogromniaste dzięki , ciesze się że się dobrze bawiłas ja tez czasowa ostatnio jestem (tak jak zwykle ) więc wiecej czytam jak piszę W twoje urodzinki niestety neta nie miałam ani nr tel i stąd takie fau pa kurcze kiedy my sie w koncu na kawę gdzies spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeeee Żabolu kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czeeeeesc dobrze , ze wygrzebalas moje komenty , bo dlugo byloby mi ich szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 NOooooooooooo nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczór Żabce z pierścionkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 NO jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Żabcia, aleś się biżuterii dochrapała!!!!!Też jestem pod wrażeniem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 przyleciała błyskotką dala po oczach i tyle ją widzieliśmy żaba napisz coś ........... że zupę przypaliłaś, że Frosz w korku utknął, że włosy masz proste ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wiecżór Żaba a pokaż fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wieczór a gdzie Żaba proszę Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dzień dobry! Frosieńko kochana co tam u ciebie słychować? aleśmy się za tobą stęsknili... buziolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 hej monis u nas wszystko po staremu : kochamy sie dalej jak dwa wariaty (cokolwiek to znaczy ) , pracujemy , coraz rzadziej jezdzimy do Polski i.....w piatek sie zareczylismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 hej monis u nas wszystko po staremu : kochamy sie dalej jak dwa wariaty (cokolwiek to znaczy ) , pracujemy , coraz rzadziej jezdzimy do Polski i.....w piatek sie zareczylismy ożeszty w mordeeee ALE CZAAAAAAAAAAAD ale dasz se czasem Frosza cmoknąć, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts