Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

hej dziouchy !!! :D

zagladam od czasu do czasu na forum , ale nic nie klikam bo.....sama nie wiem dlaczego :o :roll:

ullercia dziekuje ci pieknie :D

w twoje urodzinki bylam nad jeziorem w Nysie ....zaluje , ze nie mialam do Ciebie nr tel . , chorkiem odspiewywalismy "Sto lat " (telefonicznie) mojej mamie , dwom moim kuzynkom a twoje zdrowko tez wypilismy !!!! :lol: /PAMIETALAM !!!/

hej dziouchy !!! :D

zagladam od czasu do czasu na forum , ale nic nie klikam bo.....sama nie wiem dlaczego :o :roll:

ullercia dziekuje ci pieknie :D

w twoje urodzinki bylam nad jeziorem w Nysie ....zaluje , ze nie mialam do Ciebie nr tel . , chorkiem odspiewywalismy "Sto lat " (telefonicznie) mojej mamie , dwom moim kuzynkom a twoje zdrowko tez wypilismy !!!! :lol: /PAMIETALAM !!!/

Ogromniaste dzięki , ciesze się że się dobrze bawiłas :lol:

ja tez czasowa ostatnio jestem :roll: (tak jak zwykle :oops: )

więc wiecej czytam jak piszę :wink:

W twoje urodzinki niestety neta nie miałam ani nr tel :oops: i stąd takie fau pa :oops:

kurcze kiedy my sie w koncu na kawę gdzies spotkamy :-?

• 1 month później...
hej monis :D

u nas wszystko po staremu : kochamy sie dalej jak dwa wariaty (cokolwiek to znaczy :oops: :lol: ) , pracujemy , coraz rzadziej jezdzimy do Polski :( i.....w piatek sie zareczylismy 8) :p

ożeszty w mordeeee :o

ALE CZAAAAAAAAAAAD :D :D :D :D

ale dasz se czasem Frosza cmoknąć, co????