Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziekuje dziewczeta :D szczegolnie za te buziaki :D :D :D

z wiadomosci rodzaju "coumnieslychac" : syn (ten najstarszy) wyprowadza sie z domu :o - chce zamieszkac ze swoja dziewczyna (sa juz ze soba od 4 lat) ....i ciesze sie (to ogromny krok ku samodzielnosci) i.....czuje jakos dziwnie :roll:

jest mi o tyle latwiej , ze i tak z nim nie przebywam na co dzien i najwazniejsze : bedzie mieszkal TYLKO dwie ulice dalej .no i dziewczyna jest calkiem calkiem (pod kazdym wzgledem)

ale jakos tak sie obawiam :roll: ............czy za szybko nie wroci z powrotem :p :lol:

takie ot ...rozsterki mamusiowe :roll:

BUZIOLKI !!!!!

froscha kochana Ty moja, tesknie za Toba rodaczko!!!!!!

I badz dumna ze syna. T bardzo dobrze, ze chce isc sam w swiat. A swiadomosc, ze zawsze ma gdzie wracac tez w tym pomaga.

Sciskam Cie mocno.

p.s. a do Warszawy to bys nie przyjechala ??? :D

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

brazunia i RESZTA !!!!

kochani jestescie :D

ciesze sie ogromnie, ze jeszcze mnie pamietacie i moze nawet ociupinke tesknicie za mna i za Froschem ....

regularnie zagladam na forum i sledze pare waznych dla mnie watkow , ale sama nie wiem dlaczego nie chce mi sie nie odzywac

???????????????????

no nie wiem czy sie tak zestarzalam po 40-tce , czy gdzies wypalilam poprzez rezygnacje z budowy ...kie licho ?????

ciagle jednak o was pamietam , mysle o was , coniektorych odwiedzam 8) ,sledze ich w komentarzach (do dziennikow zadko zagladam :oops: )

ale..wlasnie to ale .....co sie ze mna stalo , ze to cos ulecialo ???

nie zmienilam forum, nie wiem....wiecej w domu cos majsterkuje , szyje , moze nawet za druty sie wezme :D

nie wiem co spowodowalo, ze autentycznie izoluje sie od swiata , moze ta zagramanica tak na mnie wplywa ...teraz tak zadko do Polski jezdze :(

poza tym wszystkim jestem dalej normalna czyli lekko stuknieta :D

buziaczki wam sle ogromne !!!!

brazunia i RESZTA !!!!

kochani jestescie :D

ciesze sie ogromnie, ze jeszcze mnie pamietacie i moze nawet ociupinke tesknicie za mna i za Froschem ....

regularnie zagladam na forum i sledze pare waznych dla mnie watkow , ale sama nie wiem dlaczego nie chce mi sie nie odzywac

???????????????????

no nie wiem czy sie tak zestarzalam po 40-tce , czy gdzies wypalilam poprzez rezygnacje z budowy ...kie licho ?????

ciagle jednak o was pamietam , mysle o was , coniektorych odwiedzam 8) ,sledze ich w komentarzach (do dziennikow zadko zagladam :oops: )

ale..wlasnie to ale .....co sie ze mna stalo , ze to cos ulecialo ???

nie zmienilam forum, nie wiem....wiecej w domu cos majsterkuje , szyje , moze nawet za druty sie wezme :D

nie wiem co spowodowalo, ze autentycznie izoluje sie od swiata , moze ta zagramanica tak na mnie wplywa ...teraz tak zadko do Polski jezdze :(

poza tym wszystkim jestem dalej normalna czyli lekko stuknieta :D

buziaczki wam sle ogromne !!!!

:evil: :evil: :evil: :evil:

Ty jędzo!

Za Froszem tęsknię, za Tobą jak tak gadasz to nie :p :p