aniawmuratorze 14.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 no wreszcie jakieś niusy stąd ten pierścionek zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór oj niedomyślne kobiełki u Żaby we komentach nie bywacie gdzie się bezczelnie o fotę przymawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 kaska !!!!! smutno mi ................ umieraja moje najwieksze milosci zycia http://m.onet.pl/_m/0fe4ba8332f1852d6a98305e613d7b85,0,1.jpg zawsze bede go kochac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzień doberek! Gratulowałam już, więc tylko powtórzę: BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! Frosch mi obiecał, że jesienią (tego roku!!!) zajedziecie. Zrobi mnie w capa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 przyjedzie, przyjedzie .............jak go narzeczona pusci postaramy sie kochana chocby na kawe wpasc przeciez wiesz , ze lubie sie z toba sciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 GRATULKI a Patricka też lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 hej monis u nas wszystko po staremu : kochamy sie dalej jak dwa wariaty (cokolwiek to znaczy ) , pracujemy , coraz rzadziej jezdzimy do Polski i.....w piatek sie zareczylismy wow!!! ale się cieszę!! serdeczne gratulki i (jak mawia moja Majcia) soczyste buziaki - od nas wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dziekuje dziewczeta szczegolnie za te buziaki z wiadomosci rodzaju "coumnieslychac" : syn (ten najstarszy) wyprowadza sie z domu - chce zamieszkac ze swoja dziewczyna (sa juz ze soba od 4 lat) ....i ciesze sie (to ogromny krok ku samodzielnosci) i.....czuje jakos dziwnie jest mi o tyle latwiej , ze i tak z nim nie przebywam na co dzien i najwazniejsze : bedzie mieszkal TYLKO dwie ulice dalej .no i dziewczyna jest calkiem calkiem (pod kazdym wzgledem) ale jakos tak sie obawiam ............czy za szybko nie wroci z powrotem takie ot ...rozsterki mamusiowe BUZIOLKI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 froscha kochana Ty moja, tesknie za Toba rodaczko!!!!!! I badz dumna ze syna. T bardzo dobrze, ze chce isc sam w swiat. A swiadomosc, ze zawsze ma gdzie wracac tez w tym pomaga. Sciskam Cie mocno. p.s. a do Warszawy to bys nie przyjechala ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Frosia , to TEN pierścionek z awatara? Gratuluje z całych sił i ściskam nie mniej a wiesz jakie to świeto jak dzieci przyjeżdżają do domu ale dwie ulice to stanowczo za blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 To i jaki buziaki zostawiam zaobraczkowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 gratulacje i pozdrowienia serdeczne :-) PS. ale dawno mie tu nie było....a tu takie nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 WOW super pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Frosia, a kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry Żabus no weź rzuciłas smakowity kąsek i znikłaś teraz co następny wpis będzie żeś prawnie Froschowa czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Frosia, no ja Cię love cały czas, pamiętaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 brazunia i RESZTA !!!! kochani jestescie ciesze sie ogromnie, ze jeszcze mnie pamietacie i moze nawet ociupinke tesknicie za mna i za Froschem .... regularnie zagladam na forum i sledze pare waznych dla mnie watkow , ale sama nie wiem dlaczego nie chce mi sie nie odzywac ??????????????????? no nie wiem czy sie tak zestarzalam po 40-tce , czy gdzies wypalilam poprzez rezygnacje z budowy ...kie licho ????? ciagle jednak o was pamietam , mysle o was , coniektorych odwiedzam ,sledze ich w komentarzach (do dziennikow zadko zagladam ) ale..wlasnie to ale .....co sie ze mna stalo , ze to cos ulecialo ??? nie zmienilam forum, nie wiem....wiecej w domu cos majsterkuje , szyje , moze nawet za druty sie wezme nie wiem co spowodowalo, ze autentycznie izoluje sie od swiata , moze ta zagramanica tak na mnie wplywa ...teraz tak zadko do Polski jezdze poza tym wszystkim jestem dalej normalna czyli lekko stuknieta buziaczki wam sle ogromne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 brazunia i RESZTA !!!! kochani jestescie ciesze sie ogromnie, ze jeszcze mnie pamietacie i moze nawet ociupinke tesknicie za mna i za Froschem .... regularnie zagladam na forum i sledze pare waznych dla mnie watkow , ale sama nie wiem dlaczego nie chce mi sie nie odzywac ??????????????????? no nie wiem czy sie tak zestarzalam po 40-tce , czy gdzies wypalilam poprzez rezygnacje z budowy ...kie licho ????? ciagle jednak o was pamietam , mysle o was , coniektorych odwiedzam ,sledze ich w komentarzach (do dziennikow zadko zagladam ) ale..wlasnie to ale .....co sie ze mna stalo , ze to cos ulecialo ??? nie zmienilam forum, nie wiem....wiecej w domu cos majsterkuje , szyje , moze nawet za druty sie wezme nie wiem co spowodowalo, ze autentycznie izoluje sie od swiata , moze ta zagramanica tak na mnie wplywa ...teraz tak zadko do Polski jezdze poza tym wszystkim jestem dalej normalna czyli lekko stuknieta buziaczki wam sle ogromne !!!! Ty jędzo! Za Froszem tęsknię, za Tobą jak tak gadasz to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gośka ... kurde ... co ty se w kulki lecisz ... brakuje Cię na forum .... wracaj, czytaj , pisz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts