frosch 29.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 o Tyyyyy !!! kasko jedna !!!! zeby Cie zczyscilo z zazdrosci Franco jedna !!! kupilam sobie dzisiaj zajefajny kostiumik z latexu i mam zamiar wieczorem paradowac w nim przed froschem ....w przerwie na lampke wina powiem mu ze tesknisz za nim , a Tobie niech gula w sercu wyrosnie z zawisci , ze to ja go caluje i....takie tam, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dagus no przeca juzem cos napisala to moze juz mi tak zostanie na dluzej slyszalam , ze ostro walczysz sama z soba trzymam kciukaski (kostium ci pozycze jak bedziesz chciala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kochana... jak dotrwam to se taki z pejczykiem w zestawie fundne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kochana... jak dotrwam to se taki z pejczykiem w zestawie fundne pejczyk juz mam od dawna dostalam pod choinke od...syna i przyszlej synowej kajdanki jakies tez sie znajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 |Froszka, przestań se jaja robić, INO wróć. nędza jakas teraz na forumie A Frosza wycałuj i takie tam, tylko porządnie, a nie tak belejak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 trudno ... ja musze poczekać ... obiecałam se , że nic nowego do ubrania nie kupie póki nie osiągne celu wagowego a w ogóle to gratulacje spóźnione ... pierścionek widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dobra ide kolacjo-obiad gotowac wczoraj byl losos to dzisiaj...krupniok dla rownowagi w portfelu potem kapiel , friz , oleje na wygladzenie starego ciala i....przyleze do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Z tymi olejami przyleziesz??? Śliska będziesz, psia krętka Żabo Ty paskudna i kochana!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Przecież gady i płazy śliskie są Cześć Frosia. Brakuje tu Ciebie! Czasem do pionu niektórych trzeba postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dobry wieczór Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 sliska nie sliska , byle gladka byla maylandzia mowisz , ze w podnoszeniu jestem dobra wusia co to za minka ? szybciutko mi tu usmiech , bo zaraz Froscha na ciebie napuszcze i ......u kaski bedziesz miala przerypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 bo u mnie nie byłaś to raz znikasz bez słowa to dwa a trzy to ja się Kaśki nie bojam bo to ona ma u mnie przerypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Młoda, Ty do ludzi trafiłaś, a do mnie to już parę dni nie trafiłaś. To wino to ja trzymam (to, coście ostatnio przywieźli), nie daruję i musimy razem je wypić. Czy Ty masz w planie kradzież szczepki wawrzynu (lauru znaczy) z korzeniami? Jakby co, to wiesz... Babcia zadowolona jak 150, wiesz z czego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a przepraszam cie ja bardzo Kochana byla ja u ciebie ale ciebie nie bylo - na jakichs wyjazdach bylas a potem........potem tez bylam ale juz pisac mi sie nie chcialo wczoraj nawet juz sie zabieralam coby te probna mature z matmy omowic ale....zagadalam sie z moja maturzystka i pozno sie zrobilo ona (czyt.Ola) taki niedowiarek jest i caly czas steka , ze nie da sobie rady a ja jej musze tluc w ten "goopi lepek " ze jest madra i w ogole po mamie:oops: i da rade , bo przeciez przez caly czas systematycznie sie uczyla i byla pilna ale ..ta swoje, ze jest blondyna i ten teges juz jej dalam nawet kase na korki z angola , bo faktycznie nie jest w nim orlem a chce zeby nabrala pewnosci siebie po kim ona taka to nie wiem.....pewnie po mnie , bo tatus to zawsze najmadrzejszy , najpiekniejszy i w ogole Bog :/ wieesz jak to jest : male dzieci -maly klopot , duze- .......same klopoty :lol wusce to dobrze, malego slodziaka ma w domku : popatrz, ile nam babciom do szczescia trzeba ......niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja tam nie wiem, ale druty? Druty a nie my? Teraz wiem skad sie bierze moja depresja w ostatnie dni, tfu, poprzednie dni. Froschia czy Ty wiesz jakie to uczucie jak zerkasz na forum a tam widac gdzies nicka - obecna "Froschia"? Cos podobnego Ty masz jak po dlugim czasie na opcyczyznie..., z zakretu upatrzysz widok swojego Heimatlandu. Wiec, druty drutami, ale sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczór Żaba za te kalumnie to masz lanie a ten mały słodziak raz słodki raz niekoniecznie więc wiesz nie zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a przepraszam cie ja bardzo Kochana byla ja u ciebie ale ciebie nie bylo - na jakichs wyjazdach bylas a potem........potem tez bylam ale juz pisac mi sie nie chcialo wczoraj nawet juz sie zabieralam coby te probna mature z matmy omowic ale....zagadalam sie z moja maturzystka i pozno sie zrobilo ona (czyt.Ola) taki niedowiarek jest i caly czas steka , ze nie da sobie rady a ja jej musze tluc w ten "goopi lepek " ze jest madra i w ogole po mamie:oops: i da rade , bo przeciez przez caly czas systematycznie sie uczyla i byla pilna ale ..ta swoje, ze jest blondyna i ten teges juz jej dalam nawet kase na korki z angola , bo faktycznie nie jest w nim orlem a chce zeby nabrala pewnosci siebie po kim ona taka to nie wiem.....pewnie po mnie , bo tatus to zawsze najmadrzejszy , najpiekniejszy i w ogole Bog :/ wieesz jak to jest : male dzieci -maly klopot , duze- .......same klopoty :lol wusce to dobrze, malego slodziaka ma w domku : popatrz, ile nam babciom do szczescia trzeba ......niewiele Ożesz w mordę, pisać Ci się nie chciało! Mój maturzysta za to całkiem na odwrót: "mamo, ale o co Ci chodzi, na peeeeeewno zdam, myslę, że ze 40% spokojnie zrobiłem..." Ściągnęłam z netu test i odpowiedzi, a on mi na to, że nie pamięta, co w niektórych pytaniach napisał w odpowiedzi! Korków z ang. na szczęście nie potrzebuje, mamusia go nauczyła, a i sam czasem nawet coś zrobi... Chyba pójdę sprawdzić, czy coś zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Frosia, Ty przypomnij swojemu blon aniołkowi, że Sharon Stone też blondynka i co, jak daleko zaszła!!!! Niech się dzioucha nie wygoopia, nooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 aj depeesia chlopaki inne podejscie maja ......bardziej lajtowe jak gdyby Olka to wieesz , troche taka panikara jest - czesto placze , ze tam z ocenami cos nie tak a potem....okazuje sie np.ze ma najwyzsza srednia w klasie ale jezyki faktycznie sa jej pieta achillesowa z matmy tez taki sredniaczek (ona bardziej humanistyczny umysl) choc ocene ma db ..za ladne oczy bo ja mlody matematyk bardzo lubi tlumacze jej , ze da rade a jak nie to sprobuje za rok znow mature pisac i gitara ale ta ciagle swoje , mam wyrzuty ,ze nie jestem kolo niej , no ale....zycie to nie bajka niestety zelijka a co masz do drutow ???? hę ??? kiedys probowalam w wieku chyba 16-tu lat - pamietam szalik i opaske na glowe dla chlopaka chcialam zrobic jako prezent pod choinke ...tak mi dlugo sie robilo, ze mama musiala mi pomoc , bo pewnie na Zajaczka jeszcze by tego kompletu nie dostal przy nastepnej wizycie w Pl bede musiala sie podszkolic u mamy , troche sobie poprzypominac , bo przeciez to ja bede w przyszlosci babcia i kto bedzie wtedy sweterki dla wnuczek robil ? oj pamietam, jakie moja Olusia miala piekne dzianinki nie moge byc gorsza , wiec trzeba sie przygotowac za wczasu wusia nie boje sie ciebie, bo wiem , ze mnie uwielbiasz i...boisz sie Froscha , ktory stanie w razie czego w mojej obronie tak przy okazji : powiedzial , ze jak mi uschnie jezyk to.....TY PRZYJEDZIESZ Do DE I BEDZIESZ WSYZSTKO SWOIM ZALATWIAC heheheheh brazula nie jest latwo cokolwiek wytlumaczyc mojemu uparciuszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Froschia nic nie mam do drutow, sama kiedys drutowalam. Jedyne jakie nie lubie to ..., kolczaste. A teraz babcie ida do sklepu i wnukom kupuja gotowe. I jest wiecej czasu na to aby z nimi razem ciacho ulepiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts