Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

o Tyyyyy !!! kasko jedna !!!! :evil: :evil: :evil:

zeby Cie zczyscilo z zazdrosci Franco jedna !!!

kupilam sobie dzisiaj zajefajny kostiumik z latexu 8) :oops: i mam zamiar wieczorem paradowac w nim przed froschem ....w przerwie na lampke wina powiem mu ze tesknisz za nim :p , a Tobie niech gula w sercu wyrosnie z zawisci , ze to ja go caluje i....takie tam, no wiesz :oops: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Młoda, Ty do ludzi trafiłaś, a do mnie to już parę dni nie trafiłaś. :o

To wino to ja trzymam (to, coście ostatnio przywieźli), nie daruję i musimy razem je wypić. :p :D

Czy Ty masz w planie kradzież szczepki wawrzynu (lauru znaczy) z korzeniami? Jakby co, to wiesz... :oops: :wink:

Babcia zadowolona jak 150, wiesz z czego! :lol:

a przepraszam cie ja bardzo Kochana

byla ja u ciebie ale ciebie nie bylo - na jakichs wyjazdach bylas :roll:

a potem........potem tez bylam ale juz pisac mi sie nie chcialo :oops:

wczoraj nawet juz sie zabieralam coby te probna mature z matmy omowic ale....zagadalam sie z moja maturzystka i pozno sie zrobilo :lol:

ona (czyt.Ola) taki niedowiarek jest i caly czas steka , ze nie da sobie rady

a ja jej musze tluc w ten "goopi lepek " ze jest madra i w ogole po mamie:oops: :lol: i da rade , bo przeciez przez caly czas systematycznie sie uczyla i byla pilna

ale ..ta swoje, ze jest blondyna i ten teges

juz jej dalam nawet kase na korki z angola , bo faktycznie nie jest w nim orlem a chce zeby nabrala pewnosci siebie

po kim ona taka to nie wiem.....pewnie po mnie , bo tatus to zawsze najmadrzejszy , najpiekniejszy i w ogole Bog :/

wieesz jak to jest : male dzieci -maly klopot , duze- .......same klopoty :p :lol: :lol

wusce to dobrze, malego slodziaka ma w domku : :evil: :wink:

popatrz, ile nam babciom do szczescia trzeba ......niewiele 8) :p :p

Ja tam nie wiem, ale druty? Druty a nie my?

Teraz wiem skad sie bierze moja depresja w ostatnie dni, tfu, poprzednie dni. :D

Froschia czy Ty wiesz jakie to uczucie jak zerkasz na forum a tam widac gdzies nicka - obecna "Froschia"? :D

Cos podobnego Ty masz jak po dlugim czasie na opcyczyznie..., z zakretu upatrzysz widok swojego Heimatlandu. :wink:

Wiec, druty drutami, ale sama rozumiesz. :p

a przepraszam cie ja bardzo Kochana

byla ja u ciebie ale ciebie nie bylo - na jakichs wyjazdach bylas :roll:

a potem........potem tez bylam ale juz pisac mi sie nie chcialo :oops:

wczoraj nawet juz sie zabieralam coby te probna mature z matmy omowic ale....zagadalam sie z moja maturzystka i pozno sie zrobilo :lol:

ona (czyt.Ola) taki niedowiarek jest i caly czas steka , ze nie da sobie rady

a ja jej musze tluc w ten "goopi lepek " ze jest madra i w ogole po mamie:oops: :lol: i da rade , bo przeciez przez caly czas systematycznie sie uczyla i byla pilna

ale ..ta swoje, ze jest blondyna i ten teges

juz jej dalam nawet kase na korki z angola , bo faktycznie nie jest w nim orlem a chce zeby nabrala pewnosci siebie

po kim ona taka to nie wiem.....pewnie po mnie , bo tatus to zawsze najmadrzejszy , najpiekniejszy i w ogole Bog :/

wieesz jak to jest : male dzieci -maly klopot , duze- .......same klopoty :p :lol: :lol

wusce to dobrze, malego slodziaka ma w domku : :evil: :wink:

popatrz, ile nam babciom do szczescia trzeba ......niewiele 8) :p :p

Ożesz w mordę, pisać Ci się nie chciało! :o :evil:

Mój maturzysta za to całkiem na odwrót: "mamo, ale o co Ci chodzi, na peeeeeewno zdam, myslę, że ze 40% spokojnie zrobiłem..." :-?

Ściągnęłam z netu test i odpowiedzi, a on mi na to, że nie pamięta, co w niektórych pytaniach napisał w odpowiedzi! :o :x

Korków z ang. na szczęście nie potrzebuje, mamusia go nauczyła, a i sam czasem nawet coś zrobi... :wink: :lol:

Chyba pójdę sprawdzić, czy coś zrobił... :p :lol:

aj depeesia chlopaki inne podejscie maja ......bardziej lajtowe jak gdyby :lol:

Olka to wieesz , troche taka panikara jest - czesto placze , ze tam z ocenami cos nie tak a potem....okazuje sie np.ze ma najwyzsza srednia w klasie :o :lol: :lol:

ale jezyki faktycznie sa jej pieta achillesowa :-?

z matmy tez taki sredniaczek (ona bardziej humanistyczny umysl) choc ocene ma db ..za ladne oczy bo ja mlody matematyk bardzo lubi :roll: :lol:

tlumacze jej , ze da rade a jak nie to sprobuje za rok znow mature pisac i gitara

ale ta ciagle swoje , mam wyrzuty ,ze nie jestem kolo niej , no ale....zycie to nie bajka niestety :-?

zelijka a co masz do drutow ???? hę ??? :roll: :p kiedys probowalam w wieku chyba 16-tu lat - pamietam szalik i opaske na glowe dla chlopaka chcialam zrobic jako prezent pod choinke ...tak mi dlugo sie robilo, ze mama musiala mi pomoc , bo pewnie na Zajaczka jeszcze by tego kompletu nie dostal :p :lol: :lol:

przy nastepnej wizycie w Pl bede musiala sie podszkolic u mamy , troche sobie poprzypominac , bo przeciez to ja bede w przyszlosci babcia i kto bedzie wtedy sweterki dla wnuczek robil ? :oops:

oj pamietam, jakie moja Olusia miala piekne dzianinki

nie moge byc gorsza , wiec trzeba sie przygotowac za wczasu :D

wusia nie boje sie ciebie, bo wiem , ze mnie uwielbiasz i...boisz sie Froscha , ktory stanie w razie czego w mojej obronie

tak przy okazji : powiedzial , ze jak mi uschnie jezyk to.....TY PRZYJEDZIESZ Do DE I BEDZIESZ WSYZSTKO SWOIM ZALATWIAC heheheheh

brazula nie jest latwo cokolwiek wytlumaczyc mojemu uparciuszkowi :-?