Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszytkiego najlepszego w Nowym Roku, żeby był lepszy niż ten mijający, a przynajmniej by gorszy nie był i spełnienia choć kilku marzeń :D

http://2.bp.blogspot.com/_T9Nh65MTx9o/R3qzjmWjldI/AAAAAAAAAWQ/DwjTVRXnLyA/s320/Wall+Street+New+Years.jpg

dziekuje slicznie wszystkim za zyczenia

i Wam kochani zycze DOBREGO roku :D

zelka nie zabijaj mnie prosze , chcialam dobrze :roll: :oops: (wyslalam ci jeszcze serwetki (takie jakie mialam akurat w domu ), zebys sie nie nudzila w zimowe wieczory :wink:

zrobilam wczoraj kartke chrzesniaczce na 18-tke , wieesz...przy uzyciu serka wloskiego

czesc rodziny w ogole sie nia nie zachwycila :evil: , a tyle pracy i serca w nia wlozylam :roll:

mysleli ze jest kupiona :roll: :lol:

frochia dziekuje za serwetki jak tylko dotra to dam znac. No i powiedz co ja mam Ci z tych serwetek zrobic? :wink: Moze masz jakies zyczenie co bym nie robila czegos co bedzie nie trafionym prezentem. :D :wink:

Odbierzesz na zlocie. :wink:

A kartka na pewno udana byla bo inaczej by nie mysleli, ze kupiona. :D Jak mi nie chca wierzyc, ze cos sama zrobilam, to wiem, ze to cos bardzo ladne musi byc. :D :wink:

p.s. "przy uzyciu serka wloskiego" ??? Co to znaczy??? :lol: Ja pojecia nie mam.

A ja też bardzo dziękuję za prezenty. :D

Takie ładne rzeczy mi się dostały, że szok! 8)

Jak serwetki dojdą, to dam znać, a jakże.

Ależ zima cudna u nas, mówię Wam! Po prostu bajka, jak z obrazka! :D

Gosia przyszłam serdecznie podziękować za przesyłkę, dotarła wczoraj po południu :D Bonusik mile nas zaskoczył :o :D bardzo, bardzo dziękujemy :D

Dzięki Tobie wczorajsza kolacja była rewelacyjna 8) :D , mój mąż nie umiał się nachwalić jakie pyszne jest mięsko w tej konserwie. Naprawdę dawno takich frykasów nie jedliśmy! opędzlowaliśmy ją całą :o :oops: ... co do reszty będziemy kosztować sukcesywnie, nie wiem co z zakwasem :roll: czy on jest na jeden raz?...czy można go rozmnożyć? :roll: ...kupuję gotowy więc nie bardzo wiem co z nim zrobić? :-?

Pozdrawiam cieplutko i czekam na info :D :wink:

dziekuje wszystkim zdolnym za pozdrowienia :D

i juz po urlopie

wrocilismy styrani jak nigdy : imprezy przeplatane remontami ....istna masakra

nie wiem kiedy odespimy to wszystko

nawet do fryzjera nie mialam czasu isc :evil:

lekko zapuszczona jestem

na szczescie dlugie klaki mozna zwiazac :lol:

Chrzesnica wyslala mi na moja prosbe zdjecie swojej kartki, to wam pokaze

to byla moja pierwsza tzw wycinanka z pergaminu

wcale nie latwa sprawa ...

kwiatki wyszly koszmarnie , za to z motylka bylam juz zadowolona

najwazniejsze, ze zrobilam ja sama i sprawilo mi to duzo frajdy a dziecko (dorosle) bylo przeszczesliwe :D

http://img32.imageshack.us/img32/9883/kartkaangeliki18.th.jpg

Gosia przyszłam serdecznie podziękować za przesyłkę, dotarła wczoraj po południu :D Bonusik mile nas zaskoczył :o :D bardzo, bardzo dziękujemy :D

Dzięki Tobie wczorajsza kolacja była rewelacyjna 8) :D , mój mąż nie umiał się nachwalić jakie pyszne jest mięsko w tej konserwie. Naprawdę dawno takich frykasów nie jedliśmy! opędzlowaliśmy ją całą :o :oops: ... co do reszty będziemy kosztować sukcesywnie, nie wiem co z zakwasem :roll: czy on jest na jeden raz?...czy można go rozmnożyć? :roll: ...kupuję gotowy więc nie bardzo wiem co z nim zrobić? :-?

Pozdrawiam cieplutko i czekam na info :D :wink:

cieszę się ,że wszystko dotarło do was w całości

obawiałam się mocno , że szkło się potłucze albo żur eksploduje :lol: :lol:

mięsko Moniu jest najzwyczajniejsze na swiecie : boczek 8)

frosch też się nim zachwyca nie wspomnę juz o moich dzieciach i ich kolegach

kolor nienadzwyczajny , bo zero w nim konserwantów ale smak i 100% zawartośc mięsa w konserwie rekompensuje wszystko :D

co do zakwasu .....zostawiasz go sobie trochę podczas gotowania zuru i masz starter na kolejny zakwas

dodajesz mąki żytniej , wody, czosnku

dokładny przepis (mój) tutaj http://www.kuron.com.pl/ksiazki_internautow/go:ksiazka:2759/

froschia znalazlam tyle obrazkow

http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&rlz=1T4GUEA_plPL342PL347&um=1&q=pergamano&sa=N&start=21&ndsp=21

Jakie to piekne rzeczy!!! A trudno mowisz sie robi, to szkoda, no i pewnie czasu duzo zajmuje.

Mozna na choinke zrobic i powiesic takie cuda. :D

aka a kumasz wszystko co tam w tym linku napisane?

jak nie to napiszę Ci po polsku :D

żelciu naoglądałam sie już tych obrazków na ogólnoświatowych stronkach

ludzie takie cudeńka robią , że głowa boli

wiem, że nie osiągnę takiego poziomu , ale moje ego nie ma aż tak wielkich aspiracji

wszystko co robie to tylko dla własnej radości i satysfakcji :D