marjucha 03.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No to moje gratulacje. Cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.11.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam Gratuluje uzyskania pozwolenia na budowę Ja w sprawie tych odwiertów geologicznych, czy są konieczne g=do uzyskania pozwolenia? (swego czasu robiłem kiedyś takie odwierty na ćwiczeniach terenowych z geologii ) Mało sprzętu nie połamaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 POZWOLENIE ważna rzecz GRATULACJE !!!!! a teraz ostro do przodu .....cobym na kawę latem mogła podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 GRATULACJE!!!NO TO TERAZ SIĘ ZACZNIE!!!HURRRRAAAAA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 dziekujemy serdecznie wszystkim cieszacym sie razem z nami stuczku badania musielismy robic wymagala od nas tego firma Legalett (bedziemy mieli ich plyte fundamentowo-grzewcza) ew-ka do tej ka-wki (na tarasie) jeszcze daleka droga , ale i na budowie mam nadzieje bedzie nam smakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 GRATULUJĘ POZWOLENIA NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.11.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 dzieki kasiunia a wiesz , ze blaszaka dalej nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 dzieki kasiunia a wiesz , ze blaszaka dalej nie ma ? że jak???????????? znaczy się, śmierci się nie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ja też sie cieszę z tego pozwolenia No to teraz jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Niby zwykły kawałek papierka, a patrz Pani jaki ważny I ja się dołączam do gratulek z okazji tego Jakże Mocno Ważnego Kawałka Papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Frosia, jak dacie radę, to zajedźcie wracając, mamy coś dla Froscha! Gwarantowane, że mu będzie pasowało i się ucieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Frosia, jak dacie radę, to zajedźcie wracając, mamy coś dla Froscha! Gwarantowane, że mu będzie pasowało i się ucieszy! To się nazywa siła przekonywania Po takiej wiadomości na pewno przyjadą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Mam nadzieję, że to jest przekonujące. Jeśli Froszka zajrzy jeszcze tutaj przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja też gratuluję i...jazda się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Chaliera, chyba nie miała już jak zajrzeć. A tak by się Frosch ucieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 depeesiu ... nie zdazylismy mialam zajob wczoraj , konczylam przemeblowanie pokoju , potem musialam jeszcze wypicowac chate przed wyjazdem , w miedzyczasie przyjmowalam rodzinke ze Szczecina wyjechalismy bardzo pozno zdradzisz co mialas przygotowane dla B.? jea ..do wieczora ...przy piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ha, tak właśnie myślałam, że spraw mnóstwo, a czasu mało. A mam do spożytkowania pół reklamówki świeżutkiej ostrej jak 150 papryczki prosto od znjomych z ogrodu. Chyba będę musiała wywalić, bo u nas nikt nie je. Sadzonka została posadzona, mam nadzieję, że coś z niej będzie. Chyba żeby nie. To wtedy uśmiechnę się o następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 skarbenku .....(to do depeesi ) ...moze mozna by bylo moc te papryczki mozliwie mocno zasuszyc ...z przyjemnoscia bede je dodawac Froschowi do potraw co do sadzonki....mam nadzieje , ze sie przyjmie , ale w razie draki mam dojscie do nowych caluski od nas obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Randek w Krakowie mnie się zachciało i znów mam tyły Froscha GRATULUJĘ POZWOLENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I straszniście się cieszę, że (jakby nie było ) jesteście krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 To i ja spieszę z gratulacjami Ależ zapóźniona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts