Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny!

wasze jaja byly naprawde ladne

wezcie tez pod uwage , ze robilyscie je pierwszy raz w zyciu

wiec jako osoba robiaca je od lat uwazam , ze macie ogromny potencjal i talent !!!!!!!!!!!!!!

żelko , skombinuj sobie jakikolwiek skalpel (moze byc uzywany) i zobaczysz , ze to lajtowa robótka :D

P.S. moze zrobie jakas płytę Cd z instruktażem :roll:

hehehe ...pt. " Drapanie jaj" :lol: :lol: :lol:

wystawie ja na licytacje :p :lol: :lol:

hehe usmiałam się :lol: po takiej zapowiedzi to Frosch pewnie dzis by poleciał juz do US :lol: :lol: :lol:

co do jaj to zakumałam chyba o co biega a płytkę instruktażowz to w ciermno i ja zakupie i odnosnie przygotwania ładnych, ciemnych jaj i odnosnie ich skrobania :wink: bo pewnie jak ja bym wzieła w swe łapy bez odp. instruktarzu to miazgę bym jeno zostawiła :oops:

miłego dnia zycze :D

depeesiu , nie macie gęsi we wsi ? :o taka hodowla ich jest jakoś specjalnie trudna? jakieś wymagania mają ? ...bo się za bardzo oprócz uciekaniem przed ich sykiem nie znam

:oops:

zartowałam z tą płytka , ale jak tak wielkie zainteresowanie jest .... :o :roll: :o :roll:

maksiu , kukułko moja ulubiona :D , ściskam Cię i całuję z całych sił :D

aka , Ty się nic nie bój , tylko za wczasu kupuj/zamawiaj skalpel i szykuj sie do Wielkiejnocy ...w międzyczasie ucz się macania i trzymania w dloni jaj 8) :wink: :lol:

no i ..łuski koniecznie zacznij już zbierać

a jak tam żur? kisi się już ???? :roll:

żelko , dzięki za namiary

strusie znalazłam już na niemieckim Ebay ( tańsze niż na Allegro :o )

nigdy nie "pracowałam" na wydmuszkach , ale czuję , że nadejszła ta chwila , żeby zacząć próbować jakieś ażury robić ....narazie tylko się przymierzam ....nie wiem czy zacznę kiedykolwiek :roll: