DPS 06.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No co, ja też robię, ale gdzie mi tam do Frosiowych. Lubię bardzo patrzeć na jej jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Chyba trzeba tez miec czym drapac. No i jaja nie kazdemu wychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dziewczyny! wasze jaja byly naprawde ladne wezcie tez pod uwage , ze robilyscie je pierwszy raz w zyciu wiec jako osoba robiaca je od lat uwazam , ze macie ogromny potencjal i talent !!!!!!!!!!!!!! żelko , skombinuj sobie jakikolwiek skalpel (moze byc uzywany) i zobaczysz , ze to lajtowa robótka P.S. moze zrobie jakas płytę Cd z instruktażem hehehe ...pt. " Drapanie jaj" wystawie ja na licytacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kupię w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja tylko jajka w cebulowych łupinach farbuję nic nie drapię na nich tylko masełkiem smaruję delikatnie by ładnie błyszczaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dla Ciebie Aniu zrobię nawet płytke "Drapanie Froschowych jaj " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja tylko jajka w cebulowych łupinach farbuję nic nie drapię na nich tylko masełkiem smaruję delikatnie by ładnie błyszczaly smarowanie olejem prostsze się wydaje efekt niezły i brak "zapaszku" w przypadku dłuższego przechowywania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Frosia -buziaki na Nowy Rok i mów mi tu prędko kiedy ślub ??? no bo jak oświadczyny przyjęte to i cd musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dziękuję bardzo ew-cia nawzajem termin jeszcze nie ustalony ale myślę , że w tym roku znajdziemy wolną chwilę , żeby iść do USC Frosch powinien się spieszyć , bo zapowiedziałam mu, że sex? .... to dopiero po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Strasznie wyluzowana ta nasa Frosia w tym Avatarze.To kiedy ten wielki dzień? A, w tym roku, to w sumie nie długo, bo czas szybko leci, przypilnuj Frosia i daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Frosia oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 i sonisia ze swoim cudnym psiakiem mnie odwiedziła Kobiety jednak ciągnie do..jaj aniu , cóż było powodem Twojego ślinotoku ??? P.S ma ktoś z was dojścia do wydmuszek jaj gęsich albo strusich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 U nas we wsi to nawet nikt chyba gęsi nie ma... Jak gdzieś zobaczę u kogoś znajomego, to popytam. A dla mnie też płytka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 A kuku... zaglądam zostawiając najserdeczniejsze pozdrowienia dla całego Frosiowa :D buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 hehe usmiałam się po takiej zapowiedzi to Frosch pewnie dzis by poleciał juz do US co do jaj to zakumałam chyba o co biega a płytkę instruktażowz to w ciermno i ja zakupie i odnosnie przygotwania ładnych, ciemnych jaj i odnosnie ich skrobania bo pewnie jak ja bym wzieła w swe łapy bez odp. instruktarzu to miazgę bym jeno zostawiła miłego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 froschia w necie mozna takie wydmuszki kupic, jeno trzeba poszukac. Na pewno sa, bo widzialam kiedys jak szukalam czegos innego. Moze tez isc poszukac.., czegos innego, to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 http://allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=wydmuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 depeesiu , nie macie gęsi we wsi ? taka hodowla ich jest jakoś specjalnie trudna? jakieś wymagania mają ? ...bo się za bardzo oprócz uciekaniem przed ich sykiem nie znam zartowałam z tą płytka , ale jak tak wielkie zainteresowanie jest .... maksiu , kukułko moja ulubiona , ściskam Cię i całuję z całych sił aka , Ty się nic nie bój , tylko za wczasu kupuj/zamawiaj skalpel i szykuj sie do Wielkiejnocy ...w międzyczasie ucz się macania i trzymania w dloni jaj no i ..łuski koniecznie zacznij już zbierać a jak tam żur? kisi się już ???? żelko , dzięki za namiary strusie znalazłam już na niemieckim Ebay ( tańsze niż na Allegro ) nigdy nie "pracowałam" na wydmuszkach , ale czuję , że nadejszła ta chwila , żeby zacząć próbować jakieś ażury robić ....narazie tylko się przymierzam ....nie wiem czy zacznę kiedykolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Matko, taż do Wielkanocy jeszcze kupa czasu Cześć Żabolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jako kupa ? jako kupa? szybki karnawał , post i z jajcami do kościoła trza śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts