Mohag 04.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Takie jaja to nie moja bajka, ale jestem zawsze pelna podziwu dla ludzi ktorzy lubia robic takie skrobanki czy jakies inne reczne robotki hihi taki detaliczny Handarbeit to nie moj kierunek ... moge co najwyzej wiertara dziure w scianie zrobic, albo chalupe wytapetowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Pięęęęęękne... A ja swoich skalpeli wciąż szukam. W szufladzie i w różnych szafkach nie ma. Kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 mohag mówisz jak Frosch on też woli "grube " roboty aczkolwiek w tym roku spróbował skrobać i..... po chwili powiedział : pier.....olę , to nie takie proste , gdy płaszczyzna jest krzywa skończył co prawda serduszko i napis , ale faktem jest ,że linie są mocno ,że tak powiem falowane każdy lubi co innego i to właśnie czyni świat ciekawszym depepesia , a szukałas w miejscu , gdzie trzymasz wielkanocne ozdoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hejka Ty drapiesz czy zagadujesz? Ja też faluje...co nieco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 jejku jejku aż mi skalpel z rączki wypadł jeaczek , dzwoń żesz trochę wcześniej wczoraj byliśmy już z B. w sypialni a trójkącika nie planowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ZNALAZŁAM!!! W szafce siedziały cichutko! Nooo, teraz to już mogę drapanie na całego planować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 uuuffffff .....ulżyło mi wiem jak denerwujące bywa szukanie czegoś , co sie gdzieś głęboko schowało ..... kolejne inspiracje dla was : krokusy ... http://img411.imageshack.us/img411/7476/p3070354.jpg takie sobie kwiatki .....(zerżnięte ze wzoru na podkładce pod talerze ) http://img502.imageshack.us/img502/1303/p3070355.jpg panterka (zerżnięta ze wzoru na.....reklamówce http://img512.imageshack.us/img512/9352/p3070358.jpg no właśnie .... frosch powiedział. że taki wzór w ogóle nie pasuje na pisankę a chciałam zrobić właśnie zestaw taki powiedzmy moderne w stylu safari na aukcję myślałam , że znajdą się amatorzy współczesnego wystroju wnętrz ... ale teraz to już mam zagwozdkę inna sprawa , że .... wziął tę pisankę i wstawił na aukcję bo mu wyjątkowo do rumu pasowała http://forum.muratordom.pl/post4087634.htm#4087634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Oooo, nad panterką to się napracowałaś! Bardzo niebanalne i oryginalne. Super. A rum z jajcami już w ostrej licytacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 fakt , trochę pracy było ... bo białe tlo było wydrapywane na brązowej wydmuszce le wiesz co? przed chwila Frosch mi powiedział : - najważniejsze , że mój rum stoi wyżej niż twoje jajka na aukcji hehehehhe ale świnka , bez kitu nie dość , że mu podpowiedziałam co może wystawić nie dość , że mu dałam moje pisanki jako dodatek to on taki niewdzięczny śmiejemy sie się oczywiście oboje , bo najważniejsza jest pomoc dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ale jaka przystojna świnka! Chyba pojadę do miasta nakupić świątecznych serwetek papierowych - są lekkie, będę mogła zabrać do GB i nie obciążą mi bagażu (limit bagażowy tylko 15 kg ), a w mieszkanku u synusia jakos trzeba udekorować. Z takich serwetek to mnóstwo rzeczy będzie można nawykręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 15 kg jako bagaż rejestrowany + każdy może miec przy sobie 10 kg bagażu podręcznego przynajmniej w Wizzair tak jest nie wiem ilu was jedzie , ale trochę by się tych kg nazbierało z lżejszych ozdóbek wielkanocnych to faktycznie serwetki , jakaś palemka, piórka ... swieczki kup jakieś tanie na miejscu Hej , Kaszebianka jestem dana moja dana...... http://img693.imageshack.us/img693/2336/p3090376.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry Żab ja cudne drapanki ja raz coś tam poskrobałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ...ilu was ... Raz! Sama jadę, a jakąś wałówkę chcę mu zabrać, to i mam takie dylematy... W Ryanair podręczny owszem, ale musi się mieścić w takiej małej skrzynce, wzorcu rozmiarowym... No nic, jakoś damy radę. A jajco przepiękne - jak zawsze u Ciebie!!! Ja wydmuszek nie robię, pogniotłabym. Czekam na gotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 sama ? cóż .... ale przecież do torby o wymiarach 55x40x20 cm też zawsze można coś wsadzic , prawda? no jasne,że powinnas wziąść wałówkę , głownie przecież po to jedziesz , zeby dziecko nie zapomniało o polskich świątecznych tradycjach kurcze , cały czas myślałam, że jedziecie z P.i A. no, ale oni mają jeszcze dziadków na miejscu .... Słonko , ja wydmuszki drapię pierwszy raz w zyciu na początku nie pasowały mi te jaja w ręku za lekkie były nie wiedziałam jak je złapać po krótkim treningu nie jest źle a gotowane też będę robić , tradycyjnie do koszyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No właśnie, jakoś moje chłopaki muszą zostać z dziadkami, a ja do Młodego... Jakoś muszę ten bagaż zapakować, a co! I co, nie zgniotłaś ani jednaj wydmuszki w ręku? Ty zresztą masz talent, to czmu miałabyś zgnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Melduje, ze tez wydmuszki gesie zamowilam i bede robic. Inna technika zrobie, bo ja nie umiem tak jak Ty. W zeszlym roku zamiast wydrapac to podziurawilam. A Depsia sie do Angolow wybiera i nic nie mowi, jeno ja po sasiadach musze sie dowiadywac, oj Depsia, Depsia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oooo, ciocia Zeljka, Ty jakoś słabo czytałaś moje komenty, bo tam pisałam, a jakże, cała dyskusja była o lataniu samolotami i w ogóle... No wyłazi, że nie czytasz... Oj, Zeljko, Zeljko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No przeciez u Ciebie w komentach to nie sposob czytac wszystkiego, tam leci jak w drukarni. To jak cos waznego to ja prosze kopie u mnie wkleic. No doczytalam gdzies, ze dwa tygodnie masz byc na wyjezdzie, ale wstyd sie bylo przyznac zem ciakawa. . . . No widzis.., tak to jest zemna... I zebym chociaz zakochana byla jak froschia! Ale ja serduszka robie z nerwow a nie z zakochania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 żelcia serwetkowe jaja będziesz robiła widziałam niejedno i sa naprawde śliczne a drapac nie jest ciężko , tylko trzeba pare lat poćwiczyć depeesiu mnie nie pękaja przy skrobaniu nie pamietam juz ile lat temu ostatnie mi sie w ten sposób zniszczyło ( może ze 20 ) to chyba kwestia wprawy .... wczoraj wieczorem takie z nudów wydrapałam ... http://img716.imageshack.us/img716/5745/p3100382.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzień dobry Żabol jak ja bym się chciała tak mieć czas nudzić jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts